2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047676 بازدید | 684621 پست
بیمترستان طالقانی بخش ناباروری خیلی ناراحتم جنین فریزم ندارم مشکلمونم تعداد کم اسپرم و مورفولوژی پای ...

خوب الان زنگ بزنی مگه جواب نمیدن؟

من که بیمارستان خودمون زنگ میزدم میگفتم وصل کنن اتاق زایمانو و دکترمو پیدا کنن و ازش بپرسن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خوب عزیزم تو هم برای اینکه تخمکاتو بگیرن باید بیهوش بشی..... تازه قبلش کلی باید آمپول بزنی که فولیک ...

چقدر کامل توضیح میدی عزیزم...میشه بعدشم بگی بعد این عمل دیگه چه کاری میکنن؟اول اسپرم آقارو میگیرن بعد تخمک منو اونوقت چی میشه ؟؟؟؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوردن نشاسته ضرر داره؟ من هر روز فرنی میخورم. دیگه نخورم؟

عزیزم بستگی داره.....

اگه مستعد یبوستی واست خوب نیست.....

از این نظر که یبوست نشی خوب نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
رابطش مستقیمه؟ یعنی کوچیکه ذخیره کمه؟ و برعکس؟ آخه هایپرم شدم من.

دقیق نمیدونم ولی فکر کنم نشونه کم بودنه.....

شایدم نشونه تنبل بودنه.....

نمیدونم.....

چون میگی هایپر شدی پس شاید نشونه تنبل بودنه.....

چقدر کامل توضیح میدی عزیزم...میشه بعدشم بگی بعد این عمل دیگه چه کاری میکنن؟اول اسپرم آقارو میگیرن بع ...

عزیزم اول باید تشخیص بدن که با چه نوع سیکلی و دارویی و چه دز دارویی باید تخمداناتو تحریک کنن و ازت تخمک بگیرن....

چندین بار سونو میشی و داروهات بالا پایین میشن و نهایت روز پانکچرت تعیین میشه....

بعد که تخمک گرفتن روز پانکچر از همسرتم نمونه اسپرم میگیرن فقط چون همسرت آزو هست احتمالا یا همون روز با بیوپسی اسپرم تازه بگیرن یا از قبل اسپرمشو گرفته باشن و فریز کرده باشن از اون استفاده کنن.....

بعد هر اسپرم رو داخل یه تخمک تزریق میکنن و لقاح انجام میشه و جنین تشکیل میشه.....

حالا بر اساس شرایطت یا جنین فرش و تازه به رحمت انتقال میدن یا میگن بری چند ماه بگذره جنین فریز برات انتقال بدن.....

بعدشم که دیگه خبر مامان شدنتو میدی و مام شاهد شادیت میشیم.....

نه اصلا یبوست رو تا حالا تجربه نکردم. ممنونم

پس نوش جونت عزیزم.....

خوب الان زنگ بزنی مگه جواب نمیدن؟ من که بیمارستان خودمون زنگ میزدم میگفتم وصل کنن اتاق زایمانو و دک ...

چه خوب کدوم بیمارستان؟ الان زنگ زدم ج ندادن شوهرم میگه تا بعدازظهر هستن توکل به خدا .من همیشه ۳۰ تا ۳۲ روزه پریود میشم روز ۱۵ انتفال دادم الان روز ۲۵ ام مرسی از جوابدهیت

عزیزم اول باید تشخیص بدن که با چه نوع سیکلی و دارویی و چه دز دارویی باید تخمداناتو تحریک کنن و ازت ت ...

ایشالا خدا از دهنت بشنوه عزیزدلم...ممنون که توضیح دادی بهم‌ 😍😍😍

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دقیقا زبونم مو درآورد انقدر گفتم برو کاری نداره میگه نه منو بیهوش میکنن بیهوشی هم کلی عوارض داره،بخا ...

