2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
ستی جونم خیلی خیلی تبریک میگم /مرصده جونم فکر نکنم تاثیر آمپول باشه/چون من از روز دهم تا روز دوازده همینطور بی بی گذاشتم و مثبت بود و خدا رو شکر آزمم مثبت شد بسلامتی مامان شدی
خدای مهربونم نی نیامو به دستای مهربون تو میسپرم خودت فقط حافظشون باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرصده جون من بتام روز دوازدهم 712 و روز پانزدهم 2400بود که این مقدار بخاطر دوقلویی بوده ستی جون آزمایشت رو تکرار کن اگه بالا بره صد در صد بارداری
خدای مهربونم نی نیامو به دستای مهربون تو میسپرم خودت فقط حافظشون باش
آراد عزیزم روز دوم پری آندومتر نازک هست.... به مرور بیشتر میشه... فری مامی جون الان صفحه 50 هستم و خبر مثبت شدن آزت رو دارم میخونم... عزیزم خدارو شکر که نتیجه تلاشات رو گرفتی.... ایشالله روزی برسه بغلشون کنی و هر روز شاهد شادیا و موفقیتاشون باشی.... فری مامی عزیز تو یه مثال خوب برای کسایی هستی که عجولن و نمیتونن صبر کنن!!! بی بی منفیم هم میتونه به آز مثبت منتهی بشه!!!!! گلسا عزیزم شکر که داری تو راه مادر شدن پیش میری.... ایشالله تهش در آغوش کشیدن دردونت و شاهد بزرگ شدن و موفقیتاش بودن باشه.... آسا جون سن که در مقابل اراده خدا ضعفی نیست برای مادر شدن... کافیه اون اصل کاریه بخواد که ایشالله برات میخواد!!! سوگلی جون تعداد جنینارو دکتر با توجه به رحم و سن و کیفیت جنینا و سابقه چند قلو زایی و ... تعیین می کنن!!! اگه بیش از دو تا جنین بگیره با صلاح دید دکتر و موافقت شما و همسرت میتونن بقیه رو ریداکت کنن!!! مهربانی عزیزم ممنون که بهمون سر زدی.... عزیزم ایشالله به زودی در آغوش میکشی دردونه تو!!! منتظر خبرای خوبت هستیم.... مامانی63 عزیزم چه خبر؟ رفتی دکتر؟ مهدیه جون خواهشا عدد من در آوردی ندیا.... من به شخصه منتظر جواب درست و حسابی آزتم.... ایشالله قراره سورپرایز بشی.... ترانه عزیزم نگران نباش دردونه هات دارن خودشونو لوس می کنن.... ایشالله تالاپ تولوپ قلبشون رو که شنیدی خیالت حسابی راحت میشه... نیلوفر عزیزم شکر که بتات بالا رفته.... ایشالله این روزا که جز شادترین روزاته بعدا ببینی شادتر از اینام در انتظارته.... سارا عزیزم احتمال اینکه مشکل ایمنی یا انعقادی پیدا کردی هست... بهتره آزمایشهای سقط رو بدی!!! ایشالله دومین دردونتم به جمعتون به زودی ملحق میشه! در مورد هزینه هام تو صفحه ای که هزینه انتقال و پانکچر و ... رو نوشتم میتونی نگاه بندازی.... A\/A عزیزم همونطور که دوستان گفتن ابن سینا کارشون گروهیه! البته بعضی دوستان مثل خورشید جون زیر نظر دکتر خاصی تو ابن سینام هستن.... شاید بتونی وقتت رو جوری تنظیم کنی که تا حد امکان زیر نظر یه دکتر باشی... اما خوب پانکچر و انتقالت امکان اینکه با یه دکتر بشه تقریبا غیر ممکنه! در مورد آندومتریوزم که کلینیک آندومتریوز باید زیر نظر باشی... سهیلا جون پس به سلامتی داری به سمت مامان شدن میری.... فدات سمی عزیزم... ایشالله برا شمام همه چی بر وفق مراد باشه... ایشالله به زودی زودی دردونه خودت رو تر و خشک کنی.... سما جون ایشالله فردا پانکچر خوبی داشته باشی... عزیزم بستگی به شرایطت داره و اگه هایپر نشی و انتقال بخوان بدن معمولا بین 2 الی 5 روز بعد پانکچر انتقال میدن اما نرمش بعد 3 روز هست!!!! بعد پانکچر تقریبا مشکل خاصی نداری و اما بعد انتقال بهتره یکی دو روز اول یکم استراحت داشته باشی و بعد سر کارم میتونی بری... مهاجر جون به جمعمون خوش اومدی... ایشالله به زودی نتیجه دلخواهت رو میگیری... مهاجر جون چی کار کردی آز دادی؟ سهیلا جون ایشالله تو و مهاجر جون قراره معجزه خدا شامل حالتون بشه!!!! خانومی عزیزم تو میکرو که پی سی او بد نیست... البته شما پانکچر کردی و هایپرم شدی... احتمالا بعد پانکچر فولیکولای ریز موندن که اونا دارن اذیتت می کنن! نگران نباش این روزام میگذرن.... منی که هایپر نشدم هنوزم درد تخمدان رو دارم... و اما در مورد سونوت راستشو بخوایی اطلاعات علمی ندارم! مرصده عزیزم مبارکت باشه.... خانومی بی بی پکی که الان مثبت شده مال مامان شدنته نه چیزی دیگه ای!!! بهت تبریک میگم! مادرانگیت گوارای وجودت!!!! قاصدک جون به جمعمون خوش اومدی عزیزم.... عزیزم هنوز زوده، راستی سینافکتم داری یا نه؟ منتظر معجزه عزیز دیفیرلینم کارش مثل سینافکت و سوپرفکت و دکا و ... هست و عملا کنترل تخمکگذاری رو محدود میکنه و میده دست دکترا تا با دارو کنترلش کنن! یا بهتر بگم از حالت اتومات درش میاره و منوالش میکنه و عملا سیستم طبیعی از کار میفته! بعدش دکترا با دارو خودشون اینکارو انجام میدن! مرصده الان رسیدم به پستی که بتات رو نوشتی... عزیزم دیگه رسما تبریک میگم!!! مامان مامانی!!! شک نکن! مبارکت باشه! بنفشه عزیزم تو دیگه چرا؟ تو که پیشکسوتی و میدونی دوستان اگه پیغامارو ببینن جواب میدن! لابد پستت دیده نشده! عزیز دلم ایشالله همه چی خوب پیش میره! بنفشه جون ایشالله به زودی بغلش میکنی و همه این سختیا فراموشت میشه!!! پس 25 منتظر خبرای خوبت هستیم!!!! گلی جون والا نمیدونم مامانامون تاپیک جداد دارن یا نه! اما احتمالا داشته باشن! اگه پیداش کردی بگو بذارم تو لینکای مفید که دوستان بتونن بهش مراجعه کنن! ستی جون شکر تا اینجا خوب پیش رفتی... ایشالله مهر بهترین موسیقی دنیا رو میشنوی.... مرصده جون عزیزم فکر نکنم تاثیر امپول باشه اما برای اینکه خیالت راحت بشه فردا دوباره آز بده اگه تاثیر آمپول باشه عددش کمتر میشه!!!! آراد جون نگران نباش مهم فولیاته که خوبن! تا پانکچرم کلی بیشتر و بزرگتر میشن! عطارد جون تو که داری هزینه میکنی بهتره دونر بهتری پیدا کنی!!! این عدد خیلی کمه! به هزینش نمی ارزه! من با amh معادل 1.4 نهایت 5-6 تخمک داشتم!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com