2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047673 بازدید | 684621 پست
اره واقعا نميتونم انتقال بدم با اين درد بعد به نظر شما ميتونم نزديكي داشته باشم؟ مشكلي پيش نمياره&nb ...

به نظرم سه دوره پریودی بگذره بعد، وقتی بدن تو زمان هایپری جنین رو پس میزنه، بایذ بدنت به شرایط عادی برگرده، جنین‌هاتو هدر نده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهي، چه قدر سختي كشيدي، البته خيييلي خدا رو شكر كه بالاخره هرچي باشه تخمكاي خوبي تحويل دادي، اين مو ...

بله درسته ممنون ازتون

انشالله که به خواسته قلبیتون میرسین عزیزم

انتقال اولپ مثبت شد به لطف خدا ولی بازم بهوحکمت خودش تو شش هفته سقط شد

انتقال بعدم خیلی نگرانم کرده

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
😕 از دست اين دكترا،، آخه چرا اونقدري دارو ميدي كه زياد شه هايپر شه!!! خب اونهمه ذخيرش عاليه به جاي ...

گل گفتي 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
اره واقعا نميتونم انتقال بدم با اين درد بعد به نظر شما ميتونم نزديكي داشته باشم؟ مشكلي پيش نمياره&nb ...

اصلا نزدیکی نکن احتمال ترکیدن تخمدان هست تو زمان هایپری ..شمام احتمال داره هایپر شده باشبن

مشکل من اینه که تخمکام رو بزور بزرگش میکنن دارو هم آنچنان بهشون اثر نداشت مجبور شدم خیلی دارو بگیرم. ...

الهي بميرم پنجاه تا ؟ يا خدا چي اومده سرت كاش نتيجشو ببيني به حق فاطمه زهرا

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
الهي بميرم پنجاه تا ؟ يا خدا چي اومده سرت كاش نتيجشو ببيني به حق فاطمه زهرا

خدانکنه دختر

..😂😂ترگوندم توله ها

انشالله ممنونم ازت

امیدوارم شمام خیلی زود نتیجع تلاشتونو ببینین

به نظرم سه دوره پریودی بگذره بعد، وقتی بدن تو زمان هایپری جنین رو پس میزنه، بایذ بدنت به شرایط عادی ...

ايشالا ولي چقدر اميدوار بودم اين ماه تموم ميشه😭

خدانکنه دختر ..😂😂ترگوندم توله ها انشالله ممنونم ازت امیدوارم شمام خیلی زود نتیجع تلاشتونو بب ...

ايشالا واقعا ماها چي ميكشيم مردا اصلا نميفهمن شوهر من سعي ميكنه درك كنه الان خيلي هم ناراحته برام ولي چه فايده نميتونه بفهمه كه درد من چيه اخرشم بچه مياد بزرگ ميشه مارو به هيچ جاش حساب نميكنه اينم اخر ماجرا😂

ايشالا واقعا ماها چي ميكشيم مردا اصلا نميفهمن شوهر من سعي ميكنه درك كنه الان خيلي هم ناراحته برام ول ...

دقیقا😂😂

ولی مام بلدیم بچه رو به نفع خودمون بزرگ میکنیم😁😁😁

واقعا روزای سختیه از بچگی ازاین ناباروری کوفتی میترسیدم و سرم اومد

اصلا نزدیکی نکن احتمال ترکیدن تخمدان هست تو زمان هایپری ..شمام احتمال داره هایپر شده باشبن

نه بابا درد دارم فكر كن به اپليكاتور مال شياف پروژسترون رو نميتونم بزنم هوار ميزنم قشنگ ميفهمم متورمه

دقیقا😂😂 ولی مام بلدیم بچه رو به نفع خودمون بزرگ میکنیم😁😁😁 واقعا روزای سختیه از بچگی ازاین ناب ...

واي منم ميترسيدم سرم اومد باور ميكني روزاي اولي كه شوهرم اومده بود خواستگاري بهش گفتم ميترسم بچه دار نشيم مسخرم كرد ولي تقصير خودمونه به هرچي فكر كني سرت مياد منكه اخر منفيا هستم نميتونمم خودمو اصلاح كنم روز پانكچر داشتم ميومدم به پريتاره گفتم درد شديد داشته باشم چي گفت نه اصلا خيالت راحت اومدم نمون شد دهن منو بايد گل بگيرن از بس منفيم

نه بابا درد دارم فكر كن به اپليكاتور مال شياف پروژسترون رو نميتونم بزنم هوار ميزنم قشنگ ميفهمم متورم ...

آره نکن .فردام حتمل برو دکتر ببین دارو بهت چی میده...اگه هایپر شدید باشه خیای خطر داره امکان آب آوزدن ریه ها هم هست

آره نکن .فردام حتمل برو دکتر ببین دارو بهت چی میده...اگه هایپر شدید باشه خیای خطر داره امکان آب آوزد ...

واي نگو البته تو سونو زده يه مقدار مايع ازاد ديده شد خدا رحم كنه

واي نگو البته تو سونو زده يه مقدار مايع ازاد ديده شد خدا رحم كنه

اون مایع آزاد رو معمولا تو سونو بخاطر آزاد شدن تخمک میبینن..حالا شما که بعد از تخمک کشی بودین زو نمیدونم بخاطر چیه..کاش با تجربه ها بیان ببینن قضیه چیه