2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047553 بازدید | 684608 پست
 عزیزم منم هایپر شدم و خیلی از تخمکا رو نتونستن بکشن بعدم تا دوماه سونوم مثل سونو الان شما بود ...

باز به شما گفتن هايپري به من كه گفتن خوبي شنبه بيا انتقال 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم هایپر شدم و خیلی از تخمکا رو نتونستن بکشن بعدم تا دوماه سونوم مثل سونو الان شما بود ...

چرا نميتونن خيلي از تخمكا رو بردارن؟؟ چند تا برداشته بودن؟

...
سونو توي برگه اش دقيقا ننوشته چن تا كيست و چن تا فولي؟

چرا يه كيست هموراژيك ٣٠ ميلي تو تخمدان راست بعد زده چند عدد فوليكول سايز ١٤-٢٦ در دو تخمدان ولي تعداد نزده من ازش پرسيدم چرا اينارو برنداشته پس گفت خوب حتما كيفيتشون خوب نبوده بعد كه نگاه كرد گفت نه ولي انصافا چندتاشون خوبن حالا اصلا فكر كن خوب نبودن برنداشته نبايد ميگفت ميدونم كه نديده اصلا اونارو 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
چرا نميتونن خيلي از تخمكا رو بردارن؟؟ چند تا برداشته بودن؟

من قبل از تخمک کشی هایپر شدم .شکمم شدیدا بزرگ و نه ماهه شده بود و توان راه رفتن نداشتم همش احساس ادرار و درد شدید داشتم...دکتر روز قبلش گفته بود که حداقل سی تا رو میتونن بکشن ولی شانزده تا بیشتر نکشیدن..گفتن نمیتونم با وجود هایپر شدیدت زیاد تخمدانها رو دستکاری کنیم

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
هرچي خدابخواد لابد صلاح اينجوري بوده

اصلا نگران نباش، عوضش فهميدي بدنت اون قابليت رو داره كه هرچي دلت خواست فوليكول بده ،،، بعدشم فوقش اينه كه يك سيكل ال دي ميدن و بعد انتقال ميدن اصلا جاي نگراني نداره ولي حتما صبح پيش متخصص برو بي فوت وقت، تا خيالت راحت بشه،،، اينا يه طرف، طرف ديگه اينكه اگر واقعا اون كار توجيه علمي و منطقي نداشته باشه در اونصورت براي اون دكتره متاسفم

...
من قبل از تخمک کشی هایپر شدم .شکمم شدیدا بزرگ و نه ماهه شده بود و توان راه رفتن نداشتم همش احساس ادر ...

واي تو چي كشيدي؟ بعدش تا كي درد داشتي تا نرمال بشي

من قبل از تخمک کشی هایپر شدم .شکمم شدیدا بزرگ و نه ماهه شده بود و توان راه رفتن نداشتم همش احساس ادر ...

اي جان الهيييي چه قدر سخت، چه قدر طول كشيد تا پريود اول؟  كي بهتر شدي؟

...
اصلا نگران نباش، عوضش فهميدي بدنت اون قابليت رو داره كه هرچي دلت خواست فوليكول بده ،،، بعدشم فوقش اي ...

اره واقعا عزيزم دكترا زير بار نميرن كه اشتباه كردن من پيش پاكروش هم ميرفتم چندسال سهل انگاري ميكرد مگه ميتونستم بهش بگم تو مقصري فرقي نداره دكتر معروف باشه يا نه كاش خدا به هممون نظري كنه مارو از دست اينا خلاص كنه

واي تو چي كشيدي؟ بعدش تا كي درد داشتي تا نرمال بشي

دقیقا یک ماه درد هایپر داشتم جدا از هزینه های زیادش که برای درمان هایپرم بود..دوماه بعدواز تخمک کشی رفتم سونو که برم توی سیکل که گفت هنوز تخمکات باقیه و یه سری هم تبدیل به کیست شده یا باز پانکچر شو یا ال دی بخور که من از ترسم ال دی رو ترجیح دادم.و پری دوم بعد از سونو انتقال دادم

اره واقعا عزيزم دكترا زير بار نميرن كه اشتباه كردن من پيش پاكروش هم ميرفتم چندسال سهل انگاري ميكرد م ...

آره واقعا اينو موافقم كه بزرگترين متخصص خداي تعالي ست قادر مطلق اينها بشرهاي ضعيفي بيش نيستن كه تخصصي كسب كردند كه گاهي خوب و گاهي ضعيف به كار ميبرند، الرحم الراحمين خودش بايد به همه رحم كنه و اذن تاثير گذاري بده در هر زمينه اي وگرنه ساير اسباب فقط وسيله هستن و بس

خدايا به حق محبوبانت هب لنا من لدنك ذريه طيبه🙏😭

...
اي جان الهيييي چه قدر سخت، چه قدر طول كشيد تا پريود اول؟  كي بهتر شدي؟

من پریودیام مصنوعیه قرص خوردم پریود شدم..یک ماه دردش رو داشتم متاسفانه..ورمم هم دیگه تا ماه دوم از بین رفت

آره واقعا اينو موافقم كه بزرگترين متخصص خداي تعالي ست قادر مطلق اينها بشرهاي ضعيفي بيش نيستن كه تخصص ...

بعضی از دکتر ها که اگه مریض خودشون نباشی و بخوای بمیری هم اهمین نمیدن😔