2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047186 بازدید | 684580 پست
چقدر شماها مهربونید..چ خوبه هستید من اصلا نمیدونم چکار کنم...یه جنین بیشتر ندارم..میخام برم اگه بشه ...

عزيزم من خودمو كشتم كه اينا برام دو تا انتقال بدن ندادن كه ندادن

و بار سوم برام بلاست انتقال دادن فقط يه جنين و خداروشكر مثبت شدم

توكلت به خدا باشه استرس نداشته باشه ايشالا جواب زحماتتو مى گيرى عزيزدلم💕🌸

اينارو هم بگم كه انجام بدى ٤ روز قبل انتقال كيسه آبگرم رو دل و رحمم مى زاشتم گرم بشه و تا صبح همونجور مى خوابيدم حتى قبل انتقالم كه بعدازظهر بود صبحش همين كارو كردم و اگه ممنوعيت ندارى نزديكى داشتم كه به ارگاسم رسيدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم من خودمو كشتم كه اينا برام دو تا انتقال بدن ندادن كه ندادن و بار سوم برام بلاست انتقال دادن ف ...

عزززیزم....خیلی خیلی خوشحال شدم...مبااارکه مامان مهربون.💗💗💗💗💗💗

خدا کنه منم دفعه دیگه بیام اینجا بگم مامان شدم..

قرص تقویتی نخورید قبلش؟یا ازمایشی چیزی

انا جوونم سلام من امروز رفتم سونو اندومترم نامنظم بود یه جا ۵ویه جا۷میلی بود امروزم روز ۱۰پری بودم و ...

عزیزم می شه بگی با کدوم دکتر ویزیت شدی؟

وبرای اندومتر کار خاصی دکتر انجام داد؟

می شه بگی بر اثر چی اندومترت نامنظم شده؟

وا واسه چي اميدتو از دست دادي سايز فولي كه خوبهبراي روز هشتم 

اخه من تنبلی دارم شوهرم هم تحرک اسپرم داره . شنبه باز سونو دارن .ب نظرتون جواب میدع میکرو با مشکلم 

خدایا شکرت بابت هدیه ات . 
نه هیچ دارویی به من ندادن بابت پرولاکتین یا تنظیم هورمون

پرولاکتین بالا باعث سقط میشه ،

پریودت منظم بود؟

من یک سال بروموکریپترین خوردم اومد پایین هر چند ماه یک بار هم آزمایش رو تکرار میکنم هورمون مهمیِ

مگه میشه دکتر قبلی ندونه؟

خدایا کجااااا داریم میریم😐🤐

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم می شه بگی با کدوم دکتر ویزیت شدی؟ وبرای اندومتر کار خاصی دکتر انجام داد؟ می شه بگی بر اثر چی ...

با دکتر طاهری پناه ویزیت شدم واسه اندومتر هم راه حلش با خراشه یا اگه صبر کنی ال دی و واسه من فک کنم به دلیل مصرف هورمون باشه که اتفاق افتاد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
واقعا انقدر ناراحتم که هرچی بهشون میگفتم من از روز ۱۴ پریودی همش لک میبینم اصلا اکتفا نمیکردن هیسترو ...

دقیقا همینطوره لک بینی زیاد انگار هیچ وقت پاک نمیشی...

خدا رو شکر فهمیدی

اگر باردار میشدی سقط میکردی که این خودش هزاررر دردِ

پیش کی میرفتی؟

الان کی تشخیص داد؟

خانومها کسی آمپول پیورگان 300 داشته برای سیکل پانکچرش؟
میخوام بدونم کجا باید تزریق بشه. تاجاییکه که یادمه دکتر گفت رو بازو ولی شک دارم چون هیچوقت امپول تحریک تخمک رو به بازو نزدم تاحالا
 دوماه پیش مطب بودم و دارو گرفتم زیاد یادم نیست . از فردا هم باید بزنم. اگه کسی داشته بهم بگه لطفا

خدایا شکررررررر
ممنون عزیز ینی هیسترو لاپرا باهم انجام بدم ؟ 

اگر ذخیرت مشکلی نداره یعنی کم نیست لاپراسکوپی کن کار لوله ها رو یسره بشن

ولی اگر ذخیرت پایینِ اول برسی کن ببین شاید لوله ها خیلی هم خراب نباشن بتونی ای وی اف موفقی رو انجام بدی بعد که انشالله زایمان خواستی بکنی همونجا لوله هات هم درست میکنن 

دکترت باید تشخیص بده میشه با ذخیره تخمک ت عمل لاپرا کرد یا نه...