2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
فدات مرصده جون.... تنها کاریه که از دستم بر میاد... فقط به خاطر مهمون کمتر فرصت می کنم این روزا بیام... ایشالله چند روز دیگه سرم خلوت تر میشه!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم چون صد هزار صلوات به سختی کامل شد میخوام از 14 هزار صلوات شروع کنم و اگه کامل شد پشت بندش ختم 14 هزار صلوات بعدی رو شروع میکنیم!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مهدیه و مهدیار عزیزم حتما خیری توشه....
عزیزم تا دلت میخواد گریه کن....
گله کن.....
حرف دلت رو به خدا بزن....
فقط خودت رو سبک کن تا بتونی به راهت ادامه بدی....
الی جون عزیزم ایشالله پانکچر راحت و پرباری داشته باشی....

آره فری مامی جون.....

مهمترین مساله خواست خداست!!!!!
خدا برامون بهترینارو میخواد!
ممنونم فری مامی جون من هنوز خودم شک دارم ، من تقریبا سیزده روز بعد از آمپول آز دادم که 55 بود ، مامای عارفی گفت اثر آمپوله
تو میتوانی نیایی ...! ولی من نمیتوانم منتظرت نباشم .... Lilypie Pregnancy tickers
مرصده عزیز دلم چرا خودت رو اذیت میکنی؟ فردا برو آز بده اگه بیشتر شده باشه صد درصد بارداری!
آنا جون گفتم یهو شنبه برم دیگه ببینم چجوری میره بالا البته امروز بی بی چک یکم پررنگ تر از دو روز پیش بود و زودتر خط دومش اومد
تو میتوانی نیایی ...! ولی من نمیتوانم منتظرت نباشم .... Lilypie Pregnancy tickers
سلام به همه و تبریک مجدد به تمام دوستای عزیزمی که مثبت شدن و التماس دعا مرصده جون ببین بدار راحتت کنم تو مامان هستی.چرا؟؟؟ ببینین منسری قبلم شنبه بود که انتقال دادم و و فرداش و روز 3 انتقال آمپول هاش سی جی داشتم تو این مدت هایپری من معلوم شد و طوری شد که اخر هفته همون شنبه بستری شدم و تخلیه آب کردن و دکترم واسه اینکه بی احتیاطی نشه برام واسه شنبه اش درخواست تیتر بتا داد می دونی فرداش بتام با اون دو تا امپول چند بود؟ عددش 15 خالی بود اینا رو گفتم الکب به خودت استرس ندی و ببینی در فاصله چند روز از تزریق عدد بتا چند بود مبارررررررررک باششششششه واسه مام تونستی یه دعایی کن