2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
من میخواستم برای شروع سیکل برم ..سه شنبه با ط را زی وقت گرفتم ..ولی الان پریود شدم 😢فعلا فقط در حد ...

اگه برا شروع دارو میخوای بری باید حتما روز دوم و سوم بری اگه امروز کامل پری بشی نمیشه بری ولی اگه لکه بینی تا فردا ادامه داشته باشه سه شنبا میشه روز سومت

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ژلوفن الان بحورم بده به نظرت؟

ژلوفن کلا خوب نیس ی مسکن ساده تر بخور اگه دردت زیاد نیس

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ممنون ازي جون امروز رفتم مركز گفت اول ازمايش بده دادم جوابش 1ونيم ظهر مياد خدا كنه ك مثبت باشه اخه د ...

انشاالله که بتای عالی خواهی داشت عزیزم ..💕💕

مگه روز چندمی ..که گفت آزمایش بده ..

خداروشکر که مثبت شده واستون ، شما قبل از انتقال باز دارو مصرف کردین؟؟ چ مدت؟

فقط استرادیول و شیاف  و آمپول پروژسترون.

فک کنم یک هفته یا ۹ روز.از دوم پری تا روز انتقال.

قبلشم قرص تیروئید و اسید فولیک بود فقط

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام دوستان .. سوالی داشتم ممنون میشم مثل همیشه جوابشو بدید .. خانمهایی که انتقالشون خداروشکر مثبت ب ...

سلام عزیزم منم فریز بودم خداروشکر مثبت بود من خیلی در این باره اطلاعات ندارم فقط دراین حد میدونم چون جنین فریز باعث میشه رحم مدتی استراحت داشته باشه وکمی به حالت طبیعی برگرده و اثر داروهای تحریک تخمدان کم شه بهتره ضمن اینکه جنین فریز رو چند ساعت قبل انتقال اب میکنن و اگه سالم باشه انتقال میدن اما جنین فرش چون خیلی زمان نمیبره برای انتقال ممکنه اصلا کیفیت نداشته باشه و خیلی زود از بین بره 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
نهم انتقال رفتم سرکار منم کارم رراحته ولی ههمکارام مردن  منم حیا رو خوردم ابم روش مجبورم   ...

خخخخ فدای سرت منظورم این زیاد اذیت نشدین من یکم نگرانم.شما هم تا مخل کارتون با ناشین باید برین.من یه ربع اینا تو راه باید باشم میترسم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
انشاالله که بتای عالی خواهی داشت عزیزم ..💕💕 مگه روز چندمی ..که گفت آزمایش بده ..

نشاالله عزيزم،روز دهم ولي چون لك بيني دارم بي بي هم چندبار زدم مثبت بود گفت ازمايش بده