2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
بچه ها اصلا زاویه ی تزریق تا‌چه‌ حد تاثیر داره‌توی جذب امپول؟!

عزیزم فکر کنم تاثیری نداره فقط اگه مثلا جوری تزریق کنی آمپول زیرجلدی به عضله برسه درد میکشی و اذیت میشی....

وگرنه دارو جذب میشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام انا خانوم عزیز ومهربون.من بعد ازسقطم .دوباره باید شروع کنم برای کارهای میکرو.خواهش میکنم بگید ا ...

والا عزیزم من جات بودم عجله نمیکردم و حتما پبگیر علت میشدم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان شماهايي كه اينقدر در نهايت مهربوني و سخاوت اطلاعاتتون رو براي ديگران مينويسيد كاش يك سيستم ام ...

@mamanayemovafagh

این کانال ت ل گ ر ا مِ بزن اون چیزی که میخوای رو بدست میاری عزیزم.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
متاسفم عزیزم.خدابرات جبران کنه به زودی ...عزیزم صارم مرکز خوبیه به نظرم.فقط هزینه هاشون بالاست نسبت ...

ممنونم سارا جون انشالله شما هم بزودی دوقلو باردار بشین.وبسلامتی در اغوششون بگیرین.با تمام وجودم برای همه دعا میکنم.ودعای خیر برای خانم انا که باعث اشنایی ما شدن دراین تاپیک.بیمارستان صارم کجای تهران هست دقیقا؟ 

حالا حالا ها باید بخوری.میگن تا هفته ۱۲. منم هی چند تا چند تا میخریدم به امید اینکه دیگه نگیرم.اما ...

واقعا؟ یه سوال ، بی بی چک اگه مثبت بشه ممکنه کاذب باشه تو روز دهم ؟ من دارو فقط استرادیول و آمپول پروژسترون مصرف میکنم و یه سری ویتامین و اینا و یه شیاف واژینال بنام اندومترین

والا عزیزم من جات بودم عجله نمیکردم و حتما پبگیر علت میشدم....

انا جون.وکتر کلی ازمایشات برا نوشتن که قبل از پریودی باید انجام بدهم.بعد هم من عازم هستم.چاره ای ندارم.زندگیم بلا تکلیف مونده

سلام من امروز آمپولهام تموم میشه برای فردا وقت سونو ویزیت دارم الان چی میشه ؟ ممکنه عمل پانکچر همون ...

ببین فرداسونومیکنن ببینم فولیکول هات،چه سایزی شدن.اگه به سایز مدنظر دکتر رسیده باشن.بهت آمپول میدن تاآزادسازی تخمک ازداخل فولیکول صورت بگیره.

برتزریق این آمپول هم یه ساعت مشخصی ر بهت میگن که باید حتما توهمون ساعت تزریق کنی.۳۴تا۳۶ساعت بعد تزریق آمپول بهت وقت پانکچر ر میدن.

فردا که بری پانکچرت نمیکنم.فردابه احتمال زیاد زمان پانکچرت ربهت بگن.اگرفولیکولهات رشد کافی کرده باشن.

ان شاالله بیای خبرمامان شدنت ر بدی بهمون.الهی آمین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
خدارو شکر بهتری... اما کاش زنگ بزنی پاهاتو بگی....

انا جون تلفنی که جواب نمیدن ...به خاطر غلظت خونه نه؟؟ روزی یکی انوکساپارین میزنم.البته کم شده دردش از صبح‌..چندروز بود اصلا جمع نمیشد پاهام..پاهای لعنتیم  رگهای واریسی هم داره 😣میگم شاید از اونه

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
يعني من تا يكي دو ماه قبل از پانكچر پرولاكتينم بالا بود

کی آزمایش دادی منظورم قبل پانکچرتِ؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
هانا جان آمپول دکاپتیل خوبه؟ قویِ ؟ اون هم برای رشد تخمک هست؟ من هم اینسری برای آزاد سازی تخمکم او ...

عزیزم دکا هم کارش مثل سینافکت و دیفیرلین و.... هست یعنی کارش مهاره نه تحریک.....

عزیزم به بستن لوله هم فکر کن شاید از برداشتنش بهتر باشه البته اگه کار به اونجا برسه....

همون دوستمون که میگفتن بچه ش سفالیِ؟ 🤔🤔🤔

فکر کنم بله....

فرم سرش و ....

همون دوستمون که چند تا دکتر گفتن که باید سقط کنه و بچش مشکل داره....

بچه ها اصلا زاویه ی تزریق تا‌چه‌ حد تاثیر داره‌توی جذب امپول؟!

به نظر من هیچی

اونم این آمپول ها که دور ناف زده میشه

شاید آمپول های وریدی نحوه زدنشون حساسیت داشته باشه اما عضلانی و زیر جلدی نه

شوهر من چون دلش ریش میشد وقتی میدید من آمپول میزنم پیشنهاد داد محتویات ویال رو تو آب حل کن بخور بالاخره جذب میشه😐🤪

یعنی اگه قرار بود مردها این داروها رو مصرف کنن سه سوته حامله میشدن بس که بیخیالن و دل خوش و ساده

حالا ببین ما خانما با چه مسائلی برای خودمون دغدغه درست میکنیم

بعدش اومد سر کار؟؟؟؟؟ یعنی گذاشتن بیاد سر کار؟؟؟؟

اره والا میاد سرکار

تازه میشنیدم بهش روحیه میدادن که پیش میاد دیگه..تو مقصر نبودی 🙄 بعد رفتن تو اتاق.دیگه ندیدم چی گفتن....

اصلا میبینمش حالم بد میشه!

ممنونم سارا جون انشالله شما هم بزودی دوقلو باردار بشین.وبسلامتی در اغوششون بگیرین.با تمام وجودم برای ...

مرسی عزیزم...هم چنین گلی

شهرک اکباتان