2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
خاکستری میدونی به چی فکر میکنم ؟؟؟ به اینکه فردا بی بی بذارم با بتای ۲۰۰۰ بازم منفی نشون بده😂 یعنی ...

وای وای شانس ما همینجورم میشه😂بی بی چکا معلوم نیس چشونه.ولی ماشالا با این بتایی که تو داری فکرکنم سه تا خط هم بیفته روی بی بی چکت😂😂😂والا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
4تا ۱۶ بقیه شون کوچیک بودن ولی باز آمپول داد گفت ما چهارشنبه همه رو میگیریم خدا رو چه دیدی شاید انش ...

داروهات چی بود؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا نترس برای منم همین پیش اومد تازه تخمکا تکونی به خودشون دادن استرس اصلا نداشته باش!

جدی میگی 

من انقد نا امید شدم که به زور همسرم رفتم امپول های عضلانی رو زدم و گونال های جدید و که همسرم خریده بود زدم از گریه بیهوش شده بودم همه تو خیابون نگاه میکرردن چشماام باد کرده بود

جدی میگی  من انقد نا امید شدم که به زور همسرم رفتم امپول های عضلانی رو زدم و گونال های جدید و ...

دختر نکن اینکارو با خودت.میدونم خیلی سخته‌من هنوز عقبتر از همتونم.ترس این اتفاقا رو دارم ولی توروخدا اروم باش.ان شاالله توام چندتا تخمک خوب داشته باشی و جنین تشکیل شه و انتقالت مثبت شه😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
تو‌ پستای قبلی برای بچه ها گفتم سه چهار روز اول خیلی تکرر ادرار داشتم. روز هفتم درد شدید پریودی به ...

رویا جون میشه در مورد تغذیه ات و استراحتت تو این مدت برامون بگی ممنون میشم

جدی میگی  من انقد نا امید شدم که به زور همسرم رفتم امپول های عضلانی رو زدم و گونال های جدید و ...

منم همینطور وقتی سونو میشم اصلا تخمدانام مشخص نیس ولی با آمپول خوب جواب داد

اصلا غصه نخور و استرس نداشته باش انشاله همه چی عالی پیش میره

سلام عزیزم .چه خوب چقد همشهری دارم اینجا .سوالم راجبه مرکز ناباروری مهزیار بود که آیا مرکز خوبیه؟

عریزم تاپیک ای وی اف اهوازی ها هم هست میتونی سوال کنی

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
خاکستری میدونی به چی فکر میکنم ؟؟؟ به اینکه فردا بی بی بذارم با بتای ۲۰۰۰ بازم منفی نشون بده😂 یعنی ...

رویاجون ور دل امام رضا که هستی نی نی خوشکلم ک تو دلته یادت نره دعامون کنیا

من ک از الان میگم انشاله انتقال دادم  روز 12 که میرم آزمایش بتامم 2000😄

منم همینطور وقتی سونو میشم اصلا تخمدانام مشخص نیس ولی با آمپول خوب جواب داد اصلا غصه نخور و استرس ن ...

یعتی با امپول های بعدی ؟

من دوتا ۴۵۰ از ردززچهارشنبه هفته پیش زدم ها امروز روز شیشم بودعزیزم ؟

جدی میگم از چهارم پریودم امپول زدم تا ۹ پریودم وقتی سونو رفتم هردو طرفم چیزی نبود دو روز بعدش دیدن از یک تا ۴/۵ فولی بوذ !منم مثل شما خیلی ناراحت یودم که چرا جواب نداده داروها ولی شکر خدا شد !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