2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
چقدر شماها مهربونید..چ خوبه هستید من اصلا نمیدونم چکار کنم...یه جنین بیشتر ندارم..میخام برم اگه بشه ...

بله هیستروسکوپی برسیِ خوبی هست شاید چیزی باعث میشه جنین طفلی نتونه لانه گزینی کنه 

خراش هم میدن که خودش بی تاثیر نیست تو لانه گزینی، ضخامت آندومترت منظم و سه خطی بوده؟

جنین ت گریدش چی بوده؟

مشکل قند و تیروئید نداری؟

آزمایش پرولاکتین ، زینک ، ید ، روی ،ویتامین دی اینا رو دادی کم نداشتی؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا پیش دکتر خوبی نمیری، دکتر طرازی خوبه، پیش هر دکتری نرو که پیش پا افتاده ترین مساله رو متوجه نشه ...

والا مثلا دکتر خوبیه قبلن پیش دکتر فروتن هم رفتم اونم نفهمید 

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
بله هیستروسکوپی برسیِ خوبی هست شاید چیزی باعث میشه جنین طفلی نتونه لانه گزینی کنه  خراش هم مید ...

بله عزیز ۳خطی بود..ضخامتشم ۹.۸ بود

تیروییدم ی مقدار کم کاره که با دارو کنترل شده

گرید جنین رو نمیدونم..فقط گفتن خوبه😑

ازمایش هامم اوکی بود فقط د۳ پایین بود که از ماه قبلش هفته ایی ی قرص میخوردم.

[QUOTE=نخ]نه زودتر از موعدم پريود شدم چون پروژسترون داشتم قطع كه كردم چون انتقالم عقب افتاد سه روز بعد قطع كرد ...[/QUOTE]

من هم چون معلوم نبود انتقال دارم یانه (منتظر جواب بودم که ببینم جنین م رشد کرده یا نه) پرژسترون میزدم و وقتی قطع کردم  دو ، سه روز بعدش پریود شدم که به شدت شروع شد تا حالا هیچ وقت انقدر شدید نبود ، ترسیده بودم از اون همه خ و ن اما درد نداشتم.

پس نگران نشو طبیعیِ ،دردت برای کیستِ،البته بدون دارو که کیست نمیره مگر کوچیک باشه.

چی بگم والا...

دکترت حتما اینجوری تشخیص داده 

امیدوارم این دردها برای دفع کیست بوده و سونو بری هیچ خبری ازش نباشه.

گرمی بخور و پسته و آب انار (خون سازِ)

شیرینی هم نخور (غذای کیست شیرینیجات)

Sm paجون دکترت کیه؟ تخمکات تا زمان پانکچر رشد میکنن نگران نباش

الهی آمین

دکتر زاده مدرس

دوستان کسی در مورد این سوال من اطلاعی نداره تستسترون بالا و تیروئید کم کار دارم و پریود هم از اول شد ...

سلام دوست عزیز

باید حتما درمان کنی بعد اقدام کنی

اول برای سلامتید بعد بچه

پریود نامنظم روی تخمک گذاری تاثیر بدی میزاره و تخمدان تنبل میشه و رشد تخمک رو میگره 

اما مشکل شما بزرگ نیست واقعا با چند تا دارو حل میشه 

و ورزش و تغذیه مناسب که مهمتر از دارو هست.

بچه ها زنگ زدن خداروشكر مثبته و بتام هم شده ٣٠٠🙏🏼🙏🏼🙏🏼💕 الهى اين لحظه نصيب تك تك منتظرها🙏🏼 ...

ای جانم ای جان . خیلی برات خوشحالم هانا جان .ان شا لله

به سلامتی بارتو زمین بذاری و تا اون موقع همه چی واست اوکی باشه

خدا رو شکر ..خدا رو شکر ...وای چقدر دعات کردم ..و اونایی که چند روز دیگه ازمایش دارن ...ای خدا همشون ...

ممنون عزيزم انشاالله ك بحق اين ماه عزيزم همه مثبت شن دامنشون سبز شه

خدا رو هزار مرتبه شکر مبارک باشه مامان خانم عجب روزهای خوبیِ خدایا با همین فرمون برو که کلی مامان ...

انشاالله ك همه منتظرا بزودي نتيجه ميگيرن وميان خبرمامان شدنشونوميدن وخوشحالمون ميكنن

چه میدونم والا گفتم شاید حالا که گروهمون رو شانسه منم شانسم خوب بشه و خدا یه نظری بهم کنه. یعنی واقع ...

عزيزم زودبوده انشاالله ك بحق حضرت فاطمه مثبتي فدات شم بخدا خيلي دعاتون كردم