2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046911 بازدید | 684565 پست
عدد هر چی بیشتر باشه دلیل نمیشه خوب باشه رنج ازمایشگاه رو نسبت به سنت باید ببینی توش قرار گرفتی یا ک ...

برا سقط قبلا گفته بودن هر وقت باردار شدی باید هپارین بزنی،

فکرکنم دکتر افلاطونیان تو پرونده م نوشتن از روز انتقال باید هپارین بزنی، در کل دلیل محکمی براش پیدا نمیکنن اینا رو میدن که احتمال سقط رو کم کنن،

بازم ممنون😊

الحمدالله❤
عزيزم امپول دكا عاليه منم فردا كه روز ٢١ دورمه دارم موارد استفاده زيادي داره كه قبل انتقال خيلي به ...

عزیزم مراکز قوانین مختلفی دارن..... 

فکر کنم ابن سینا اجازه انتقال جنین رو میده ولی از مرکز دیگه جنین قبول نمیکنه باید پرس و جو کنی از مبدا و مقصد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی رهاجون خیلی لطف کردی. انشاله هممون به زودی صاحب نی نیای سالم و صالح بشیم

فداتشم عزیزم ان شاالله 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
بچه ها انتقال بعدی میوفته دو ماه بعد؟ یعنی حتما بین هر انتقالی دو ماه باید فاصله باشه؟ 

بستگی به بدن و شرایط داره..... 

ممکنه کمتر یا حتی بیشترم بشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من ک باید تو آذر انتقال میدادم خودم کنسلش کردم به خاطر چربیم . رنج تیروئیدم دکتر جنین شناس گفت هر ...

امروز زنگ زدم دکتر گفت انتقال بعدیت تو بهمن ماه میوفته ،واااای تا بهمن دق میکنم خیلی دیره باید دو سری پریود بشم ،من فکر کردم یکبار پریود بشم کافیه ،زمان خیلی دیر میگذره 😿😿😿

خواهشا هرکی میدونه جواب بده من این  جمعه  نصف امپول hcgرو تزریق کردم حالا الان که روز نهم ...

عزیزم ایشالله خبر مامان شدن تو تو صفحات بعد ببینم..... 

امروز زنگ زدم دکتر گفت انتقال بعدیت تو بهمن ماه میوفته ،واااای تا بهمن دق میکنم خیلی دیره باید دو سر ...

عزیز دلم یه سفر تدارک ببینید برید هم برای روحیتون خیلی خوبه هم وقت میگذره ، یا یه برنامه بریزید تو این مدت یه کار جدید انجام بدید ، یه کاری که همیشه دوست داشتین ولی انجام نشده ، مثلا برین باشگاه و .... مثل برق این روزا میگذره اصلا بهش فکر نکن

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
مامانهای گل کیا تو حاملگی ا اس ا میخورین؟ من تو نت چیزای جالبی از ا اس ا نخوندم همش ضرر بود منم سه ر ...

عزیزم هر دارویی سرچ کنی کلی عوارض داره..... 

اما وقتی نیازه فکرای منفیو از خودت دور کن چون بدن ما به این داروها نیاز داره...... 

اضافه بر نیازمون باشه به اون حرفهانیشه فکر کرد..... 

سلام ابجی تو روخدا کمکم کنین دکتر گفت رحمت جنین پس میزنه منظورش چیه چه ازمایشی باید بدم دلیلش بفهم ت ...

عزیزم یعنی نقص ایمنی داری..... 

بدنت به عنوان جسم خارجی با جنین برخورد میکنه.... 

خوب دکترت مگه تشخیصش نداده؟ 

عزیزم جای نگرانی نداره منم این مشکلو داشتم و شکر خدا الان مامان دو تا فرشته هستم..... 

دوستای زیادی با همین مشکل و کنترلش مامان شدن.... 

سلام به همه ..من تا دیروز خواننده خاموش این سایت بودم واین تاپیک رو دنبال میکردم باخوشحالی خیلیا خوشحال میشدم وبا ناراحتی و ناامیدی خیلیا ناراحت...اما امروز منم روشن شدم 😁 و اومدم تو جمعتون امیدوارم منو توی جمع خودتون پذیرا باشید......منم خیلی دلم گرفته آخه منم بعداز ۲۰ ماه اقدام و یه میکرو منفی الان منتظرم تا دوباره وارد سیکل بشم.خیلی سخته میشه برام دعا کنید

سلام خانما یه سوال خیلی فوری برام پیش اومده سه شنبه صبح پانکچر دارم دکتر تو آخرین سونویی که کرد گفت ...

عزیزم جواب الان من به دردت نمیخوره اما نگران نباش کارشون یکیه.... 

مرسی از دلداری دادنت مهربونم حرفات واقعا درست وبجاس😘  ولی  انا جون چون تنبلی تخمدان دارم ...

عزیزم نگران نباش با تنبلی که حالا حالا تخمک داری..... 

ذخیرت پایین بود نگرانیت قابل قبول بود..... 

تنبلیو بالاخره با تحریک تخمدان حلش میکنن....