2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست
شنبه وقت دکتر دارم اما میدونم با این ویزیت قرار نیست آرامشی به دست میاد. دکترمو میشناسم.... فقط خدا ...

عزيزم اميدتو از دست نده تو الان چيزيت نيست باور كن كاش ميتونستي دكترتو عوض كني نميشه جاي ديكه بري چقدر اين دكترا نفهمن اخه ما با اين بدبختي اين همه مشكلات تحمل ميكنيم كه اخر سر بي مسئوليتي و بي وجداني اينا همه چي خراب بشه خدايا خودت كمكون كن تو هم ناراحتي نكن برات نذر ميكنم ايشالا هرچي خيره برات پيش بياد ولي مطمئنم همه چي خوبه 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
ممنون آنا جان. درباره بستن و یا برداشتن لوله ها دکتر تو لاپراسکوپی تشخیص میده و انجام میده. گفته ب ...

عزیزم والا من ۴ تا بخیه تو ناف داشتم دو تام سوراخ تک بخیه ای و یه سوراخم که برای درینر بود بدون بخیه بود....

من زخمم کلا زود خوب شد و درد از اون بابت نداشتم یعنی لااقل انقدری نبود یادم بمونه....

من ۴-۵ روز درد کتف داشتم و برا اون گاز دی اکسید کربن زجر کشیدم....

خصوصا شبها که میخواستم بخوابم یعنی اصلا نمیتونستم دراز بکشم نفسم بند میومد و درد امونمو میبرید....

دوستمون میگفت که برا دردش کیسه آب گرم رو ناحیه دیافرگم گذاشته خیلی خوب بوده ولی من امتحان نکرده بودم و واقعا اذیت شدم....

۴-۵ روز نشسته خوابیدم....

البته اگه اسمشو گذاشت خواب....

اما زخمم واقعا در مقابل درد کتفم خیلی کمرنگ بود....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان لطفا هر کسی اطلاعی داره منو راهنمایی کنه من دفعه های قبل برای پانکچرم hcg ایرانی استفاده کرد ...

والا من مارکها زیاد یادم نیست....

یه کوریومون یا همچین چیزی به ذهنم میاد باز جدیدیا بهتر میدونن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من ۱۱ روزه آسپرین رو قطع کردم به خاطر خونریزی.... و از اونجایی که روزی ۴ تا استرادیول میخورم چند روز ...

نمیدونم راستش.منم این مشکل رو دارم.هر چند بارها با مرکز تماس گرفتم و گفتن ایرادی نداره ، نخور.

من روزی ۳تا استرادیول دارم.

اوایل با آب خیلی زیاد میخوردم. الان نمیتونم بیشتر از یک لیوان سر خالی.

من تفادتی حس نکردم با قبل ، فقط یکی دو روز بعد از ظهر ها دیدم تار میشد ، هاله می افتاد توی دیدم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام انا جون.من رفتم سونو واژينال.من طبق تازيخ پريود بايد الان پنج هفته و شش روز باشم ولي سن بارداري ...

عزیزم خواهشا فکرای + بکن....

الان تو مرحله ای نیستی به افکار غیر + اجازه بدی دور و برت پیدلشون بشه....

تمام سعیتو بکن که به خودت آرامش بدی....

ایشالله همه چی خوب پیش میره.....

بچه هاتوروخدابهم بگین بیبی جک روکی بزنم ۳همین ماه انتقال داشتم

کلا نزن و فقط برو برا آز....

چرا خودتونو شکنجه میکنین؟

سلام آنا جون.قدم نو رسیده مبارک.ان شالله که قدم نی نی براتون پر از خیرو برکت باشه.عزیز من احتمالا یک ...

عزیزم فدات....

ایشالله قسمت خودتون....

عزیزم والا منو که میشناسی من فقط میگم تغذیه طبق طبع....

آب و پروتئینم توصیه میکنم....

پیاده رویم خوبه....

رحمم اگه میخوایی گرم بشه سال پشم ببند....

آناجون و دوستای عزیز یه سوال ،

من شنبه میشه ۱۲ هفته ام.

غربالگری زنگ زدم وقت بگیرم دکتر خودم نیست ، تا۳ش.

یه دکتر دیگم اینجا داره که هر چی تماس گرفتم برنداشتن.

حالا نگرانم اگه نشه تا دویا ۳ش برم دیره به نظرتون؟

چون مرکز گفت و البته شماهام گفتین تا ۱۲ هفته داروها تکلیفش مشخص میشه.

گفت بعد از سونو زنگ بزن راهنماییت کنیم. حالا من چه کنم؟

میترسم زیادی بشه داروها و شیاف و آمپول!

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
طبعم سوداوی هست.مدتی هم هست که تو واژنم احساس سردی میکنم و موقع پریود دو روزی لک میبینم و بعد میشه خ ...

عزیزم پس اگه رحمت سرده و طبعتم سرد، فقط گرمی بخور....

گرم بپوش....

موقع پری حموم نرو و خودتو نشور...

بعد ن ز د ی ک ی سریع خوتو نشور....

آب سر نخور....

بعد حمومم سریع آب سرد نخور....

آب سرد و یخ رو سعی کن حذف کنی....

به نظرم تا وقتی سردی رحمتو حس کردی انتقال نده...

گرم بشه خودت حسش میکنی....

سلام خانوما

به مامانای جدید تبریک میگم

منم امروز رفتم صدای قلبشو شنیدم اشکم جاری شد خیلی استرس داشتم.اما خدارو شکر شنیدم.ان شاءالله همه منتظرا این لحظه رو تجربه کنن.  

عزیزم پس اگه رحمت سرده و طبعتم سرد، فقط گرمی بخور.... گرم بپوش.... موقع پری حموم نرو و خودتو نشور. ...

آب سرد اصلا نمیخورم.همه چیزایی که گفتی رو رعایت میکنم.ولی نمیدونم چرا رحمم انقدر سرد شده.چیزای گرم بیشتر چی خوبه بخورم

من دارم برا اماده شدن برا انتقال بعدیم یاسمین‌میخورم، روز ۱۴ هستم ولی با اینکه قرص جلوگیری میخورم با ...

والا منم با ال دی لک میدیدم البته مثلا ۷-۸ تا آخر شروع میشد.....

دکتر همراه بقیه ال دیا استروژن کنژوگه ۱/۲۵ تجویز میکرد....

برا من جواب میداد باید ببیمی نظر دکترت چیه.....