2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زينب جان چي جذب ميشه؟! 

هماتوم گلم همون لخته ایی که پشت جفت هست زمان میبره تا جذب بشه، و کلا این جور موارد تهدید به سقط هیت ولی تا وقتی رعایت کنی و استراحت داشته باشی نگران نباش آنا جون هم بارداری اولش هماتوم داشت، دوست خودم هم بک ماهی هست زایمان کرده اونم تهدید به سقط داشت به خاطر هماتوم ولی رعایت کرد دخملش الان بغلشه🤗🤗🤗🤗

نه مشکل دیگه ای ندارم یعنی همین ذخیره رو هم نمی‌دونستم کمه تاز یک ماهه آزمایش دادم و سیکل رو شروع ک ...

عزیزم روز چند سیکل سه تا فولیکول داشتی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان شهرستانی کا انتقالشون تهران یا یه شهر دیگه بوده ، سوال دارم. من ۳شنبه انتقال دادم.آیا جمعه ص ...

عزیزم جمعه هم خوبه اما اگه بتونی بیشتر بمونی بهتره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com