2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048022 بازدید | 684638 پست
@تورک_آنا   آنا جون بهتر شدی؟؟ وروووجک خان هم ایشالا صبووووری میکنه و مامانی رو اذیت نمیکنه❤❤ ...

عزیزم در کل نه خوبم نه بد.....

یه جورایی هی بهم استرس میده اما توکل کردم به خدا.....

دکتر گفت تا وقتی که کمر درد ممتد نداشته باشی و به لک و آبریزش نرسب طبیعیه.....

فعلا دارم روزارو میشمرم.....

از تک تک دوستان هم یه دنیا ممنونم که به یادم بودن و مثل همیشه منو شرمنده خودشون کردن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم اینو میدونستم که کل بارداریارو از دست میده ولی اینو که گفتن شک کردم..... اگه اینطور بوده چرا بر ...

انا جون امیدوارم خوب باشی عزیزم

اره منم برام سوال شده دقیقا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لاله جون خوبى؟ از آنا جون خبر دارى حالش خوبه؟

عزیزم فدات....

بد نیستم.....

فعلا دارم روزای آخرو میگذرونم....

دعا کنین به وقتش تشریف بیاره این شاه دوماد....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم در کل نه خوبم نه بد..... یه جورایی هی بهم استرس میده اما توکل کردم به خدا..... دکتر گفت تا و ...

ایشالا همه چی تا آخرررش خوب پیش میره نگران نباش عزیزم...‌ماهم برات دعا میکنیم.

سزارین هستی؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام خوردن مرغ توی بارداری اشکالی نداره؟ چون که مرغا هورمونی هستن میپرسم

کلا خوردن مرغ اشکال داره همیشه :)))))))))) 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام خوردن مرغ توی بارداری اشکالی نداره؟ چون که مرغا هورمونی هستن میپرسم

خوب اگه بتونی محلیشو گیر بیاری که چه بهتر.....

شتر مرغ و بوقلمون و بلدرچینم برا طبع گرمشون خوبه.....

یه سوال دیگم دارم دوستان. من گاهی احساس خیسی میکنم.از همون اولش این حس رو داشتم. معذرت میخام ولی چ ...

عزیرم خوب نگهدارنده شیاف که برمیگرده نگران نکن خودتو....

دوستان بعد از اينكه فهميدين باردار شدين  در چ حد كاراتون رو انجام ميدادين ؟؟  جاروبرقي ، ...

عزیزم اول بگو پسرت میدونه دعاهاش مستجاب شده؟

عزیزم من فک کنم بعد از 8 هفته بود که  جارو برقی میکشیدم
سرویس رو سرپا میشستم
یعنی خیس میکردم دست شویی رو پودر ماشین میریختم بعد با اسکاج هایی که خیلی زبر هستن و توش سیم هم هست انگار ، با پا اروم کف رو میشستم

عزیزم در کل نه خوبم نه بد..... یه جورایی هی بهم استرس میده اما توکل کردم به خدا..... دکتر گفت تا و ...

وای الان تیکرتون رو باز دیدم. کی رسید به آخر؟😍

ان شاالله به سلامتی و دل خوش میاد.

ما به یادتون هستیم، شمام موقع وضع حمل یاد ما هم باشید.التماس دعا

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
دوستان بعد از اينكه فهميدين باردار شدين  در چ حد كاراتون رو انجام ميدادين ؟؟  جاروبرقي ، ...

عزیزم من کلا جارو تا حدی که تونستم نکشیدم و فقط چند باری مجبور شدم چون نتونستم منتظر اومدن همسرم بشم.....

سرویسم کلا نشستم یعنی اگه در حد شستشو با مواد شوینده باشه اونو به همسر موکول کردم در حد آب گرفتن اما انجام دادم.....

به نظرم فعلا انوکسانتو ادامه بده لااقل تا غربالها..... بعد طبق شرایط و میزان رشد و گرید جفتم میتونی ...

انا جون خوبی؟ خدا رو شکر که اومدی عزیزم

بهتری ؟

انا جون امیدوارم خوب باشی عزیزم اره منم برام سوال شده دقیقا

روزای پر استرسیه اما شکر خدا دارم میگذرونم.....

ایشالا همه چی تا آخرررش خوب پیش میره نگران نباش عزیزم...‌ماهم برات دعا میکنیم. سزارین هستی؟

بله عزیزم حتما سزارینم چون از قبلیه دو سال فقط گذشته.....

دلم به دعاهاتون خوشه.....

شماها نبودین کم میاوردم.....

جانان جان مى شه بگى مشكل ايمنيت كدوم فاكتورت بالا بود؟و انعقاديت؟و دكتر رزاقى برات چه تجويزى كرد؟

والاهاناجان آناجون گفتن سی دی۱۹بالاست چندتام ستاره داربودکه رنج نداده بودنمیشدمتوجه شدمشکل داره یانه اگه میخواین عکسشومیتونم بفرستم؛پردنیزولون ۱۰۰تاب مدت ۵۰روزدادبهم تا۱۵مردادخوردم بعد۲۵شهریورک انتقالم بود۳روزقبل دوتاای وی ای جی۵گرمی کلا۱۰گرم تزریق داشتم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
انوكسا ٤٠٠ روزي دوتا  اول روزي يكي بود  اولين سونو ك رفتم احتمال خارج از رحمي داد ...

آهان؛مامان تزریقش براتون سوزش نداره؟؟نمیدونم چراواسه من خیلی میسوخت

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود