2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047727 بازدید | 684622 پست
عزیزم دقیقا مثل هپارینه فرقی نداره..... صفحه ۶ رو نگاه کن قلقش هست..... مثل همون سلکسان و هپارینه. ...

انا جون صفحه 6 نوشته 90درجه !!

شما هم 90درجه تزریق میکردی ؟؟

کیشانی گفت درجه خاصی نداره دور ناف زیر پوست شکم !

عزیزم بیوپسی ظاهرا دو مدله..... اونطور که از تجربه دوستان میدونم بیوپسی معمولی دیمیه یعنی مثلا از ی ...

مررررسی عزیزدلم از توضیحت😍😍اگه رفتنی شدیم حتما به حرفت عمل میکنم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو منم باید برای پانکچر بیهوش بشم.اونم عوارض داره.چاره چیه.

واقعا ؟اینی که گفتی چی هست؟؟؟😔😔 من هنوز هیچی نمیدونم از این راهی که باید توش قدم بذارم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دکتر به من گفت شیر نخور بخاطر یبوست. برای کلسیمت هم کشک و دوع و ماست و خامه بیشتر بخور. من توباردا ...

نمیدونم بدنت چجوره ولی من چون مزاجم سرده شیر داغ اونم قبل صبونه عالیه ....چ جالب وقتی کم کردی بهتر شدی ....ولی بازم امتاحان کن عزیزم

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
انا جون صفحه 6 نوشته 90درجه !!  شما هم 90درجه تزریق میکردی ؟؟ کیشانی گفت درجه خاصی نداره دور ...

والا برا منو همون نود میزنه.....

عزیزم شکمت چطوره اگه خیلی لاغره زاویه بده، نه که همون نود بزن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون یعنی ممکنه.....فردا با بیمارستان تماس میگیرم ببینم چی میگن برام دعا کنید مرسی

چرا که نه عزیزم.....

این همه مامان با لک بینی داشتیم.....

الانم میتونی زنگ بزنی.....

کدوم بیمارستانه مگه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خوب معمولا تعداد بالا ریسکش بالاتره..... درسته ریداکتم ریسک داره اما خوب سه تا ریسکش بیشتره ح ...

خوب تشخیص این که رحمم میتونه یا نه رو دکتر میگه؟

روز انتقال دکتر به من دو تا نکته رو گفت.برای اولین بار بود.

یکی اینکه طول واژنت بلندتر از عادیه و حتی خواست براش اسپکتولوم (اگر اشتباه تایپ نکرده باشم) بلندتر بیارن.

و بکی دیگه که اینکه رحمت کوچیکه. گفتم یک بارداری کامل ۴۰ هفته ای داشتم ، تعجب کرد.گفت رحمت مثل کسیه که تا حالا باردار نشده.

حالا نمیدونم این دو تا خوبه یا بد؟

تاثیر داره در پروسه درمان یا نه!

مثل من میگم اگر ۳ تا جنینم بگیره ، جا داره اصلا رحمم یا نه!

راستی توی زمان های سونوهای واژینالم ، دکتر گفت تخمدانت کوچکتر از سن ات هست.

اینا یعنی چی دکترا میگن؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
واقعا ؟اینی که گفتی چی هست؟؟؟😔😔 من هنوز هیچی نمیدونم از این راهی که باید توش قدم بذارم 

خوب عزیزم تو هم برای اینکه تخمکاتو بگیرن باید بیهوش بشی.....

تازه قبلش کلی باید آمپول بزنی که فولیکول بالغت زیاد باشه و ازت بتونن تخمک بگیرن.....

چرا که نه عزیزم..... این همه مامان با لک بینی داشتیم..... الانم میتونی زنگ بزنی..... کدوم بیمارست ...

بیمترستان طالقانی بخش ناباروری خیلی ناراحتم جنین فریزم ندارم مشکلمونم تعداد کم اسپرم و مورفولوژی پایین میکرو کردیم با ۱۴ تخمک فقط سه تا جنین....

خوب تشخیص این که رحمم میتونه یا نه رو دکتر میگه؟ روز انتقال دکتر به من دو تا نکته رو گفت.برای اولین ...

عزیزم خوب آره قاعدتا باید دکترت تشخیص بده رحمت توانشو داره یا نه.....

خوب تشخیص این که رحمم میتونه یا نه رو دکتر میگه؟ روز انتقال دکتر به من دو تا نکته رو گفت.برای اولین ...

سایز تخمدانتم یه جورایی با ذخیرتم میتونه در ارتباط باشه.....