2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
آره عزیزم امروز آز دادم ... سه تا بلاست انتقال داده بودن. امروز روز ۱۴ بود.... به نظر خودمم خیلی زیا ...

عزیزم بتات مثبت شد؟خدا رو شکر بخدا باورم نمیشه.انشاا بچسبن به دلت و سلامت بغلشون کنی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این دلدرد و کمر درد رو منم چند روزه دارم خودم که ربطش دادم به قدامی  و مارژینال بودن جفت و احت ...

ان شاءالله برامون خير باشه 

من فردا سونو دارم برا طول سرويكس برام دعا كن خوب باشه 

ك اصلا حال و حوصله ي بيهوشي رو ندارم 😢

چون سر پسرم سركلاژ شدم 

سرويكسم خوب بودا ب نظرم ٣١ اما گفتن برا محكم كاري 

باران جان دکتر پورمطرود.قبلا اهواز بوده.دوساله اومده پزشک تمام وقت صارم شده.به ظاهر دکتر خوبیه .خدا ...

این دکترو که اهوازیا تعریفشو میکردن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من ان شاالله اگه‌خدا بخواد و مثبت بشم ده تا بی بی چک میخرم زرت و زرت میذارم که‌مثبت شه بعدش قاب میگی ...

منم همینطور به خدا. امروز میخواستم سطل اتاق خوابم رو خالی کنم ۱۰۰ تا بی بی چک ازش ریخت بیرون. اخه مثل دیوونه ها نمیدازمشون دور و روزای بعد هم چکشون میکنم شاید یه هاله ای چیزی از توش دربیاد که الکی دلمو خوش کنم. 

استرادیول نداری؟

نه فعلا ندارم اره كلسي كر ميخورم

رفتم مركز انقده حالم بد بود اكوي قلبم دادم حتي

معلوم شد كه تيروئيدم كه قبلا خيلي خيلي كوچولو كم كار بوده حالا نرمال شده ولي چون قرص خوردم ب سمت پركاري رفته تپشمم مال اون بود قرصمو قطع كرد

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
فدات شم  بله آي وي افي هستم  لبنيات اصلا نميخورم فقط هر از گاهي دام كشك خشك ميخواد ك باز ...

خوبه منم گوشت نمیخوردم

اوایل بارداریم بود یبار مهمون رودروایسی دار داشتیم به محض اینکه گوشتو گذاشتم دهنم کم مونده بود بپاشم رو کل سفره😁

سه ماهه اول اینطوره بعدا بهتر خواهی شد

کشک اگه مطمین هستی بگیر بخور وگرنه به هیچ عنوان نخور

پنیر های نرم حتی پاستوریزه نخور

خود گوشتو اگه اذیتت میکنه نخور همین که آبش توی خورشت باشه کافیته

دیگه چیزی یادم نمیاد

ان شالله به سلامتی بچتو بغل بگیری

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
کجا دادی؟؟؟

ازمايشگاه ازادي نزديك خونه خودمون ازمايشگاهشم خوبه 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
منم پارسال همینجور شد به شما گفتن علتش چی بوده؟

چیزی نگفت فقط گف به فال نیک بگیر و این ماه بیا برا انتقال‌. شما دیگه نرفتیین؟ میترسم باز همینطور بشه

به شما گفتن علت چی بود؟

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
سلام دوستان از کجا بفهمم طبعم گرمه یا سرد

طبع کلی نیست

مربوط به اعصای مختلفه

مثلا ممکنه کبدت گرم باشه رحمت سرد

یا مغزت خشک باشه قلبت تر

بستگی داره

کلا فعالیت کم یعنی سرد

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
فدات شم  بله آي وي افي هستم  لبنيات اصلا نميخورم فقط هر از گاهي دام كشك خشك ميخواد ك باز ...

سلام به همه دوستان ، اول تبريك ميگم به همه مامانهاي جديد ، خدا رو شكر كه اين روزها اين همه جواب مثبت داريم .

ماماني طاها جون زياد خودت رو نگران نكن ، همون چيزهاي كه ميخوري رو كم بخور و چيزهاي مفيد بخور حالا كم هم خوردي مشكلي نداره ، ببين عزيزم من كلا توي بارداري حالت تهوعم برعكس همه ٣ ماه آخر بود و در تمام مدت بارداري نه تنها وزن اضافه نكردم بلكه ٤ كيلو هم وزن كم كردم ولي خدا رو شكر دخترم صحيح و سلامت به دنيا اومد ، من هم زياد نميتونستم چيزي بخورم ولي چيزهاي مفيد ميخوردم حتي شده كم . ماه آخر هم گوشت ماهيچه زياد ميخوردم برنج زياد نميخوردم .

خوبه منم گوشت نمیخوردم اوایل بارداریم بود یبار مهمون رودروایسی دار داشتیم به محض اینکه گوشتو گذاشتم ...

فدات شم راست ميگي همينجوريه خيلي بده 

كشكمون خونگيه مطمعنم 

خدا كنه بهتر شم هفته ي ديگه وارد ماه چهار ميشم ان شاءالله 

خيلييي بهم لطف كردي 

ممنون ك هستين 

ان شاءالله آمين 

ان شاءالله شما هم ب زودي مادر بشين بدون كوچكترين دغدغه اي 😍

سلام به همه دوستان ، اول تبريك ميگم به همه مامانهاي جديد ، خدا رو شكر كه اين روزها اين همه جواب مثبت ...

سلام عزيزم 

شما خوبي عزيزم ؟

راست ميگي بازم الحمدالله ك هم خودت و هم دخترت سالم هستين و ان شاءالله هميشه تنتون سلامت باشه

با راهنمايي دوستتن ميخوام از فردا  برنامه ريزي كنم برا خوردنم

ان شاءالله بهتر شم و دعااااا ميكنم معده درد در بارداري و غير بارداري سراغ هيشكي نيااااااد الهي آمين 😢😬

دست گل دخترت رو ببوس😘