2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
انا جون منم ده روزی میشه انقباض هام بیشتر شده یعنی در واقع نه اینکه بگیره و ول کنه ، اما اکثر مواقع ...

لاله جون من امروز نهم پریودم هست و اندومترم 6.6 هست خدا روشکر 

دکتر گفت پماد اکوئین هم مصرف کن داخلی استفاده میکنم میخواستم بدونم نزدیکی مشکلی نداره ؟ به من گفت یه خط از پماد استفاده کن بعد این اپلیکاتورش تا وسطش خط مدرج داره بقیش نداره باید تا همین خطهای مدرج پماد بکشم داخل یا تا آخر اپلیکاتور پماد بکشم 

خدایا شکرت😙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دیروز ابن سینا گفت بعد رفتن پیش ایمنولوژی  روز اول یا دوم پریود بیا برای گرفتن دارو برای شرو ...

خوب پس حتما باید به خاطرش زیر نظر ایمونولوژ باشی!!!!!"

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون آب چ تاثیری داره؟من اصلااب میلم نمیکشه،۳تاقرصوبایه لیوان اب میخورم؛بعدانتقال هرروزاب کمپوت کی ...

عزیزم آب خونتو رقیق میکنه و به خونرسانی بهتر کمک میکنه جلو یبوستتم میگیره.....

آبم نمیتونی مایعات بخور.....

عزیزم هیچ وقت سه قرص رو با هم نخور.....

یکی دو ساعت بینشون فاصله بده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم فقط داشتن آرامش..... آب خوردن..... یه بند نخوابیدن و هر از گاهی تو خونه یه دوری زدن..... طب ...

ببخشید تو خونه یه دوری زدن یعنی راه رفتن یا ورزش و نرمشکنیم؟ یا... من کلا ادم کم تحرکی بودم هی تصمیم میگرفتم دراز نشست برم یا کارای اینطوری ولی تا یه روز میکردم فرداش که درد می‌گرفت دیگه ول میکردم... 

این باعث میشه میکروم منفی شه؟ اینکه مثلا خیلی ورزشی نبودم و پر تحرک نبودم؟ البته خیلیییی چاق نیستم یکمی فقط شکم دارم وزنم 54 قدم 152... به نظرت اضافه وزن دارم یا اضافه وزنم باعث نگرفتن میکرو میشه؟ 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
ببخشید انا جون یه سوال.. من خودم قرص اوابوست دارم میخورم که دکتر اصلا بهم نگفت.. اینجا شنیدم  ب ...

عزیزم خوب دکتر من به اندازه کافی برام مکمل تجویز کرد و من جای نگرانی نداشتم.....

اما خوب من حتی مکمل هم سر خود استفاده نمیکنم ولی خوب شانس آوردم دکتر جای اما و اگرم نذاشت.....

عزیزم آب خونتو رقیق میکنه و به خونرسانی بهتر کمک میکنه جلو یبوستتم میگیره..... آبم نمیتونی مایعات ب ...

آخه آناجون روزی ۳تامتفورمین واسترومارین واسترادیول داشتم این ۳تاروپشت هم میخوردم اشکالی داشت بنظرتون؛بجزاینا۷تاقرص دیگم داشتم ک یکی بعدصبحانه بودبقیه روبعدازظهرمیخوردم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
ببخشید تو خونه یه دوری زدن یعنی راه رفتن یا ورزش و نرمشکنیم؟ یا... من کلا ادم کم تحرکی بودم هی تصمیم ...

عزیزم نه دراز نشست بعد انتقال که اصلا خوب نیست حتی بعد شروع داروهای تحریک تخمدانم ممنوعه دیگه......

راه رفتن منظورم بود.....

یعنی یه بند نخوابی و تحرک نسبی داشته باشی.....

ببخشید تو خونه یه دوری زدن یعنی راه رفتن یا ورزش و نرمشکنیم؟ یا... من کلا ادم کم تحرکی بودم هی تصمیم ...

وزنتم خصوصا دور شکمت لاغر تر باشه بهتره.....

عزیزم خوب دکتر من به اندازه کافی برام مکمل تجویز کرد و من جای نگرانی نداشتم..... اما خوب من حتی مکم ...

خوش به حالتون به من هیچی ندادن حزف هم نمیزنن. هیچ چیز خاصی نگفتن.. 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 

آناجون من دوسری پیش ابونشاسته قاطی کردم خوردم شنیده بودم خیلی خوبه ولی یبوست میشدم بااینکه مدام زیتون وپرورده ایکه توش پره روغن زیتون بودوکاهومیخوروم ولی شماگفتین خودتونومقایسه نکنین طبعهافرقداره یبوست بدتره من نخوردم اینبار؛دیدم وای چه اشتباهی میکردم میخوردم اصلایوبس نشدم

آخه آناجون روزی ۳تامتفورمین واسترومارین واسترادیول داشتم این ۳تاروپشت هم میخوردم اشکالی داشت بنظرتون ...

عزیزم والا من ترجیحا فاصله میدادم حتی شده یه ساعت.....

سر دخترم من روزی ۱۷ تا قرص داشتم اما بازم فاصله میدادم در حد امکان.....

عزیزم والا من ترجیحا فاصله میدادم حتی شده یه ساعت..... سر دخترم من روزی ۱۷ تا قرص داشتم اما بازم فا ...

خیلی سخته آناجون،من کلاخوش خوابم بعدازظهرا؛فاصله یه ساعت سخته برام؛تازه دکترم متفورمینوگف بعدصبحانه ونهاروشام من یه وق میشد۱۱صبحونه میخوردم۲نهار؛بعدهمینجاخوندم متفورمینو۸ساعته بایدخورد