2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047638 بازدید | 684621 پست
بعد از پانكچر قرص خوردي؟؟

آره تا دو هفته که کلا آلبومین تزریق میکردن بهم بعدش دیگه خودم قرص خوردم که سیکل پریودیم  نریزه بهم  و سر موقع پریود بشم

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا یک ماه درد هایپر داشتم جدا از هزینه های زیادش که برای درمان هایپرم بود..دوماه بعدواز تخمک کشی ...

داروي درمان هايپري چيا داده بود؟؟

به من گفته بود ستروتايدو تا پنج روز ادامه بدم، نفهميدم چرا

...
داروي درمان هايپري چيا داده بود؟؟ به من گفته بود ستروتايدو تا پنج روز ادامه بدم، نفهميدم چرا

۵تا ستروتاید . بیست تا آنوکساپارین..دوازده تا آلبومین.قرص هم داده بود که شیاف کنم از واژن که بخاطر بزرگی شکمم اصلا نتونستم فک کنم کابرگولین بود اسمش

۵تا ستروتاید . بیست تا آنوکساپارین..دوازده تا آلبومین.قرص هم داده بود که شیاف کنم از واژن که ب ...

😕 از دست اين دكترا،، آخه چرا اونقدري دارو ميدي كه زياد شه هايپر شه!!! خب اونهمه ذخيرش عاليه به جاي اينكه اذيتش كني به عنوان نقطه قوت استفاده كن با اندك دارويي فوري يه عالمه تخمك بگير، واقعا نميشه؟؟؟ وقتي دارو ميزنه حتي كم، همه ي فويا با هم رشد ميكنن و نميشه تعدادو كنترل كرد آيا؟ و ميزان دارو فقط توي سايزشون تاثير داره؟؟

...
دقیقا یک ماه درد هایپر داشتم جدا از هزینه های زیادش که برای درمان هایپرم بود..دوماه بعدواز تخمک کشی ...

واي چه مصيبتي چرا خوب بهت اينهمه دارو داده بوده كه به اين روز بيفتي 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
 ۵تا ستروتاید . بیست تا آنوکساپارین..دوازده تا آلبومین.قرص هم داده بود که شیاف کنم از واژن که ب ...

دكا نداشتي قبلش؟ اگر داشتي چن تا؟  كنار دكا هاش سي جي هم داشتي؟

...
😕 از دست اين دكترا،، آخه چرا اونقدري دارو ميدي كه زياد شه هايپر شه!!! خب اونهمه ذخيرش عاليه به جاي ...

مشکل من اینه که تخمکام رو بزور بزرگش میکنن دارو هم آنچنان بهشون اثر نداشت مجبور شدم خیلی دارو بگیرم..از همون روزدهفتم سیکل هم دکتر بهم گفت هایپر میشم سونو روز قبل از تخمک کشی هم گفت پنجاه نا تخمک هست که سی تاش کاملا قابل کشیدنه و احتمالش هست بیشتر هم بتونن بکشن چون دید بهتر دارن موقع تخمک کشی..

ولی من همون شب قبل از تخمک کشی هایپر شدم..

وای خدا به سر خیشگی نیخره فقط زار زدم تا صبح شد و رفتم اتاق عمل😩

واي چه مصيبتي چرا خوب بهت اينهمه دارو داده بوده كه به اين روز بيفتي 

منوذخیرم بالاس  و پلی کیستیکم.تخمکامم طبیعی اصلا رشد ندارن دارو هم حتما باید قوی و زیاد تزریق کنم😔دعا کنین برام ویگه اصلا توان ندارم

دكا نداشتي قبلش؟ اگر داشتي چن تا؟  كنار دكا هاش سي جي هم داشتي؟

قبل از پانکچر واریوپپتیل بود یا دکاپپتیل یادم نیست (از یه خانوادن)ولی سه تا با هم داشتم

نه هاش سیوجی نداشتم اصلا

شمارش فولیکولهای آنترال (AFC) که بصورت تعداد فولیکولهای به قطر mm10 و کمتر در ابتدای سیکل قاعدگی تعریف میشود پارامتر دیگری است که دیده شده است با سن ارتباط دارد .

یک متا آنالیز اخیرا میزان FSH پایه و تعداد فولیکولهای آنترال را با یکدیگر مقایسه نموده ونشان داده است که AFC میزان پاسخ به IVF را بیشتر و بهتر پیش بینی می کند. و اینکه چه تعداد از گروه فولیکولها در این سیکل خاص جهت استیمولاسیون در دسترس هستند را میتوان تخمین زد . اگر میزان AFC پایه (BAF) بطور طبیعی بین ۸ تا ۱۸ عدد باشدبا استیمولاسیون  متوسط تخمدان با دوز گنادوتروپین IU300-225 در خانم زیر ۳۵ سال  حدود ۸ تا ۲۰ عدد تخمک  در هنگام گرفتن تخمک بدست خواهد امد. در خانمهای بالای ۳۵ سال با توجه به سن انها ممکن است  تجویز IU 450  گنادوتروپین ضرورت یابد.

بیماران با BAF بالا  (۱۸‹ =)بنظر میرسد که که تخمدانها شبیه پلی کیستیک بوده مقدار استرومای ان هم زیاد است . در این افراد هیپر استیمولاسیون با دوز کم شروع شده و بیمار مرتبا با سونوگرافی و اندازه گیری سطح استروژن مانیتورینگ می شود تا از بروز سندرم هیپر استیمولاسیون تخمدان جلوگیری شود . در بیمارانی که BAF آنها پایین است ( ۸ › ) معمولا پاسخ دهی کمی خواهند داشت. و این گروه کسانی هستند که به استیمولاسیون مقاومند و به پروتوکلهای تهاجمی تر نیاز دارند .

منبع: وبلاگ اطلاعات جامع زنان و مامايي

...
قبل از پانکچر واریوپپتیل بود یا دکاپپتیل یادم نیست (از یه خانوادن)ولی سه تا با هم داشتم نه هاش سیوج ...

الهي، چه قدر سختي كشيدي، البته خيييلي خدا رو شكر كه بالاخره هرچي باشه تخمكاي خوبي تحويل دادي، اين موهبت كمي نيس، مطمئن باش از همونام نينياي گلت ميان ميشينن تو دلت و بعد از نه ماه ميان بغلت،،، بعضي وقتا با خودم فكر ميكنم چه نذري ميتونم بكنم بهتر از اينكه با خدا عهد كنم و قول بدم كه تا پاي جان تلاش كنم تا براش بنده تربيت كنم يه انسان با همه ي بخشندگي و مهرباني😭😭😭خداياااا

...
آره واقعا اينو موافقم كه بزرگترين متخصص خداي تعالي ست قادر مطلق اينها بشرهاي ضعيفي بيش نيستن كه تخصص ...

خدا به همه ما نظري كنه منكه خيلي خسته ام الانم تنهام كلي گريه كردم دلم بد گرفته

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
گلم دکترت کیه؟ تهرانی؟! 

اره تهرانم زهره لواساني پوليپ داشتم پيشش ميرفتم هيسترو كردم ديگه پيش خودش درمانمو شروع كردم