2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046476 بازدید | 684514 پست
اصلا استرس نداشته باش، کارها رو بسپار دست خدا ببین چقدر قشنگ و دقیق همه رو برات روبه راه میکنه 

ممنون از راهنماییت حرفاتون دل آدم و آروم میکنه توکل به خدا انشاالله خدا دلت و شاد کنه عزیزم 

خدا جونم شکرت...
واقعا استرس خیلی تاثیر داره..من نمیدونستم قراره هایپر بشم و فکر میکردم دیگه جنین ها درست میشه و سختی ...

حرفهات کاملا درسته، ایشالله خیلی خیلی زود هر وقت به صلاحمونه  خدا بهمون فرزندهای سالم و صالح بده و طعم شیرین بارداری و مادر شدن و بچشیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تمام چشمم قبل از این اتفاق ها به دست دکترها بود و دارو، هیچ توکلی نداشتم، زبونی میگفتم ولی تو دلم ...

افرین دختر خوب 😍😍

خدایا خودت بساز 😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ی خانومی با دکتر شادجو لاپاروسکوپی شده بود تو محب یاس میگفت هزینش ۲۰ میلیون شد البته ایشون کلیه ش در ...

يا خدا من ندارم واي چه كنم كم نيست چي بفروشم كه هزينه اين دربياد خدايا چرا تو ايران اينجوريه چرا دكترا فقط فكر پول و جيبشونن خدا انصاف بده

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
يا خدا من ندارم واي چه كنم كم نيست چي بفروشم كه هزينه اين دربياد خدايا چرا تو ايران اينجوريه چرا دكت ...

گلم هزینه ی عمل هر کسی با یه نفر دیگه متفاوته، بستگی به کاری داره که انجام میدن گلم، من یه خانمی هیسترو لاپارا کرده بود با یه دکتر معروف خزعلی تو بیمارستان خصوصی شد هفت میلیون چند ماه پیش

گلم هزینه ی عمل هر کسی با یه نفر دیگه متفاوته، بستگی به کاری داره که انجام میدن گلم، من یه خانمی هیس ...

منم انگار همه جام درگيره اخه خيلي درد دارم كليه درد زير دل پام زانوم كه داره درمياد از درد نميدونم كجاهام درگيره تو عكس رنگيمم يه لولم بسته شده خدا به فريادم برسه بنظرت من الان وقت دكتر كارگرو گرفتم اگه رفتم و رسيد به عمل ميتونم اونجا دكترمو عوض كنم قبول ميكنن اخه من نميشناختم كسي رو همينجوري وقت گرفتم به هواي خزعلي اونجا ميخواستم برم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
منم انگار همه جام درگيره اخه خيلي درد دارم كليه درد زير دل پام زانوم كه داره درمياد از درد نميدونم ك ...

الانم با کارگر ویزیت شو بعد بهش بگو منو بزار تو نوبت عمل خزعلی بهت میگن حدودی چند ماه دیگه میاد، چون بیمارهای خزعلی اول باید با کارگر یا شادجو ویزیت بشن، دستمزد خزعلی خیلی خیلی پایینه، دوستمم میگفت نزدیک یک و نیم خودش دستمزد برده بقیه رو بیمارستان و... برده چون یه فاکتور بهت میدن 

سلام بچه ها من دکترم رزاقی بوده از ایران رفته..... حالا من باید چیکار کنم

سلام به روي ماهت، دکتر منم بوده اره از ایران رفته من با کلی تحقیق دکتر طرازی رو انتخاب کردم چون شیوه ی کارش مثل رزاقی هست و ازمایش های ایمنی انعقادی رو قبول داره و واقعا علمشو داره

الانم با کارگر ویزیت شو بعد بهش بگو منو بزار تو نوبت عمل خزعلی بهت میگن حدودی چند ماه دیگه میاد، چون ...

خداكنه باشه به من كه گفتن ايران نيست و گويا خيلي وقته نيومده