2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
گلم منظورم اینه اطراف رویان اتاق اجاره ایی هست واسه بیمارایی که از شهرستان میان یا مشکل نمونه دهی دا ...

عزیرم ابن سینا ظاهرا نمونه تو مرکز رو قبول داره از بیرون قبول نداره اینطور که دوستمون گفتن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
زينب جان چي جذب ميشه؟! 

هماتوم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها..یکی از دوستان این تاپیک معرفی کرد گفت میتونید کمکم کنید تا آزمایش اسپرم شوهرمو تفسیر کن ...

عزیزم بذار هر کی بتونه حتما کمکت میکنه.....

ممنون از همه شماهایی که تو خصوصی یا اینجا باهام همدردی کردین از خدا برا همتون بهترینا رو ارزو میکنم ...

سلام عزیزم

واقعا ناراحت شدم، خدا برات جبرانش کنه🙏🏻 اولین قدم باید آرامش داشته باشی، باور کن انقدر که آرامش تاثیر داره استراحت و غذاهای عجیب غریب و دارو تاثیر نداره

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
میتونید تفسیر کنید؟؟؟

عزیزم این که خوبه اما به نظرم تو مرکز ناباروری نبوده!!!!!

اگه آزمایشگاه غیر ناباروریه حتی اگه خیلی معتبرم باشه بگو همسرت حتما مرکز ناباروری تکرارش کنه.....

لاله جون مکمل بخرم‌ سرخود بخورم؟مکمل که‌مشکلی پیش نمیاره اخه.بد نمیشه که.هوم؟چیکار کنم 😔

والا چی بگم
دکتر من گفت مکمل ها خوردنشون مشکل نداره چون فقط ویتامین ها هستن و ترکیبات ضروری مورد نیاز
اما من نمیتونم بگم بخورین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
جواب اینو کسی بلده

عزیزم ظاهرا مشکل لوپوس داری.....

به نظرم با یه ایمونولوژ مشاوره داشته باشی بد نیست.....

برم بهتره.مثل اینکه کسی نیس کمک کنه

عزیزم من جوابتو دادم.....

عزیزم بعضا میبینی کسی آنلاین نیست اما شک نکن هر کی بیاد بتونه کمکت کنه دریغ نمیکنه.....

اینجا همه نسبت به هم از خواهر نزدیکترن.....

مشخص نميكنه كه چقدر زمان ميبره تا جذب بشه؟! و اينكه دليل خاصي داره؟! اسپرين و انوكسامو دكتر قطع كرد ...

عزیزم مال من دو ماهی طول کشید دفع یا جذب بشه.....

خوب من به خونریزی افتادم.....

اگه استراحت بکنی جای نگرانی نیست.....

خدای نکرده به خونزیزیم افتادی اصلا خودتو گم نکنی و پاشی این بیمارستان اون بیمارستان کنی.....

من مه به خونریزی افتادم دکتر گفت اصلا از خونه بیرون نیا و فقط استراحت کن.....

به جفتت دقت نکردم الان دوباره نگاه میکنم.....

من ک هایپر نشده بودم 

نگفتم شدی گفتم احتمالا داره تو تحریک تخمدانات فولی زیاد تحریک شده و عملا هدر رفتن.....

اره بخدا؛۴ساعت میشینی تونوبت۴دقیقه هم نمیتونی دکتروببینی دردتوگی،اون پول بایدحلال باشه،بیماربایدراضی ...

خب به نظرم صبا جون یه مقدار نسبت به ما کم توقع تر هستن نسبت به پزشک
این جوری بهترم هست به نظرم چون اذیت نمیشن
اما من همیشه سعی میکنم بهترین پزشک رو از هر نطر انتخاب کنم هم سوادش هم رفتارش هم وحدانش و هم ایمانش ترجیحا در کنار هم عالی باشه بهتره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستان من یه تجربه دارم شاید بد نباشه برای تصمیم گیری دوستان .من تو پانکچرم ۱۱ تا تخمک داشتم که ...

عزیزم ممنون از انتقال تجربت.....

ایشالله به سلامتی مامان شدی؟

دوستای عزیزم منفی شدم.ممنون که منو این چند روز تحمل کردین بایت همه دلگرمیاتون ممنون خدا بزرگه یه روز ...

سلام افسون جان نميدونم چي بگم ناراحت شدمً 

اما چ ميشه كرد خواست خدا همين بوده 

ان شاءالله تنت سالم باشه 

خداروشكر فريز داري 

ان شاءالله با فريزات مامان ميشي 😘

عزیزم مال من دو ماهی طول کشید دفع یا جذب بشه..... خوب من به خونریزی افتادم..... اگه استراحت بکنی ج ...

من همش خواستم به روي خودم نيارم تا شنبه كه نوبت دكتر دارم ولي ديشب دردم شديد شد بخاطر همين ديگه رفتم دكتر، كلن بچم با شنبه ها مشكل داره دفعه قبلم ميخواستم شنبه برم سونو از درد ٥شنبه رفتم😅😅😅

طول سرويكسم خوبه انا جون؟!