2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046908 بازدید | 684565 پست
اره همه بهم میگن خیلی خوب بودی چرا لاغر کردی😯... اما با اینکه 11 کیلو کم کردم هنوز اینهوا😥 شکم دا ...

مشکل همین شکمه اب کردنش سخته😩 مخصوصا نشسته باشی همه جمع میشه😥

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آژند جون بي بي چكتم اون موقع رنگ ميداد؟من خيلي نگران اين جريان بتا بالارفتن و پايين اومدنم

من اصلا بی بی نزدم چون گفتم استرس میاره روز 12 مستقیم رفتم آزمایش بتام سیصدوخورده ای بود فک کنم 362 بود

اگر بچه داشته باشین شامل طرح حمایتی نمیشه اینجا ک مرکز دولتیه با دارو و همه چی گفتن 6 تومن میشه

ای بابا

آخه من یه بچه دارم......امیدوارم بیمه یه کوچولو قبول کنه لااقل برا دل خوشیم😁....البته بیمارستان دنا شیراز  تا الان همه آزمایشاتش ازاد بوده!

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم همه چاق نمیشند.مثلا من با دو دوره میکرو لاغلتر از قبل شدم

خوش بحالت 😣 حالا که اینطور شد ؛شماهم انشاالله دوقلو باردارشی ۱۲۰ کیلو شی 😆😆

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
مشکل همین شکمه اب کردنش سخته😩 مخصوصا نشسته باشی همه جمع میشه😥

😉اصلش همینه که گفتی من هیچی ندارم جز همین😀

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
هم استرس دارم هم نگران عمل شوهرمم که اس پ ر م خوب بتونن پیدا کنن و جنینهای خوب داشته باشم.یعنی میشه ...

دختر نگران نباش باورت میشه روز پانکچر من نمیدونستم ا س پ ر م میگیرن بدون اطلاع بودیم هر دوتامون درحالی که هیچ مکملی همسرم استفاده نکرده بود بعدا همسرم متوجه شده بود به خدا خدا افتاده بود که خوب باشه ! استرس خیلی بده برای هردوتاتون گلم

آژند جون بي بي چكتم اون موقع رنگ ميداد؟من خيلي نگران اين جريان بتا بالارفتن و پايين اومدنم

شما ک حتما مثبتی و بتای تپلم داری و انشاله بزودی میری واسه صدای قلب جنین.

اصلا ب این چیزا فک نکن فقط مثبت فکر کن چون واقعا اگر منفی فک کنی میشه

من پارسال قبل اینکه انتقال بدم میگفتم حتما مثبته اگرم منفی شد به همه میگم سقط شده

لاقل دیگه هی نمیپرسن بچه چرا نداری دیر شد و این حرفا یه مدت گیر نمیدن راحت میشم تازه 1 سال بود ازدواج کرده بودم

خانواده همسرم اصلا نمیگن بنده خداها بیشتر دوستا.فامیلای خودم و همسایه های مامانم اینا

همش این تو ذهنم بود آخرشم همین شد

واسه همین میگم فقط مثبت فکر کن

هم استرس دارم هم نگران عمل شوهرمم که اس پ ر م خوب بتونن پیدا کنن و جنینهای خوب داشته باشم.یعنی میشه ...

استرس نداشته باش اصلا..توکل کن به خدا..استرس رو کیفیت تخمک هم اثر بد میذاره..نگران نباش.انرژی مثبت بده به خودتون.بگید همه چی خوبه.مطمئن باش همه چی خوب پیش میره.برات دعا میکنم اگه قابل باشم که همه چی عالی پیش بره و جنینای قشنگت به زودی زود تا نه ماه تو دلت لونه کنن ...

من استرس ندارم زیاد...همه چی رو سپردم دست خدا

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ايشالا بهترينها در انتظارت باشه عزيزم🙏🏼🌸 اونجا هم ٢ دقيقه بعد از انتقال مى گن پاشى؟؟؟من هر بار ا ...

آره دقیقا عین معاینه معمولی انتقال میدن و لباس می پوشی میای خونه . به شما هم عکس جنین را میدن?

خدا با ما است ❤❤
[QUOTE=74940110]دختر نگران نباش باورت میشه روز پانکچر من نمیدونستم ا س پ ر م میگیرن بدون اطلاع بودیم ...

اره گلم  سعی کن به نتیجه اش نگاه کنی 🌹