2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
ووای عزیزم خداروشکررررر💞😘خیلی خوشحال شدم.حالاکه دودلت یه فرشته داری برای ماهم دعا کن ..دعا کن منم ...

حتما عزيزم🙏🏼💕از لحظه اى كه بى بى چك مثبت رو ديدم و جواب آزمايشم به خداوندى خدا قسم بيشتر از ١٠ بار در روز بلند بلند به خدا مى گم خدايا به بزرگيت قسم كه هيچ زنى رو تو دنيا چشم انتظار فرزند نذار اگه هم زنى در انتظاره به حدى اين زمان انتظارش رو كم كن كه براش غصه تو دلش نشه

الهى كه به زودى زود خبر خوش باردارى رو ازت و از همه منتظرها بشنوم🙏🏼💕🤰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان لکه بینی من دیشب گفتم دارم .البته خیلی  بیشتر از لکه بود سریع شیاف گذاشتم ..

صبح کمتر شده بود ولی رگه های قهوه ای باز داشتم ..

ولی از امروز بعداز ظهر دیگه یه قطره هم ندیدم ...

خیلی ترسیده بودم دیشب ..ولی به فال نیک گرفتم ..انشاالله که لانه گزینی بوده ...

خواستم بگم فعلان همه چیز خوبه ..فقط همون درد پری دارم تیر کشیدن کشاله ران دارم ...ولی قابل تحملن..

توکل بخدا تا روز ازمایش ...انشاالله اون روز بهترین روز زندگیمون باشه ..

چون خیلی خیلی سختی کشیدیم تو این راه ...❤💚💛

التماس دعا از همه دوستان ..خیلی محتاج دعام.

قبل شروع آی وی اف آز  پرولاکتین انجام میشه اگه بالا باشه سیکل کنسله

برای من انجام ندادن 

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
حقیقتش من هنوز دکتر نرفتم یک روز بعد از شما انتقال دادم جنین فریز داشتم 

یعنی بعد مثبت شدن نرفتید .حداقل یه بار برید از وضعیتتون باخبر بشید ..بهرحال مواظب خودت باش.هر چه زودتر یه سری برو .

حقیقتش من هنوز دکتر نرفتم یک روز بعد از شما انتقال دادم جنین فریز داشتم 

یعنی فقط از دادین؟ سونو هم نشدین؟

عزیزم من ده روز پیش که رفتم سونو فکر میکردم ۶ هفته و ۶روزم.اما سونو گفت ۶هفته و یک روز. یعنی ۵ روزی که من بخاطر بلاست بودن جنین ها اضافه کرده بودم ، نبود.

دوشنبه باز برم سونو میشه ۸ هفته. البته دکتر گفت یک ماه بعد برو اما چون لک دارم ، زودتر میرم.

احتمالا شمام توی این هفته برین سونو ، صدای قلبش رو میشنوین.

خونریزی هم شاید یه هماتوم کوچیک باشه.استراحت کنین.

میکنید؟

با سونو برید پیش دکتر تا ازهای اولیه بارداری رو هم بنویسه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام بچه ها یه سوال داشتم من روز هشتم انتقالمه بنظرتون اسنک بخورم ضررداره؟اسنک خونگی ولی کالباسش خون ...

من که  هر ندونم خوبه یا بد نمیخورم ..فعلان چه روز رو طلاقت میارم ...خخخخ

جاریم کیک اورده بود..خواستم سرچ کنم خوبه یا بد ..دیدم همسرم همه رو خورده ...فکر کرده بود برام خوب نیست ..

اهان..الان میفرماین.دارچین داشت.قهوه داشت.و....

.....حاملگی ما هم داستانیه واسه خودش.

خخخخخخ😂😂😂😂😂

انشاالله که نی نی هات به دلت حسابی چسبیدن .و به زودی خبر مامان شدنت رو بیای بگی عزیزم .❤💛

یعنی فقط از دادین؟ سونو هم نشدین؟ عزیزم من ده روز پیش که رفتم سونو فکر میکردم ۶ هفته و ۶روزم.اما سو ...

اره اخر این هفته میرم دکتر . استراحت که نه زیاد کار خونه نمیکنم ولی سرکار میرم ازمایش های اولیه چیا هستن ؟  منم طبق تاریخ پریودی میشه هفت هفته و پنج روز 

اره اخر این هفته میرم دکتر . استراحت که نه زیاد کار خونه نمیکنم ولی سرکار میرم ازمایش های اولیه چیا ...

آز قند ناشتا و ادرار و ..... 

حتما برو این هفته.

اگر سونو ازاد حساب میکنن جایی که میری ، اول برو سونو بعد دکتر.اگر نه برو دکتر واست بنویسه.

نگران نباش. 

اگر هماتوم‌باسه ، دکتر میگه چندتا شیاف بذاری.و احتمالا یک هفته مرخصی استعلاجی بهت بده.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
راستی بچه های انتقال یادم رفت بگم ویتامین دی ضد سقط جنین و برای لانه گزینی عالیه من بعد انتقالم روزی ...

خودتون می خوردید یا تجویز پزشک بود؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلامم گلم خوبی ارگالوترون رو زدی ؟؟ به منم گفتن بزن یادم رفت بپرسم کجا بزنم   داخل نت ز ...

عزیزم دکتر من گفته بود ارگالوترون رو دور ناف بزنم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
حالا دکتر من گفت اصلا اسید فولیک و ویتامین دی رو قطع نکن شیاف پروژسترون و ژل استروژن هم استفاده کردم ...

ژل استروژن رو چه جوری استفاده می کردید؟دکترم به من هم داده ژل استروژل