2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047789 بازدید | 684625 پست
چطور؟  کدوم مرکز رفتی شما؟

من یزد رفتم گلم.بیمارستان مادر‌و‌کودک.پیش دکتر افلاطونیان

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من یزد رفتم گلم.بیمارستان مادر‌و‌کودک.پیش دکتر افلاطونیان

اره من هم سری قبل رفتم همونجا ولی داروی تقویتی خاصی نداشتم. 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فولیک اسید رو همه نباید 5 بخورن عزیزم منم دکتر مغز و اعصابم به خاطر یه مشکلی که داشتم برام تجویز کر ...

چشم ممنون گلم.پس میشه خودم برم ازمایشگاه بخوام ویتامین د رو‌دوباره ازمایش‌ بدم و مجبوری برم‌پیش دکتر زنان ببینم چی‌میگه و‌بهم فولیک اسید میده یا‌نه...بنظرت اینکارو کنم یا با نظر دکتر افلاطونیان پیش برم و هیچی نخورم؟!البته شایدم سرش شلوغ‌بود من باید میپرسیدم و تاکید میکردم برای فولیک اسید.ولی متاسفااانه اصلا یادم‌نبود.خیلی حرصم گرفته از‌ خودم😭

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اره من هم سری قبل رفتم همونجا ولی داروی تقویتی خاصی نداشتم. 

این سری کجا میری گلم؟رفتی پیش دکتر افلاطونیان؟نتیجه‌نگرفتی؟!مشکلتون چیه عزیزم؟

نه اوابوست ترکیباتش همه یکی هست فقط ممکنه بر اساس برندش دوزش فرق کنه  دقت کن ببین روش چند تا ...

روش نوشته روزي ٤تا،،، مال شركت فيرهي ون هلث،، همون امريكاييه

...
بااین حرفایی ک زدی خیلی خوشم اومدازش لاله جون نمیدونم چرامن خیلی شنیدم میگفتن دکترمهرافزاپولکیه،والا ...

والا اصولا هر کسی دشمن زیاد داره دیگه
ولی تا وقتی خودت با چشم ندیدی نمیشه در مورد کسی قضاوت کرد
من به جشم دیدم دکتر ظهیری چقدر پولکیه
مثلا همین که بعد از مثبت شدن هر کسی میرفت پیشش ویزیت و سونوی که تا دو هفته قبل بود 118 تومن رو میگرفت 168 تومن
من پرسیدم مگه هزینه ها زیاد شدن گفت نه ویزیت و سونوی باردار ها فرق داره
گفتم شاید سونوش مثلا دقیق تره واضح تره یا مثلا یه فرقی داره
اما دیدم همون دستگاهیه که قبلا باهاش سونو شدم!!

در مورد دکتر مهر افزا خیلی حرف و حدیث در مورد پولکی بودنش بود
اما کسی که میره میبینه این حور نیست

حالا جالبه در مورد ظهیری میگن برین پیشش کارش عالیه اهل پول هم نیست !!
ولی وقتی میری میبینی اصلا این طور نیست
تو هیچ بیمارستانی قرار داد با بیمه نداره
تو بیمارستان دولتی عمل نمیکنه فقط به خاطر هزینه اش
و کلی موارد دیگه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم من ساکن قشمم.دکترم افلاطونیان هست یزد.اکثرا تعریفشو کردن!نمیدونم دیگه😔

دکترت ک خیلی اسم درکرده دخترایشالاکه همین باراول میگیره راحت میشی

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
لاله جون منم خيلي روحيه ي حساسي دارم متاسفانه،، خجالت ميكشم و قايمش ميكنم ولي از درون ميتركم، اب خنك ...

خب حتما در مورد دکتر تحقیق کن قبلش کاملا
ببین روتین کارش چطوره
یه بار برو مطبش و با بیماراش حرف بزن
ببین دارو جی میده سیکل رو چطور پیش میبره
کلا اطلاعات کامل ازش در بیار

ایمان دکتر تکمیل کننده ی علم و تخصصش هست
ممکنه علم بدون ایمان جواب بده اما قطع ایمان تنها برای پزشک کافی نیست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
این سری کجا میری گلم؟رفتی پیش دکتر افلاطونیان؟نتیجه‌نگرفتی؟!مشکلتون چیه عزیزم؟

تصمیم دارم برم مشهد اگرشوهرم قبول کنه. اره افلاطونیان بودم ولی فقط ۲تا تخمک ازم گرفتن نمیدونم چرا اینقدر کم! منفی شدم . حالا میخوام قبلش یه سری دارو تقویتی استفاده کنم 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
مشکل خونرسانی باشه فقط با داروهای گشاد کنننده عروق مثل همین سیلدنافیلد و پنتوکسی فیلین و ویاگرا و.. ...

ممنون از پاسخت. توکل به خدا. دیگه نا ندارم به خدا. 

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد. ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود." اولدوز و کلاغها
چشم ممنون گلم.پس میشه خودم برم ازمایشگاه بخوام ویتامین د رو‌دوباره ازمایش‌ بدم و مجبوری برم‌پیش دکتر ...

ویتامین دی رو اره بدون نسخه هم میتونی از بدی
فولیک هم که ثابت شده همه باید از دو سه ماه قبل از بارداری بخورن
حتی خارجی ها که اصولا خیلی رو دارو مانور نمیدن فولیک رو تجویز میکنن!!

سلام منم میخوام میکرو بکنم و تعیین جنسیت  من تازه تو مرحله آزمایشات هستم  کلینیک ابن سینا ...

به سلامتی عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
روش نوشته روزي ٤تا،،، مال شركت فيرهي ون هلث،، همون امريكاييه

خب همون روزی 4 تا بخور
تو حدول روش نوشته ترکیباتش
فکر نکنم ویتامین دی داشته باشه

کسی کلینیک ابن سینا خبره؟ دکترا اونجا کدوما خوبن؟

عزیزم کلینیک کارش گروهیه.....

دکترتو انتخاب نمیکنی که خصوصا برا پانکچر و انتقال معلوم نیست چه روزی و با چه دکتری بیفته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانوما میشه بگید جواب این ازمایش خوبه یا نه

عزیزم این خوبه اما به نظرم مرکز ناباروری انجام نشده!!!!!

آز اسپرمی که مرکز ناباروری انجام نشه نمیشه بهش اعتباری کرد.....

وگرنه مثل من و امثال من ممکنه چند سال دنبال نخود سیاه باشی.....