2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
بهم گفتن ۱۵ تا تخمک داشتم که ۱۲ تا جنین شده. کلینیک من هیچی به بیمار نمیگه انگار پرونده سری اطلاعات ...

رویا جون تو بتا دادی ..روز چند انتقالی ..چند تا انتقال داده بودی..اخه بتا مال دو قلو سه قلو .باید باشه ...

نه بابا من دوهفته پيش با ازمايش ايدز و هپاتيت دادم ٩٠ تومن شد چه خبره مگه

کجا دادی؟؟؟

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مبارکت باشه .گوارای وجودت. خدادرو شکر .خدا رو شکر .. انشاالله که سالم بیاد بغلت ..البته با ا ...

من روز چهارده بودم امروز

تو که بی بی چک رو گذاشتی دیگه خیالت راحت😁

فردا برای مراسم تو من چی بپوشم🤩؟😂

ناراحت نباش اختمالا دوز داروهاتو ميبره بالا جواب ميگيري فقط استرس ممنوع

اخه عشقم نمیدونی چه شوکی شدم تو سونو با خنده رفتم خوابیدم سمت چپ و گشت گفت جیزی نمیبینم راستم گفت فیبروم داری نمیزاره ببینم تخمدانتو البته خود دکترم تهرانی نژاد نبو یه ماما سونو کردتو نیکان بعدم پرسیدم راستی دخیره ام چقدرشده با آز جدید گفت کمتر شده ۰۱ گفتم بگو  صفر دیگه از این چه فولی در میاد اخه پارسال ۰۱۳ بود کاشکی پارسال ای وی اف میکردم خیلی خیلی ناامید شدم دوتا گونال ۴۵۰ زده بودم دوتا دیگه ۳۰۰ هم داد 

بچه ها من برم دیگه  خیلییی ممنونم از همه ی دوستانمم دعام کنین مدقع نماز صبحتون .

عزیزم ما با دی اف ای بالا میکرو کردیم اصلا جنینی برام تشکیل نشد تازه جنتی گفت بیوپسی انجام بدید ولی با بیوپسی اوضاع از قبل هم بدتر بود.به نظر من اصلا وارد سیکل نشو صبر کن تا بهتر بشه بعد.واقعا اذیت میشی این همه دارو و رفت وامد اخرش هم هیچی .

قربونت بشم ..اشکمو در اوردی دختر ...خدا رو شکر شماها هستید. انشاالله ...توکل بخدا.. .تو که این همه ...

دورت بگردم

اینجوریام نیس.واسه بقیه مثبتم برا خودم منفی😂بچه هارو دیوونع کردم انقد سوال پرسیدم

معروف شدم تو تاپیک😎😆ولی خداییش‌همتونو دوس دارم.ان شاالله‌ خدا از دهنت بشنوه.من و همه منتظرا مامان شیم دست از این سوالات مسخرمون برداریم😃

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بهم گفتن ۱۵ تا تخمک داشتم که ۱۲ تا جنین شده. کلینیک من هیچی به بیمار نمیگه انگار پرونده سری اطلاعات ...

عاشق حرف زدنتم😂😂😂پرونده سری اطلاعات امنیت کشور😆😆😆

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
يا خدا توكه روي منو سفيد كردي از فكراي منفي منكه هر روز يه نوع سرطان ميگيرم شوهرم ديوونه شده از دستم ...

وای نکن.یعنی گوگل هرچی سرچ کنی یه ربطی میده به سرطان.ول‌کن اقا.فقط خودمون میتونیم حال خودمونو خوب کنیم.من میگم هرمشکلی هم باشه تهش به اینکه یه راهی هست برای درمان اعتقاد دارم.همه‌چی درست میشه.این خل بازیای منو نبین.برا خنده‌گیر میدم😂قول دادم وارد سیکل که شدم ذره ای انرژی منفی به خودم راه ندم.چند وقته سعی میکنم همش کتابا،کانالا،سی دیای مثبت و راز و جذب انرژی و فلان ببینم که ذهنم. درگیر چیزای بیخود نکنم.یا کارایی که بهم ارامش میده انجام بدم.مثل کارای هنری.کتاب خوندن.نقاشی کشیدن،شعر خوندن،فیلم دیدن.اهنگ و فلان.خلاصه مجبوریم میفهمی؟مجبوووور :))

ان شاالله توام هیچ‌مشکلی نداری و به‌زودی خبر مامان شدنتو میدی.البته منم تمام این فکرایی که تو میگی از سرم گذشته ولی اهمیت ندادم😆

من صب شوهرم باید ببرم دکتر، بدش برم از بدم ، تا ساعت چند از میگیرن؟؟؟ میشه شماره آزمایشگاه آرش به، ب ...

من حدود ۱۱ صبح اونجا بودم فک کنم تا ظهر نمونه میگیرن ،تلفنش ندارم  واست آز Amhنوشتن؟

من روز چهارده بودم امروز تو که بی بی چک رو گذاشتی دیگه خیالت راحت😁 فردا برای مراسم تو من چی بپوشم ...

من كه از الان براى فردا و پس فردا و....آماده ام اينم كفشام 👠👠

فقط حواستون باشه بدون من نرين وسطها

من حتما تو قر دادن پايه ام 💃💃💃💃با همراه دستهاى بندرى🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️