2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
پرولاکتین بالا باعث سقط میشه ، پریودت منظم بود؟ من یک سال بروموکریپترین خوردم اومد پایین هر چند ما ...

والا چی بگم این دکتری که تازه رفتم تا آزمایشو دید سینه هامو معاینه کرد اما اون قبلی اصلا گیجه بذار نتیجه بگیرم به حسابشون میرسم این دکترم گفت تو همینجوری باردار میشی ای وی اف لازم نبود 

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پریودم منظم نبود ولی از روز ۱۴ پریودی لک میدیدم تا پریود بشم با وجود اینکه دوفاستون میخوردم

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
چ درمانایی واس لوله انجام دادین نتیجه گرفتی؟؟؟ 

لوله های من هر دو هیدروسالپنکس ن و ذخیره تخمکم خیلی پایینِ

دکتر با هیستروسکوپی برسی کرد و گفت شرایط لوله هات انقدر وخیم نیست که نزاره جنین لانه گزینی کنه

و (آندومتریوز هم نداشتم)چون ذخیره ت خیلی پایینِ با عمل لاپراسکوپی همون یه ذره تخمک هم ممکن از دست بدیم

من وارد سیکل شدم که بتونه تخمک فرش و فریز بگیره که اصلا یه دونه هم نشد و به انتقال نرسیدم.

فعلا مشکل اصلی م کمبود تخمکِ

الان دوباره تو سیکلم انشالله تو روزهای آینده پانکچر میشم.

دکترم گفت چون لوله ها هم به تخمدان وصله هم به رحم ما با برداشتن لوله ها خونرسانی به تخمدان رو کمرنگ میکنیم و این باعث افت تخمک میشه

(این شرایطِ منه شما باید با هیستروسکوپی بررسی بشید قبل از ای وی اف خیلی موثره)

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
بچه ها بي بيم مثبت شد خداروشششششششكر

خدایا شکرتتتتتتتت....

گوارای وجودت عزیزم.....

ایشالله به سلامتی خبر بتای تپلتم بدی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دقیقا همینطوره لک بینی زیاد انگار هیچ وقت پاک نمیشی... خدا رو شکر فهمیدی اگر باردار میشدی سقط میکر ...

پیش ماندانا رشیدی میرفتم الان رفتم پیش فریده دره گاهی دقیقا این دکترمم همینو گفت اگر باردار میشدی هم سقط میکردی

سلام دوستان من 24سالمه پریودیم کلا نامنظم از اولین بار که پریود شدم تا الان  چند ماه یکبار با ق ...

عزیزم به جمعمون خوش اومدی.....

عزیزم خوب تی اس هاشت که برا بارداری بهتره زیر ۲ باشه پس هر وقت خواستی اقدام کنی چند ماه قبلش چک کن تا لازم باشه دارو بگیری.....

البته همینطوریشم بالا بود درسته پس بهتره با دکتر غدد مشورت کنی.....

اون یکیم نفهمیدم چیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خواهر پرولاکتینت چنده؟ رنج ازمایشگاهت رو هم بگو ببینم چقدر بالاتره که اینجور بهت گفته 

عزیزم خونه نیستم که دقیق بگم ولی ۷۰۰و خورده ای بود 

بچه ها امروز كه همه خوشحالن نميخوام درگيرتون كنم من يادتونه كه بخاطر درد زياد انتقالم كنسل شد كيست ه ...

عزیزم والا چی بگم فقط از خدا میخوام دردت تسکین پیدا کنه.....

وسط هفته نمیشه دکتر درست درمون پیدا کرد الان که دیگه واویلاست.....

ایشالله چیزی نیست.....

مسکن نمیتونی استفاده کنی؟

شیاف دیکلویی چیزی.....

اخه من کم کاری تیروئید دارم دقیقا یادمه از موقعی که فهمیدم تیروئیدم مشکل داره من لک میشدم یعنی الان نزدیک دوساله هیچ دکتری نفهمید که تیرویید ارتباط مستقیمی با پرولاکتی داره بعضی ها با تنظیم شدن تیرویید پایی میاد بعضی ها هم مثل من باید درمان میشدن که متاسفانه هیچ دکتری نفهمید الا دره گاهی