2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست
بچه ها زنگ زدن خداروشكر مثبته و بتام هم شده ٣٠٠🙏🏼🙏🏼🙏🏼💕 الهى اين لحظه نصيب تك تك منتظرها🙏🏼 ...

مبارکت باشه گلم ان شالله تا نه ماه ب دلت بچسبه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

سلام دوستان من 24سالمه پریودیم کلا نامنظم از اولین بار که پریود شدم تا الان  چند ماه یکبار با قرص پریود میشدم بعد ازدواج(2ساله) چند ماهی تنظیم شد اما الان دوباره بهم ریخته  آزمایش هورمون دادمDHT:411 و TSH:5.69  من قصد بارداری تا حداقل  یکسال دیگه رو ندارم آیا اینا مشکل ساز میشه؟ ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=73928467]بچه ها زنگ زدن خداروشكر مثبته و بتام هم شده ٣٠٠🙏🏼🙏🏼🙏🏼💕 الهى اين لحظه نصيب تك تك منتظرها🙏🏼 ...[/QUOTE

هانا جونم عزیز دلم چقد خوشحااال شدم😍😍😍😍خیلی خیلی مبااارکه گلم.لطفا لطفا با همین حس و حال خوبت،برای تمام منتظرااا و من دعا کن

ان شاالله تا آخرمسیر به سلامتی میری و نی نیتو بغل میگیری و از تنهایی درمیای😚😚😚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام من امروز سونوشدم همش ۹تا فولی دارم😩 سمت راست ۱۳.۵، ۱۳، ۱۲، ۱۱، ۱۰  سمت چپ : ۱۳، ۱۴، ۱۱، ...

فکر کنم اورگالترون بازویی باشه...مال من که اون بود...بازم از مرکز بپرس.

فولیهاتم خیلییی خوبن که...تا 4 روز دیگه حسااااابی تپل مپل میشنِ..مبارکه

امیدوارم کاربر مادر هم باخبر خوب بیاد.کلا تاپیک‌افتاده‌رو دور مثبت و انررررژی های خووب.چقد خوشحالم😍😍😍کاش تا اخرش همینجوری پیش بره و همه منتظرا بیان خبر مثبت شدنشونو بگن و جشن بگیریم همگی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها زنگ زدن خداروشكر مثبته و بتام هم شده ٣٠٠🙏🏼🙏🏼🙏🏼💕 الهى اين لحظه نصيب تك تك منتظرها🙏🏼 ...

خداروشکر خیلی خیلی خیلیییییی تبریک میگم عزیزم تو این لحظات زیبا واسه منم دعا کن که پنج شنبه ی دیگه میرم آزمایش 

مبارکه عزیزم😍

گوارای وجودت....

به سلامت بغلش کنی جوجه تو🤗

آخ از اون گونه ی گرم ونرمش که بچسبونی به صورتت🍃

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
بعد انتقال کیسه آب گرم ممنوعه...ولی قبلش انگار مشکلی نیست

همون پریودی رو می خوام بذارم تا۵یا۶ پری بعدش نمی ذارم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!