2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
من رفتم امروز سونو. بهم گفتن ساک و جنین تشکیل شده ولی برا قلب اوایل مهر باید برم.انشالله صدای قلبشو بشنوم .وااااااای خدا یعنی میشه ایندفعه صدای قلبشو بشنوم.اگه منو قابل دونستین تو دعاهاتون جا بدید. میشه بگید تو چند هفتگی صدای قلبشو شنیدید؟ من پنج هفته و 3 روزه
گلی جان من 6 هفته و 4 روز رفتم سونو. خدا رو شکر قلب تشکیل شده بود. تهوع در افراد مختلف فرق میکنه برای من تو 5 هفته و 3 روز شروع شد. هنوز هم ادامه داره من شهر خودمون رفتم سونو. سونوگرافی خوبیه ستی جان نگران نباش برای دیدن قلب هنوز زود بوده
خدایا، فرشته ام را سپردم به خودت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون ستی جون ، زنگ زدم دکتر ماماش گفت تاثیر امپول بوده که زدی ، گفتم من تقریبا روز سیزده بعد از اچ سی جی تیترم 55 بود گفت تاثیر آمپول بوده
تو میتوانی نیایی ...! ولی من نمیتوانم منتظرت نباشم .... Lilypie Pregnancy tickers
نازی جون و مامانای با تجربه ای که تو بارداری پردنیزول دارین میشه بگین روزی چندتا و تا ماه چند ادامه باید بدین بنفشه جون شیدا جون ماه لی لی و تمام مامانا بیایین بازم اینجا و بهمون دلگرمی بدین ما رو تنها نذارین
فقط خدا
سلام دوستای گلم از تبریکای همتون ممنونم انشاالله روزی تکتکتون ستاره جون خداروشکر داداشم خوب شده خیلی ناراحت شدم که دکی گفته اهدایی ولی توکلت به خدا باشه ان شالله توهم معجزشو میبینی انا جون خیلی خیلی ممنونم ازت خسته نباشی از مهمون داری ترانه جون کجایی پس نگرانتیم بیا از حال خودت خبر بده رز جونم خواهر گلم مرسی فدات شم یادم نمیاد پرسیده بودی تحرک ویا مروفولوژی همسرم چنده؟؟ هر هر کدومشون بین ۶۵تا ۷۰بودن فک کنم اخه همسر من مشکلی نداشت من مشکل داشتم امیدوارم بزودی خبر بارداریتو بشنوم دوستانی که میرین حرم امام رضا التماس دعای فراون من خل شدمن وتوهم خارج رحمی گرفتم زیر دلم ومخصوصا تخمدون سمت چپم درد میکنه دردش یه جوریه ول نمیکنه ومیسوزه وبه حالت ضربه میزنه نمیدونم طبیعیه یا نه خدا بخیرررر بگذرونه اگه کسی میدونه کمکم کنه لطفا بوووووس بوووس برا همتون
خدایااااااااا شکررررررررررت که بلاخره مامان شدم...گر نگه دارمن آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....
ستی جون مبارکههههه گلم ان شالله صدای قلبشو بشنوی مرصده جون بارداری من مطمئنم پس فردا بازم تکرار کن
خدایااااااااا شکررررررررررت که بلاخره مامان شدم...گر نگه دارمن آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....
ناناز جون منم پردنی میخورم روزی دوتا دوستم بارداره واین قرصو میخوره دکی گفته تا هفته ۳۳باید بخوره فک کنم
ناناز جون من اینقدر دوستان اینجا رو دوست دارم که تا جایی که بتونم میام و جویای احوالشون میشم. انشالله شما هم به زودی مامان میشی و میای در کنار ما نیلوفر جون نگران نباش من اوایل بارداریم کیستهای زیاد و بزرگ توی تخمدانم داشتم و بالطبع درد. ولی خدا رو شکر رفع شد
خدایا، فرشته ام را سپردم به خودت
من هر کاری میکنم نمیتونم بیخیال باشم و فکر نکنم شماها چیکار میکنید که فکر نکنید در مورد آینده و بچه و ..... مطالب بالا رو می خوندم از تغییر حالت و علائم و نشانه صحبت شده بود . منم دارو مصرف کردم تاحالا 32 تا گونال زدم و فردا می رم برای سونو اما هیچ حالتی ندارم مثل سیب زمینی این طبیعیه آیاااااا ؟؟؟؟؟ دو روز پیش هم که رفتم 5 تا فولی داشتم 13-10-10-9-8 روز هشت پریود بودم ، اگر فردا برم سونو و اندازشون تغییر نکرده باشه چی می شه ؟؟؟ سیکل متوقف می شه آیااااااا ؟
ممنون از همه محتاج دعای خیرتون هستم. مرصده جون نا امید نباش دوروز دیگه تکرار کن بالا میره تیترش اونوقت واسه آمپول نیست واسه بارداریته. آراد جون من روز 16 پریود پانکچر شدم. تخمکام اولش تعدادش و اندازش کم بود ولی یهو زیاد شد بهم گفتن هایپر شدی.قبل از پانکچر یه خورده تخمدانم درد میکرد تازه با اون همه تخمک.ولی بعد از عمل دردام زیاد شد.برا توهم طبیعیه نگران نباش. برو دعا کن هایپر نشدی خیلی اذیت میشه آدم. حتی بعضی ها یدونه یا دوتا تخمک داشتن پانکچر شدن ماشالله برا تو که خوبه.تازه بازم جا داره واسه رشد.نگران نباش.