2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست
مرسی ازت آنای مهربون😘 😘،😘 😘یه سوال دیگه من داروهامو بازو تزریق کردم این سه تا رو میشه دور ناف تز ...

عزیزم والا میشه ولی باید ببینی نظر دکترت چیه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یادم نیست که در چه مرحله ایی بودی اما اگر دارو میخوردی چیز عجیبی نیست من خودم ۲روز لک قهوه ایی دار ...

خدا رو شکر به 3 ساعت نشد باز شد

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آناجون و دوستان

من توی سیکل میکرو بودم

از روز دوم پریودی روزی 4تا منوپور داشتم و از روز هفتم 1دونه اورگالوتان هم اضافه شد

سونو روز 9 پریودی 6 تا فولیکول سایزهای 8 و9و10و11 داشتم 

دارو رو ادامه دادم

روز13 پریودیم فولیکولها کم رشد کرده بود و10 و 11 و 12 و 13 بودند

اول دکتر میخواست سیکلو کنسل کنه اما خودم گفتم نه پانکچر میکنم

تا دو روز بعد داروهامو ادامه دادم و دیروز 1 دکاپپتیل و 1 آویترل تو بازو داد و فردا تخمک گیری دارم

حالا نمیدونم فولیکولهام تخمک دارن یانه یعنی ممکنه فولیکولهای کوچیک هم تخمک داشته باشن و جنین برام تشکیل بشه؟ اگه تجربه ای دارین ممنون میشم در اختیارم بذارین

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
من دیسک کمر دارم میتونم پیلاتس برم ؟ من جنین اهدایی گرفتم  دکتر گفت اندومتر و جنینام خوبن گری ...

عزیزم دیسک چه عرض کنم من یه حای سالم تو بدنم نداشتم....

سیاتیک، زانو، مچ، گردن.....

به مربی که گفتم بیا مثلا میگفت تو فلان حرکت رو نکن یا بران اصلاحش میکرد و مثلا میگفت تو اینطوری انجام بده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آهان.... پس ایشالله چیزی نیست اگه تکرار شد ماههای بعد به دکترت بگو بررسی کنه....

بعد 5 ساعت باز شد و خون قرمز امد، باز ب دکترم بگم؟؟؟

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
انشاالله که بهتر بشی عزیزم .منم اینطوری بودم .بخدا از استرس مردم .. ولی شیاف اگه داری اضافه کن .یا ...

بچه ها کسی میدونه چرا به بعضیا تا اواسط بعد انتقال امپول hcgمیدن

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
پریود شدم، ولی نمیدونم چرا حتی لخته ها هم قهوه ای هستن اونم خیلی تیره

عزیزم احساس سردی زیر شکمت حس میکنی؟

عشقم شکمم تپل برآمده نیست که..ولی یه ذره چربی داره.کلا خودم لاغرم.چشم از فردا با زاویه میزنم یکم...م ...

عزیزم سخت نگیر بین ۴۵ و نود بزن....

عزیزم احساس سردی زیر شکمت حس میکنی؟

درد حس میکنم،سردی نمیدونم، متوجه نشدم ولی

همیشه هم زیر شکمم خیسه بخاطر ظرف شستن آب میریزه

مرسی عزیزم رفتم سونو گفت تخمدانات بزرگه .ورزش و نزدیکی ممنوع .خونمم چون غلیظ شده ال دی نداد واسه کی ...

سارا جون حتما مواظب غلظت خونت باش و به چند تا دکتر بگو 

دوست من بارداری اول مشکلی نداشت ، بارداری دوم هم تا ۸ هفته قلب بچه تشکیل شده بود ولی تو nt دیدن بچه رشدش متوقف شده و مجبور به کورتاژ شده 

غلظت خون خیلی تو خونرسانی به جنین مهمه معمولا قرص آسپرین یا یه آمپول هایی مخصوص دور ناف میدن

هانا جان آمپول دکاپتیل خوبه؟ قویِ ؟ اون هم برای رشد تخمک هست؟ من هم اینسری برای آزاد سازی تخمکم او ...

عزيزم روزى كه من مى خواستم سيكلمو شروع كنم يه مشاوره برام گذاشتن كه كاملا برام از روش كارشون توضيح دادن 

هدفشون اين بود كه جورى بدنمو تحريك كنن كه حدود ٩ تا ١٠ تا فوليكل داشته باشم و هدف اصلى ترشون هم اينكه حتما بتونن از اين تعداد ٥ تا جنين برام تشكيل شه و دقيقا هم همين شد

آمپول دكاپتيل هم كه براى من ٢٨ تا بود فقط به خاطر مهار كردن دادن كه از اين تعداد فكر كنم ٢ يا ٣ تا ديگه نياز نشد بزنم

بچه ها كسي هست؟من الان رفتم دسشويي ديدم دستمال كاغذي خوني شد😢😢😢😢خدايا يعني داره چي ميشه.تا عصر چ ...

عزیزم نگران نباش چیزی نیست.....

زنگ برن ببین چی میگن....

احتمالا پروژسترونتو بیشتر کنن....