عزیزم کی گفته قراره بیهوش شه؟؟؟

اول اینکه یه عمل داره به اسم تسه که بدون بیهوشی  هستش خیلی هم عمل راحتیه و حتی بعد عمل درد آنچنانی نداره تا جایی که دکتر همسرم بهش گف از فردا برو سرکارت باشگاهتم ادامه بده 

اگه تو این عمل اسپرم پیدا نشه همونجا بیهوشش میکنن و عمل میکرو تسه رو انجام میدن که با دقت بیشتری دنبال اسپرم بگردن 

انشالله خیره و همسرتم راضی میشه هرچه زود تر برین دکتر وقتی براتون جنین تشکیل شه کلی ذوق میکنین و به این روزا میخندین 

خداجونم شکرت       
عزیزم بیوپسی ظاهرا دو مدله..... اونطور که از تجربه دوستان میدونم بیوپسی معمولی دیمیه یعنی مثلا از ی ...

آناجون دیمی نیستش دکتر خودش میدونه که کجا احتمالش بیشتره این عمل راحتتره تا اونیکی تاجایی که بعد عمل درد آنچنانی نداره 

ولی استرسه که همه چیو خراب میکنه ما سری پیش استرس داشتیم همسرم که شدیدا استرس داشت تو عمل تسه یا به قول شما دیمی اسپرم پیدا نشد مجبور شدن میکرو تسه کنن که نتیجش شد دوسه تا اسپرم خ ضعیف

این سری ریلکس ریلکس بودیم من عمل شدم ۱۸ تا تخمک داشتم همسرمم همزمان با من عمل شد همسرم میگه وقتی به دکتر گفتن خانم ۱۸ تا تخمک داشته دکترش گفته اوووووه ما حالا ۱۸ تا اسپرم از کجا پیدا کنیم؟؟ 

و قرار شده بود از قبل که تخمکای اضافی من در رویان فریز شه 

ولی خداروشکر بعدش که پانکچر شدم دکتر بهم گف اسپرم به اندازه کافی بوده و لازم به فریز تخمک نیس 

خداروشکر 

اینارو گفتم به خاطر اینکه استرس همه چیو خراب میکنه دوستان استرس نداشته باشید 

خداجونم شکرت       
عزیزم خوب بستگی به سقط و تاثیرش رو بدن داره..... دکترته که تشخیص میده چه قدر زمان نیازه.....

ممنون عزیزم...بین زمان سقط و انتقال میتونم محرک استفاده کنم و طبیعی اقدام کنم؟دکترم یزده من شیراز😔

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
رابطش مستقیمه؟ یعنی کوچیکه ذخیره کمه؟ و برعکس؟ آخه هایپرم شدم من.

عزیزم دکتر منم گفت تخمدونات کوچیک شدن و ذخیرم هم پایینه.کوچیک شدن تخمدون نشون ذخیره کم و نارسایی تخمدانه.چند سالته؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
منظورشون عوارض براى مادر هست عزيزم در هر صورت من سه تا جنين دارم مجبورم ادامه بدم به روش همينها اگ ...

هانا جان 

ان شاءالله ك نتيجه ميگيري 

دكتر من از روزي ك آمپول تحريك كننده ها رو شروع كردم گفت روزي دو تا بخوري يعني از روز دوم پريود 

بعد ك مثبت شدم شد روزي يكي 

ك هنوز ميخورم 

البته دكترم گفت كم كم قطع كنم 

اما دكتري ك توي شهر خودمون زير نظرش هستم گفت بخور 

حالا خودم يك روز در ميون ميخورم

تا برم ببينم چي ميگه 

عزیزم دکتر منم گفت تخمدونات کوچیک شدن و ذخیرم هم پایینه.کوچیک شدن تخمدون نشون ذخیره کم و نارسایی تخم ...

۳۱. البته گفت یکیش یک‌کم کوچیکتره.به ۳۱ نمیخوره.همین

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار