2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام زهرایی جون فکر کنم دکترت اشتباه کرده تو هفته هایی که اعلام کرده اخه شش هفته معمولا اوایل تشکیل قلب هست و بچه ها تو هفته هشت قلب رو کامل می بینن . راستی از اون هشت قلوهایی که قرار بود خبر بگیرین چی شد .
ختم ۱۴ هزار صلوات: مهلت تا آخر شهریور ۹۴!!!!!! ۱. تورک آنا ۵۰۰ ۲. مامی مهسا ۱۰۰۰ ۳. ستی جون ۱۰۰۰ ۴. negar پانصد ۵. مامی مرسان ۳۰۰۰ ۶. leila پانصد ۷. ناناز ۳۰۰۰ ۸. سما ۲۰۰۰ ۹. مهدیه و مهدیار ۲۰۰۰ ۱۰. بتی ۵۰۰ جمع: ۱۴۰۰۰ دوستای گلم دومین ختم ۱۴۰۰۰ صلوات نیمه دوم شهریور ۹۴ هم تکمیل شد! در صورت استقبال بگین دوباره شروه کنم!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ختم قران مهلت از 27 مرداد 94 تا 15 شهریور 94: اولین ختم قران کامل شد و میتونین لیست رو صفحه 9 مشاهده کنین!!!!!!! ختم صلواتم تموم شده! ختم یاسینم شروع شده! صفحه 9 میتونین ختمها رو ببینین! ******************* ختم قران مهلت از 15 شهریور 94 تا 31 شهریور 94: جزء1: مامی مرسان جزء2: منتظر معجزه جزء3: منتظر معجزه جزء4: انتظار جزء5: A\/A جزء6: ناناز جزء7: ناناز جزء8: ناناز جزء9: ناناز جزء10: ناناز جزء11: ناناز جزء12: بتی جزء13: ناناز ..... ژینا جون اگه میخونی خبر بده!!!!! جزء14: آسا جزء15: تورک آنا جزء16: خورشید92 جزء17: ترانه جزء18: ترانه جزء19: ترانه جزء20: رز سفید جزء21: negar جزء22: negar جزء23: negar جزء24: negar جزء25: negar جزء26: negar جزء27: فری مامی جزء28: sogol جزء29: مامی مرسانا و سورنا جزء30: درسا ختم قران نیمه دوم کامل شد! ************ ختم سری اول ۱۴ هزار صلوات! مهلت ۱۵ شهریور الی ۳۱ شهریور ۹۴: 1. تورک آنا 1000 2. مامی مرسانا و سورنا 1000 3. انتظار 1000 4. خورشید92 هزار 5. مامی مرسان 3000 6. A\/A پانصد 7. asalak-u هزار 8. مرصده 1000 9. مامی مهسا 1000 10. sogol هزار 11. ناناز 2500 جمع: 14000 ختم 14 هزار صلوات کامل شد!!!!! دوستان اگه استقبال میکنن دور دوم رو هم بذاریم؟؟؟؟؟
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستای گلم نمیخوام زیاد بحث رو باز کنم اما به عنوان یه خواهری که با تمام وجود دوستون دارم ازتون میخوام یکم چشاتو باز کنین و به هر کسی خیلی راحت اعتماد نکنین حتی خود من!!!!!!
سما جون انشالله چیز خاصی نیست نگران نباش و اگه میتونی با دکترت تماس بگیر ببین چی میگه! بتی جون همه مون سراپا نیازیم اما من تو این ختما برای همراهی با دوستانه که شرکت میکنم! برای اینکه نشون بدم ماها باهمیم! وگرنه خدا اهل معامله نیست! تمام این کارایی که میکنیم واسه سبکی خودمونه! وگرنه خدا خدای همه مونه! حتی بی اعتقادترینمون!!!!! شکر که دوستان باهات شریک شدن.... لیلا و ناناز عزیز ممنون از همراهی و همدلیتون!!!!! رز جون نه عزیزم با این اوصاف فکر نکنم مشکل ایمنیو داشته باشی! کسایی که ایمنیشون بالاست شاید چند سالی باشه سرما نخورده باشن! اما بررسی کردن خیالت رو راحت میکنه! چون مثلا من تا سه سال پیش بر عکس بودم! یکی یه سرما میخورد من ازش میگرفتم و عملا همش مریض بودم اما بعدش اینطوری شده! سوگلی جون گونالارو اکثر دوستان دور ناف میزدن اما بودن کسایی که به بازو هم میزدن و تخمکای خوبی داشتن! ببین کدومو راحتتری بزن اما اکثرا همین دور ناف میزنن! یه بار راست یه بار چپ! والا غزل جون میتونی به دکترت یاداوری کنی که ذخیره تخمدانت پایینه و بهش بگیآقای دکتر با ذخیره کمم لاپرا برام بد نباشه! متاسفانه بعضی وقتا دکترا حواسشون به جزئیات نیست! حتی دکترای خوب! بهش یاداروی کن اگه بازم تاکید کرد مشکلی نیست خوب حتما یه چیزی میدونه دیگه! اما طبق اطلاعاتی که دازم کوتر تخمدان ذخیره رو کمتر میکنه!!!!! شیرین جون عزیزم به جمعمون خوش اومدی! عزیزم آره احتمال داره تاخیر بندازه! یعنی پروژسترون دو استفاده داره! برای بارداری لانه گزینی رو محکمتر میکنه و تا وقتی که استفاده میشه معمولا جلوی پریود رو میگیره! اما کسایی که باردار نیستن ولی پریشون تاخیر داره پروژسترون کمک میکنه پریود بشن اما معمولا چند روز بعد تزریق یا استفاده!!!!! مامی مرسان عزیزم متاسفم اما محض احتیاط یه جای دیگه تکرار کن شاید خطای آزمایشگاه باشه! من تو سرچام متوجه شدم آزمایشگاهی که با متد الیزا این تست رو انجام میده جوابش دقیقتره! معمولا متد فرمت کاست میگن زیاد مطمئن نیست!!!!! آراد جون شما هم سینافکت داشتی هم ستروتاید؟ اما ظاهرا سایز فولیات بد نیستن!!!!! ستی جون دراز نشست اصلا تو این دوره خوب نیست! حتی جارو برقیم نباید کشید! کلا وقتی آمپولای اصلی شروع شد نباید به شکم فشار بیاد! دراز نشست مال قبل شروع سیکله!!!!! مواظب باشینا دچار تورشن تخمدان میشین!!!!!! مرصده جون ایشالله خیره! خوب فردا خبر مامان شدنت رو رسما اعلام میکنی!!!!! شیاف سیکلو یا همون پروژسترون کمک میکنه دیواره رحم ضخیم تر بشه! برای پریود شدن باید دیواره به حدی ضخیم بشه که بتونه ریزش بکنه اما تداوم شیاف مانع ریزش میشه!
مامی مرسان عزیزم فقط ازتون میخوام به هر کاربری اعتماد نکنین چون پشت تک تک این اسما هر جور آدمی میتونه باشه!
من خودم به شخصه حتی توصیه نمیکنم کسی به من اعتماد کنه!
مطمئنم همه تون انقدر عاقل هستین که بازیچه نشین!
فقط همینو میتونم بگم چون دوست ندارم این وسط کاسه داغتر از آش باشم!
حتی تا همین حدشم نمیخواستم چیزی بگم اما به خاطر گل روی یکی از دوستای گلمون گفتم فقط یه توصیه خواهرانه بکنم....
امیدوارم خدا تک تکمون رو از آدمای بد حفظ کنه!!!!
دوستای گلی که در مورد ورزش حین تزریق داروها میخوان اطلاعات موسق داشته باشن....
من خودم چهار ماهه که پیلاتس کار میکنم و مونده بودم این سیکلم که لاپرا دارم دوباره ثبت نام کنم یا نه و همین نیم ساعت پیش زنگ زدم مطب!
دکترم گفت برای قضیه لاپرا میتونم به پیلاتسم ادامه بدم اما به محض شروع شدن داروهای اصلیم نه به هیچ وجه!!!!
گفتم بهتون بگم تا مطمئن بشین!!!!!
ورزش سنگین خصوصا شکمی موقع تزریق داروهای تحریک تخمکگذاری به هیچ وجه خوب نیست!
حتی جارو کشیدنم ممنوعه چه برسه دراز نشست!
تورشن تخمدان یا پیچش تخمدان یکی از عوارض ورزش و کار سنگین تو همین دوره تزریق داروهاست!
منم خودم شاهد بودم یکی با جارو کشیدن نه تنها همه برنامه هاش به هم خورد بلکه کارش به عمل کشید!
حتی تورشن تخمدان میتونه منتهی به از دست دادن تخمدان بشه!
پس این قضیه رو جدی بگیرین!!!!!
انا جانم من اخرای مهر از طرازی وقت گرفتم ایشالله برم پیشش اگر به دلم نشست باهاش شروع میکنم امیدوارم تقدیرم هرچه که هست خیر و شتدی برام داشته باشع منم تو دعاهاتون صلواتاتون و ختم هاتون دعا کنید