2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047630 بازدید | 684621 پست
ايشالا كه چيزى نيست و زودى خوب مى شى و فردا با خيال راحت انتقالت انجام مى شه🙏🏼🌸

سلام نه خوب نشدم يه چيزي بهتون بگم رفتم سونوي داپلر الان يه كيست ٣٠ سانتي داشتم تو دو تا تخمدانمم گفت يه سري فوليكول با ابعاد ١٤-٢٦ داشتم گفتم چرا اينارو بردن اشته دكتره گفت انصافا بعضياشونم كيفيتشون خوبه والا شاخ دراوردم بيخود نيست دارم از درد هلاك ميشم گفت تخمدانات زيادي تحريك شده يه مقدارم مايع ازاد داشتم  خدايي چرا نديده بقيه تخمكامو برداره اخه دارم ديوونه ميشم دردم كه داره ميكشه منو نميتونستم سونو رو نحمل كنم از درد فردا احتمالا نشه انتقال بدم 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

سلام انا جون حالت خوبه ؟ نی نی خوبه ؟ امیدوارم به سلامتی روزها تو بگذرونی 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام نه خوب نشدم يه چيزي بهتون بگم رفتم سونوي داپلر الان يه كيست ٣٠ سانتي داشتم تو دو تا تخمدانمم گف ...

والا چى بگم يعنى واقعا نديدن؟حالا نگران نباش.فردا هم انتقالت انجام نشه بهت قرص مى دن تا كيستت برطرف بشه اين استرسها برات الان بدتره باور كن راست مى گم

ايشالا زود زود خوب مى شى🙏🏼🌸

والا چى بگم يعنى واقعا نديدن؟حالا نگران نباش.فردا هم انتقالت انجام نشه بهت قرص مى دن تا كيستت برطرف ...

ايشالا ولي درد دارم زياد كاش اون خوب بشه يه فشاري بهم مياره دارم هلاك ميشم خدا خيرشون بده با ادم چيكارا كه نميكنن تازه كلي تا الان امپول پروژسترون زدم و شياف زده ضخامت اندومتر ٧ نااميد شدم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام محدثه جون رویال ژل وسط وعده صبحانه بخور و بهتره صبحانه ارگانیک باشه مثلا کره بادام زمینی با شیر ...

ممنون عزیز از پاسخگوییت. آخه من اصولا بعداز صبحانه میخوردم..

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
سلام نه خوب نشدم يه چيزي بهتون بگم رفتم سونوي داپلر الان يه كيست ٣٠ سانتي داشتم تو دو تا تخمدانمم گف ...

عزیزم اصلا انتقال نده.

خدای نکرده باردار میشی و شکمت آب میاره و بارداری سختی میشه.

صبر کن عزیزم.برای اون تخمکام اگر فاصله انداختی ،زمان آزاد شدنشون اقدام کن.شاید طبیعی باردار شدی.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم اصلا انتقال نده. خدای نکرده باردار میشی و شکمت آب میاره و بارداری سختی میشه. صبر کن عزیزم.بر ...

اره واقعا نميتونم انتقال بدم با اين درد بعد به نظر شما ميتونم نزديكي داشته باشم؟ مشكلي پيش نمياره 

اي بابا گلفا جان بهتري الان؟؟ آخه يعني دكتره نديده اونهمه فولي رو؟ واا!!!!!! اگر واقعا اينطوره كه چن تا فولي خوب داري چه كور بيشعوري بوده دكتره،،، نگران كيست شدنشون نباش چون اگر كيست فوليكولي بشه كه با پريودي دفع ميشه درست ميشه ولي خب البته مهمه كه چن تا هستن، اي كاش اناجون و لاله جون بيشتر بودن بينمون، از بقيه بچه ها هيچ كدوممون گويا زياد اطلاعات نداريم كلا، خودمم اصلا اطلاعات زيادي ندارم كه به كسي تو تاپيك كمكي بتونم بكنم،، ولي ببين شما فردا حتتتتتما در اولين فرصت به دكترت يا هر دكتري كه صلاح ميدوني مراجعه كن ببين اون فوليكولا برداشتني هستن بازم بردارن يا چه كار بايد كرد و چه خبره اون جا كلا

...
عزیزم اصلا انتقال نده. خدای نکرده باردار میشی و شکمت آب میاره و بارداری سختی میشه. صبر کن عزیزم.بر ...

مرجان جون انتقال بده يا طبيعي بشه چه فرقي ميكنن در مورد اب آوردن؟؟ من بلد نيستم البته دارم ميپرسم

...
اره واقعا نميتونم انتقال بدم با اين درد بعد به نظر شما ميتونم نزديكي داشته باشم؟ مشكلي پيش نمياره&nb ...

الان که نه.

مثلا ما که هایپر بودیمم تا یه مدت منع رابطه بودیم.

اگر اوکی شدی.

اونم زیر نظر دکتر.

ولی کلا بارداری در این شرایط ریسکه.اذیت میشی.

صبور باش.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اي بابا گلفا جان بهتري الان؟؟ آخه يعني دكتره نديده اونهمه فولي رو؟ واا!!!!!! اگر واقعا اينطوره كه چن ...

سلام عزيزم ببين چه شانسي من دارم اخه من ذخيره تخمدانم بد نبود بعد هي حساب ميكردم ميديدم با اين امپولا بايد بيشتر تخمك داشته باشم همش ٥ تا نااميدكننده بود فردا صبح ميرم بيمارستان ولي فكر ميكني چه جوابي ميدن از سر وا ميكنن براي تخمك كشي مجدد دوباره بايد هزينه كنم بعيد ميدونم ديگه بشه اونا از دست رفت حالا اونش به جهنم خوب بشم رو به موتم به خدا

الان که نه. مثلا ما که هایپر بودیمم تا یه مدت منع رابطه بودیم. اگر اوکی شدی. اونم زیر نظر دکتر. ...

مرجان جون دكتر چه مدت منع رابطه داده بود به شما؟ من نپرسيدم، يه سوال هم اينكه اگر همين پري بريم دكتر اصرار كنم چك كنه ببينه شرايط درست شده قبول ميكنه نچرال انتقال بده و منتظر يك پري ديگه نباشه؟؟؟

...

عزیزم منم هایپر شدم و خیلی از تخمکا رو نتونستن بکشن بعدم تا دوماه سونوم مثل سونو الان شما بود تا یه دوره ال دی خوروم و حل شو تونستم انتقال بدم

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
الان که نه. مثلا ما که هایپر بودیمم تا یه مدت منع رابطه بودیم. اگر اوکی شدی. اونم زیر نظر دکتر. ...

هرچي خدابخواد لابد صلاح اينجوري بوده

سلام عزيزم ببين چه شانسي من دارم اخه من ذخيره تخمدانم بد نبود بعد هي حساب ميكردم ميديدم با اين امپول ...

سونو توي برگه اش دقيقا ننوشته چن تا كيست و چن تا فولي؟

...