2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046825 بازدید | 684554 پست
سلام خانما من تو سیکل ای یو ای هستم دکتر ال دی داد ولی من مصرف نکردم چون خیلی نسبت بهش حساسم ..الان ...

شوخی میکنی؟

الان نگرانی پزشکت بفهمه ال دی خوردی یا نه...

دختر جان...

وقتی برات یه دارویی تجویز میشه باید استفاده کنی حتما لازمِ و مهم

ال دی بافت اندومترت رو منظم میکنه و تخمک ها رشد سالم تری پیدا میکنن

اگه با اب زیاد و موقع خواب بخوری هیچی ازش نمیفهمی شاید یکی ، دو روز اول بدن واکنش نشون بده اما بعدش عادت میکنه باید تحمل کنی.

بعد اگر واقعا قابل تحمل نیست برات به دکترت باید بگی دارو جایگزین برات بنویسه نه اینکه استفاده نکنی...

چون اون تو رو سونو میکنه میبینه ال دی بهت اثر نکرده دوز داروت رو بیشتر میکنه و ضررش اول و اخر به خودتِ

اگر دیر نیست شروع کن (شب با اب زیاد حداقل ۲لیوان بخور)

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دوبار انتقال داشتم .من استراحت نداشتم ...زندگی عادیمو داشتم به کسی نگفته بودم میکرو کردم ...

خدا رو شکر عزیزم ممنونم.بنظر منم سه روز اول استراحت لازمه بعدش میشه عادی بود یکم ساعت کاریم زیاده هشت تا پنج برا همون نگرانم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
 بله دوبار انتقال داشتم .من استراحت نداشتم ...زندگی عادیمو داشتم به کسی نگفته بودم میکرو کردم ...

شیما جون میشه بگین مشکلتون چی بود

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

بچه ها کسی میدونه dfi ۴۵ درصدو چیکار میکنن؟

دارو میدن؟

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
شوخی میکنی؟ الان نگرانی پزشکت بفهمه ال دی خوردی یا نه... دختر جان... وقتی برات یه دارویی تجویز می ...

امروز دهم پریودم بود زنگ زدم مرکز گفت دیره ماه دیگه ال دی بخور پریود شدی بیا ..اعصابم ریخته بهم

میدونم به زودی میای تو دلم عشقم  
شوخی میکنی؟ الان نگرانی پزشکت بفهمه ال دی خوردی یا نه... دختر جان... وقتی برات یه دارویی تجویز می ...

اخه سونوم کرذند دکتر گفت اندومترت خوبه تخمدان هاتم خوبن ..چرا پس بهم ال دی داد

میدونم به زودی میای تو دلم عشقم  
ممنون عزیزم، یعنی مثلا اول چند ماه دارو بخورم بعد برم سیکل آی وی اف؟ نمیشه هم دارو خورد هم ای وی اف ...

نمیدونم دوستم 

دکترت باید تشخیص بده چه داروهایی بخوری که زود بیارش پایین.

مثلا من تیروئید نداشتم و فقط قرص بروموکریپتین خوردم ۱۲روز اول نصف و بعد یک دونه کامل اون موقع اصلا نمیدونستم که لوله ندارم و بارداریم باید با ای وی اف باشه طبیعی اقدام میکردم برای همین دکتر میگفت مدام آزمایش میگیریم اگر باردار شدی پرولاکتین هنوز بالا بود قرص رو قطع نمیکنیم.

اما وقتی وارد مراحل ای وی اف و این داستان ها شدم مشکل پرولاکتین م حل شده بود و برای همین نمیدونم که تو سیکل باشی چیکار میکنن و چی میدن که تداخل دارویی نداشته باشه و اینکه چقدر از قبل باید شروع کنی...

اما اگر تیروئید داری خیلی باید بهش بها بدی چون نصف دردسرهای باردار نشدن از زیر سر اون بلند میشه

همه هورمون ها رو بهم میریزه.

اینو باید دکترت تشخیص بده چی بخوری و قبل سیکل هم دوباره پرولاکتین رو چک کن اگر دکترت فراموش کرد خودت یاد آوری کن 

امروز دهم پریودم بود زنگ زدم مرکز گفت دیره ماه دیگه ال دی بخور پریود شدی بیا ..اعصابم ریخته بهم

دیدی ...

حالا ضررش برای کیه...

باید بخوری 

این تشخیص رو دکتر نسبت به بدن شما داده

به بعضی ها میده، به بعضی ها نمیده 

ال دی خیلی تو تنظیم هورمون ها موثرِ

مثلا به من بعد هر سونویی میگفت رحمت عالیه مثل گل میمونه اما ال دی رو میداد.

حالا عیب نداره ، خدا رو شکر شما لوله داری اقدام کن خدا رو چه دیدی شاید(انشالله) ماه دیگه اصلا نرفتی مرکز و باردار بودی ☺

سلام بچه ها آنا جون من یه ده روزی میشه خودسر گلوکوفاژمو قطع کردم ...حالا از امروز شروع کنم..!؟(روز ...

دکترها معمولا تاهفته12بارداری میگن باید استفاده کرد

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم مگه پانکچر نکردی؟ اگه ریسک هایپری داری رژیم پر پروتئین یعنی گوشت و مرغ و ماهی و سفیده تخم مرغ ...

چرا پانکچر شدم.

دکتر بهم نگفت هایپر شدی ولی با چیزایی که شما گفتی فکر کنم ریسکشو داشتم. ممنون از راهنماییت❤️