2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
ممنون گلم میگن طبیعیه به خصوص که ما ای وی افی هستیم. دکتر ا اس ا و انکسا رو واسم حذف کرد به نظرتون م ...

دکتربه منم گفت قطع کن امارویان گفت چون دوقلوی هست قطع نکن.ولی من ازفرداحرف همین دکتر رو میکنم اینجاهم اکثربچه ها قطع کردن الان دکتر شماهم که این تجویز رو داشت دیگه دلم قرص شد اخه مشکل نداشتم همینجوری دادن.دکترمنم همین حرفو زد گفت خونریزی تو ای وی اف هست هیچکاری هم نمیشه کرد.من موقع خونریزی درد دارم شماهم همینطورین؟

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا این درد کشاله خوبه؟ من کلا بعد از پانکچر و بعد از رابطه و الانم کشاله چپم درد میگیره. یک بار ...

نمیدونم عزیزم من که فکرمیکردم چون دارو جدیدگرفتم ازعوارض داروست .من زیاد درگیر علائم خودمو نکردم

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

آناجان سلام،ان شاالله حالتون خوب باشه

من که غلظت خون دارم وباید ازنومیکرو و پانکچرشم.ازکی انوکسانم شروع میشه؟ وآیاتاآخربارداری ادامه داره؟

من هم هرتیزیگوتی بودم هم هموزیگوت😂😁😀

پس باید دوماه قبل پانکچر فولیک اسید و ویتامین ب۶٬۱۲ مصرف کنم. آسپیرین هم باید بخورم ؟

اگه دوماه اینها ر نخورم و مستقیم برم بر میکرو وتخمک کشی ،چی میشه؟؟؟😎😎😎😎😎

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
متاسفم عزیزم جنینت حیف شد من این تجربه رو دارم هنوزم دلم میسوزه جنینم سقط شد خیلی سخته و دردناک😔😔 ...

اگه خراش رحم ر برات امتحان نکردن تاحالا،ازش بخواه.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

عزیزان اینجا کسی کلینیک ابن سینا میره؟ میخوام بدونم معاینه میکنن؟اخه از 3روز پیش که سونوگرافی واژ بنال کردم خارش و سوزش گرفتم البته مریض بودم انتی بیوتیک هم مصرف میکردم  نکنه عفونت گرفتم  

اره عزیزم دو تا انتقال دادم شیراز پیش دکتر رستمی کارش عالیه

گلم منم با رستمی هستم هنوز انتقال ندادم این ماه رفتم روز سیزده پری یعنی دو ماه بعد از پانکچر ک گفتش کیست اوردی . برا شما چیا کرد ؟ چرا جنیناتون ک از فریز در اورد سه تاش از بین رفت ؟ اخه خیلی میترسم چرا هر پنج تا رو از تو فریز در اورد ؟؟ لطفا

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
پنج تا جنین از فریز بیرون اوردن دو تاش بلاست شد سه تاش از بین رفت

چرا پنج تا بیرون اوردن ؟؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
اره عزیزم دو تا انتقال دادم شیراز پیش دکتر رستمی کارش عالیه

عزیزم تبریک میگم گلم.هزینت چقد شد پیش دکتر رستمی؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم دکتر رو اسما و با توضیحات دوستان میشناسم فقط..... از بیماراش اینجا هستن بیان سوالاتتو جواب می ...

ممنونم عزیزم،ماه بعد از نصر وقت گرفتم،خیلی تعریفشو شنیدم،من ذخیرم پایینه باید دکار حرفه ای باشه دهرو منلسب بهم بده تا تعداد تخمک خوبم بالا بره،،،اون سری با اون همه هزینه و سختی فقط چهار تا تخمک داشتم چهار تا جنین شد که همشو دکترم با هم انتقال داد،میگن اصلا بیشتر از دو تا نباید گذاشت

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

انا جون  ميشه بپرسم شما چقدر هماتوم پشت جنينتون بود؟!

براي من ٥٠ درصد هست

٧٠ درصدم پشت اون جنينيه كه از بين رفته، دكترم گفت زياده فقط استراحت كنم ولي من معذرت ميخوام همش دستشوييم

يعني قبل بارداريم زياد براي ادرار ميرفتم الان ديگه بيشتر شده، همش از جام مجبورم بلند بشم

از ترس كم ابي بدنهم نميتونم اب نخورم، نميدونم چيكار كنم