2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

*********************************************** انا دکتر  طرازی بهم قرص جلوگیری داد گفت از روز ...

عزیزم نگران نباش منم همین ۷-٨ تا مونده به لک میفتادم با ال دی..... 

به تعداد ۷-۸ تا باقیمونده برام استروژن کنژوگه ۱/۲۵ تجویز می‌کرد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
رويا جون من امروز روز ١٣ امه.من از روز هفتم برام هاله مينداخت.امروز ر ديروز يه خط صورتي كم رنگ.فكر ك ...

عزیزم هاله صورتی دیگه یعنی مثبت😍  

اون بی بی چکی که از من دیدی مال بتای ۲۸۰۰ بود.... شما حتما مثبتی.... فردا هم بری آزمایش خوبه حالا که بی بیت هاله انداخته...

استرس تا حالا تقدیر کی رو تغییر داده که مال من و تو رو تغییر بده!!!!

اگه استرس داشته باشی نتیجه قراره بهتر بشه؟؟؟ یا بتات سریعتر بالا بره؟؟؟ همینی هم که داری ازت میگیره

بجه ها سینافکت بهتره یا دکاپیتیل؟

عزیزم نمیشه مقایسه کرد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سمت راستي برا ديروز و سمت چپي برا يك ساعت پيشه.امروز روز ١٣ امه.اميدي هست؟فكر كنم بتام خيلي پايينه

مبارکه عزززززیزم..... نخیر بتاتون خیلی هم خوبه

اگه بتا خیلی پایین باشه اینجوری هاله نمیندازه

سلام انا جون این ازمایش اسپرم بود میدونم خیلی اذیت میکنم ولی بخدا خیلی نگرانم لطفاااا یکبار ببینید.م ...

دختر ۷ یعنی عالی در حد تیم ملی..... 

برا ما بین صفر و یک نوسان داشت فکر کن من حتی طبیعی هم باردار شدم..... 

عزیزم هاله صورتی دیگه یعنی مثبت😍   اون بی بی چکی که از من دیدی مال بتای ۲۸۰۰ بود.... شما حتما ...

خدا كنه رويا جون.برام دعا كن.دلم نا ارومه😔

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
سلام دوستان یه سوال مهم دارم.این آزمایش کاریوتایپ که می گید باید حتما انجام بشه چیه؟ هزینش چقدره؟

عزیزم یه بررسی کرومزومیه و تست خون هست..... 

عزیزم شاید بارداری!!!!! 

يعني ممكنه؟ اخه اصلا زير دلم درد نميكنه و سينه بزرگ و سنگين يا دردناك نشده ترشحات هم ندارم يعني هيچ علامتي ندارم فقط همين سرماخوردگي وحشتناكه يعني ميتونه باشه؟؟حالا با اينهمه سرفه شديد و فين فين، چيزي باشه زبونم لال خراب نشه؟ جلوي سرفه مو يه جوري بگيرم؟

...
بیست روز زودتر به دنیا اومدن بچه ها سرکلاژش کردن فقط مامانه بچه ها هم لاغر و ریزه س اتفاقا منم تع ...

سارا هنوز اونجايي؟ بيا گريد نيني هاشو بپرس🙈🙈🙈🙈

فرار كنم تا ماهيتابه نخوردم🏃🏃

...
دعا به روی چشم اگر لایق باشم اما تا وقتی اینجوری بیقراری زمین و زمان هم برات دعا کنن خودت همه چی رو ...

عزيزميييي...ممنونم😘

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
عزیزم یه بررسی کرومزومیه و تست خون هست..... 

سلام خواهری نکنه ازمن ناراحتی که چندوقته جواب پستامو نمیدی؟البته تو خیلی بامعرفت ترازین حرفایی میدونم سرت با دوتا فرشتت گرمه.الهی شکر عزیزم.

انا جون من انتقالم منفی شد خواستم راهنماییم کنی برا دوماه دیگه جه کارایی بکنم چون دیگه جنین هم ندارم دیگه شانس اخرمه.

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....