2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046911 بازدید | 684565 پست
بچه ها سوالای من همش بی جوابه اخه چرا 😔😔 من که جایی جز اینجا ندارم برای انرژی گرفتن😔 میشه کلا & ...

گلم فقط تغذیه عادیتو داشته باش، فقط چیزهای خیلی گرم نخور، شیر سویا اگه تیروئید داری خوب نیست، برای یبوستت گلم روغن زیتون بخور 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانم های عزیز.من چند روز خوریزی شدید داشتم که با امپول پروژسترون کم کم قطع شد ولی از امروز عصری ...

عزیزم استراحت کن، چیزهای با طبع خیلی گرم نخور، لکه بینی طبیعیه کم کم میره، اکثر دوستان خونریزی و لک داشتن و الان نی نی هاشون سالم پیششونه به خدا استرس از همه چیز بدتره 

ممنونم عزیزم ان شاالله که به سلامت گلت روبغل بگیری🤗 توی آب قلم چی بریزیم پس🤔هویج وجعفری نری ...

سیب زمینی و پیاز و نخود فرنگی اصلا غذا بسته به میل و سلیقه ی خودت داره فقط چیزای گرم نخور همین ...من همه چی خوردم حتی دروغ نگم فلفل و دارچین هم تو غذاهام بود 😛😝😝چون دکترم گفته بود فقط زرشک و زعفرون نخورم همین 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

سلام خانم هاي عزيز

اول از همه عذرخواهي ميكنم كه خيلي سوال هام زياده

اگر ممكنه راهنمايي كنيد منو

من چهارشنبه ميخوام برم واسه ويزيت الان ٧ روزه گونال زدم و آنوكسا و پردنيزول و تقويتي ها و سينال فكت

اطلاع داريد ادامه سيكل چه جوره 

چون از شهرستان ميام ميخوام بدونم همسرم هم بياد 

چه داروهايي ميده بعد اين

احتمال زياد بايد سرم اي وي اي جي هم بزنم 

اون رو كي ميده

واينكه چي بخورم الان 

انار خوبه؟

عزیزم استراحت کن، چیزهای با طبع خیلی گرم نخور، لکه بینی طبیعیه کم کم میره، اکثر دوستان خونریزی و لک ...

یعنی لکه بینی قهو ه ای بد نیست؟هفته ۵ که رفتم سونو ساک با جسم زرد دیده شد وفلب دیده نشد.ممنون که توجه کردین وپاسخم را دادین

دوستان خوبم  بعد از انتقال که میگن سوپ قلم بپزید وبخورید توش چه چیزهایی بریزیم؟هویج ؟جو؟چه سبز ...

نازنين جو من يه تاپيك گفتم كلى اومدن بهم ايراد گرفتن كه چرا گفتى

زن باردار اينجاست اما عزيزم بهت مى گم مدلى كه همسرم برام درست كرد

ماهيچه رو با پياز بپز بعد بهش جو دو سر پرك اضافه كن كه لعاب مى ندازه و سرآخر قارچ و ريز كن و بهش اضافه كن ماهيچه هاتو هم در بيار ريز ريز كن و با سوپت مخلوط كن نمك و يه ذره هم فلفل بزن

نوش جونت عزيزم🌸

یعنی لکه بینی قهو ه ای بد نیست؟هفته ۵ که رفتم سونو ساک با جسم زرد دیده شد وفلب دیده نشد.ممنون که توج ...

نه گلم بد نیست، دوستان بیشترشون خونریزی شدید داشتن و نی نی هاشون سالمن و به دنیا اومدن، لکه بینی گلم خیلی طبیعیه، من دوستم یه بسته نوار بهداشتی تو چند ساعت تموم کرد الان نی نی اش سالمه، 98%درصد دوستان همین تاپیک خونریزی یا لک داشتن 

نمیدونم والا.... آخه هر دکتری واسه یکی اومد داره.... دیدی چجوری مریض ویزیت میکنه؟ گروهی میرن داخل... ...

آره متاسفانه اینجوریه ویزیتش.

و متاسفانه اکثر معروفا اینجورین.

بعدش من رفتم پیش دکتر عصمت قربانی برای زایمان.اون خلوت تر بود و یکی یکی بیمار میرفت داخل و .....

ولی من خودم اگر تهران که مرکز ام بود ، میبودم میرفتم برای دکتر هم همونجا، چون در جریان آدم هستن ،بهتره.

هنوزم تلفنی با مرکز در تماسم و سوال ها و .... رو اونجا میپرسم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار