2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
پریا خانوم مبارکهههه ان شالله صحیح و سالم بدنیا بیان و زیر سایه پدرومادر  بزرگ بشن دوستان اگه ...

مرسی عزیزدلم من تعیین جنسیت نبودم نمیدونم چی هستن اگه خدا بخواد نگه میداره 

عزیرم گفتم که جای نگرانی نیست..... منم هماتوم داشتم..... تنها راهش استراحت و پروژسترونه عزیزم..... ...

اره شما گفتین ولی استرس ادمو ول نمیکنه شما به جز امپول شیاف هم میذاشتین اخه دکترم گفت شیافو قطع کنم فقط دو تا امپول پروژسترون پنجاه روزانه بزنم انکساپرین و ا اس ا هم قطع کرد مشکلی برای جنبن پیش نمیاد؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدارو شکر.نگفت علت خون چیه؟منم امروز دوباره باز خون دیدم.شماانوکسا هم تزریق میکنید؟

ممنون گلم میگن طبیعیه به خصوص که ما ای وی افی هستیم. دکتر ا اس ا و انکسا رو واسم حذف کرد به نظرتون مشکلی برای جنینا پیش نمیاد

عزیزم من اینبار فردای انتقال دلم درد گرفت کشاله ران هم شدید درد گرفت دلم که درد گرفت به شوهرم گفتم م ...

واقعا این درد کشاله خوبه؟

من کلا بعد از پانکچر و بعد از رابطه و الانم کشاله چپم درد میگیره.

یک بار قبل پری اینجوری بودم ، توهم خارج رحمی گرفته بودم.

همش حس میکنم بده ، تا اینکه خوب باشه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
آنا جان عرق کاسنی مضره برای منی که اوایل بارداریمه؟؟من چون عطش داشتم و گرمیمه همیشه و یکمم فشارم بال ...

والا من با عوارضش آشنا نیستم اما در کل توصیه میکنم از این عرقیجات گیاهی تو بارداری استفاده نکنین چون دقیقا که به همه عوارضش آشنا نیستیم که.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره شما گفتین ولی استرس ادمو ول نمیکنه شما به جز امپول شیاف هم میذاشتین اخه دکترم گفت شیافو قطع کنم ...

نگران نباش منم تا غربال اول انوکسانم قطع شد.....

بله مال من چون رسما خونریزی کرد دیگه دو تام شیاف اضافه شد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزدلم من تعیین جنسیت نبودم نمیدونم چی هستن اگه خدا بخواد نگه میداره 

آره قطعا همین طوره. من خودم معتقدم مزه دو قلویی به هم جنس بودنشه.

ولی واقعا اگر انقدر مهمه ، باید خود مراکز به نظرم وقتی میخوان مثلا ۳ تا جنین انتقال بدن که احتمال چند قلویی بالا میره ، تعیین جنسیت کنن. یا حداقل یک فناوری ای به کار ببرن جنین های هم جنس صرف نظر از چی بودن جنسیتشون ، انتقال بدن.

ممنون عزیزم حتما همین کار میکنم چقده طول میکشه تا جذب شه تقریبا

مال من دو ماه طول کشید یه مقداریش دفع شد یه مقداریشم جذب شد.....

مال من دو ماه طول کشید یه مقداریش دفع شد یه مقداریشم جذب شد.....

ممنونم انا جون به نظرتون شیافامو قطع کرد دکترم با دو تا امپول جنینام میمونن البته از صبح دیگه خونریزی ندارم ولی هر از گاهی بببتویخشید توی سرویس بهداشتی یه چیزایی میبینم که اونم معلومه که مونده هست و جدید نیست

یه جیزی بهتون بگم اصلا مشکلی براتون پیش اومد نرید بیمارستان یا جای مطمئن برید من دیروز که خونریزی داشتم چون جمعخ بود رفتم زایشگاه بیمارستان خانمه بهم گفت بیا معاینت کنم تا سقطت راحتتر شه فکر کنین منی که هنوز سونو نرفته بودم و اصلا معلوم نبود که جریان چیه خیلی عصبانی هستم از دستش فکر کنین یه نفر اطلاعات نداشته باشه و قبول کنه ببینین چقدر بی مسئولیت و بی سوادن

والا من با عوارضش آشنا نیستم اما در کل توصیه میکنم از این عرقیجات گیاهی تو بارداری استفاده نکنین چون ...

آنا جان من اواخر آبان انشاالله انتقال دارم می تونم عرق بهارنارنج وعرق بیدمشک بخورم از هر کدوم روزی یک سوم لیوان با یه قاشق عسل یا شیره ی انگور  ضرر نداره؟؟؟

حس می کنم بهم آرامش میده

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزیزم میتونی یکی یکی امتحان کنی..... مثلا اول آسپرینو قطع کن ببین خونریزیت قطع میشه با نه قطع نشد ا ...

اسپرین دوروز پیش قطع کردم البته خونریزی نداشتم حالا فرداانوکسا رو قطع میکنم پناه برخدا دیگه.دعام کنید.

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

آنا جون بعد از استفاده از شیاف تا چند دقیقه نباید پا شد؟ 

من بلند که میشم معذرت میخوام ، لباسم خیس میشه و میبینم که سفیدی شیاف کمی دفع شده .لازمه بیشتر بخابم و دراز کش باشم؟ یا اونا طبیعیه و مهم نیست؟