2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
اخه عشقم نمیدونی چه شوکی شدم تو سونو با خنده رفتم خوابیدم سمت چپ و گشت گفت جیزی نمیبینم راستم گفت فی ...

شوك نباش  همه چي دست خداست نگران نباش اينبار با ماما سونو نكن والا دكتر من با تخصصش ٥ تا فوليكول ديد در صورتي كه سونوي بيرون رفتم بيشتر بود و اون برنداشته بود بقيشو و موندن خونريزي كردن تبديل به كيست شدن هرچيزي تخصص خودشو ميخواد مطمئن باش اون فولياتو نديده حتما داري 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای نکن.یعنی گوگل هرچی سرچ کنی یه ربطی میده به سرطان.ول‌کن اقا.فقط خودمون میتونیم حال خودمونو خوب کن ...

افرين افررين افرررررين پس به منم روحيه بده بي زحمت

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
ممنون ك ب فكر ماييي😘😘  تقريبا  رعايت ميكنم حالا از ديروز متوجه شدم صبحانه نخورم حالم ب ...

عزيزم الان كه گفتي يادم افتاد من هم همينطوري بودم صبحانه ميخوردم حالم بد ميشد ديگه به جاي صبحانه كمي توت خشك و گردو و مويز ميگذاشتم دهانم زياد نه كم و بعد يكدفعه نهار ميخوردم بيشتر هم ترجيح ميدادم بخوابم تا وقت نهار .

من روز چهارده بودم امروز تو که بی بی چک رو گذاشتی دیگه خیالت راحت😁 فردا برای مراسم تو من چی بپوشم ...

🤣🤣🤣🤣

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
سلام دوستان...من فردا بعد از شش سال میخوام دوباره برم رویان برای انتقال جنین فریزم...بهم گفتن دوروز ...

عزيزم نميخواد شوهرتون باشه فردا ، فقط روزي كه بايد انتقال بدي شوهرتون بايد باشه ، نگران كيفيت جنينها هم نباش خيلي ها رو ميشناسم كه با جنين فريز چند ساله نتيجه گرفتن ، من خودم براي بچه دوم اگر طبيعي نتيجه نگيرم دخترم ٢ سالش تمام بشه يا شايد هم زودتر ميخوام برم براي انتقال جنينهاي فريزم .

عریزم تاپیک ای وی اف اهوازی ها هم هست میتونی سوال کنی

منم‌بتام‌بالا نمیره وقتی باردار میشم

میشه بگی مشکلت چیه عزیزم؟؟

البته برا من بعد سزارینم اینطوری شده

اولین بارداریم‌عالی بود

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
عزیزم خودتون خواستین دی اف ای بررسی شه؟یا حتما نیازه قبل از میکرو.من شوهرم همه فاکتورهاش ضعیف بود.ال ...

خدايا چيز تازه يافتي؟ منم ندادم اينو الان ياد منم انداختي اي واي برمن

وای ببین کی اومده  خوبی عزیرم ؟ دلم برات تنگ شده بود دوست قدیمی

خوبي شاينا جون ، اتفاقا پست شما رو هم ديدم ، خيلي خوشحالم كه دوباره بارداري خانمي ، ان شا الله كه اين بار بارت رو به سلامت به زمين ميگذاري ، آمپول انوكسپارين رو اگر ديگه لك نداري حتما تزريق كن .

باور ميكني هميشه به ياد همه دوستان هستم ، دخترم خيلي از اذان شبكه نهال خوشش مياد ، با دقت از قبل اذان كه قرآن ميخونه گوش ميده تا بعدش كه دعا ميخونه و ذكر ميگه ، هميشه بهش ميگم عزيزم براي همه به خصوص دوستاي مامان دعا كن خدا بهشون يه فرشته كوچولو مثل خودت بده و اون هم لبخند ميزنه و من متوجه ميشم كه ته دلش حتما دعا كرده . 😍😍😍

شوك نباش  همه چي دست خداست نگران نباش اينبار با ماما سونو نكن والا دكتر من با تخصصش ٥ تا فوليكو ...

دستگاه های سونوگرافی دولتیام‌نشون نمیده والا

من سینمم کیست داره رفته بودم سونو با دست کیستمو نشکن میدادم بهش ولی رویت نمیشد

یعنی جاش ps4 بذارن😐

گلم ازمایش های ایمنی انعقادی رو رو حتما انجام بده 

انجام دادم همه رو دیگه لا م ندونستن بیشتر انجام بدم

خودم فک میکنم عکس رنگی بگیرم خوب میشم

سلام عزيزم  شما خوبي عزيزم ؟ راست ميگي بازم الحمدالله ك هم خودت و هم دخترت سالم هستين و ان شا ...

ممنون عزيزم خدا رو شكر من هم خوبم ، ان شا الله كه معده دردت هم خوب ميشه خانمي ، من هميشه با خودم ميگفتم چه قدر انتظار كشيدي كه اين دردها بياد سراغت پس حالا بايد تحمل كني اينطوري آرومتر ميشدم .

نه من خون روشن بود.واسه شماداره دفع میشه دیگه.نگران نباش منم حالت تهوع ندارم بجاش درد معده دارم😢.خد ...

امروز رفتم سونو هماتومم ۱۶ شده کوچیکتر شده .بهم اچ سی جی ۵۰۰۰ تزریق کرد گفت برا تقویت جفته.بعد گفت همون دو پروژسترون استفاده کن وقرص مولتی پریناتال داد.تو سونو جنین من دوروز بزرگتر میگن نمیدونم چرا.