2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
سارا فاصله ی آزمایش صارم و ابن سینا چن ماه بود؟

محیا سه ماهه کامل داروهاشو خورده شوهرم.از اول خرداد هرروز موتیلیتی بوست روزی دوتا خورده.با یکی پنتافیل.هفته ای دوتا ویتامین ای. روزی یکی هم قرص دارچین با ویتامین ب میخورد...ازمایش اخر واسه اول اردیبهشت تو صارم بود..میگن صارم دقیق نیست.حالا نمیدونم اون موقع اوضاع دقیق چطور بوده.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان این لینک مال یه مرکز ناباروری تو دوبی هست.....

از دوستان اخیرا اینجا جواب گرفتن ظاهرا آمار مثبتاش بالاست.....

گفتم اطلاع بدم برا دوستانی که دنبال درمان خارج از ایرانن یه گزینه باشه.....

لینک نمیتونم بذارم الان یه عکس میگیرم واستون میذارم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره فکر کنم باید اینکارو کنم...برام دعا کن دوجان جونم 😍😍

عزیزم  pcoیعنی چی؟؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم  pcoیعنی چی؟؟

یعنی تخمک گذاری نداره گلم.پر کیست فولیکولی ریزه تخمدانام.تخمک ازاد نمیکنه..تو سونو نصر دوماه پیش هرکدوم ۱۵ تا داشتم..😓

محیا سه ماهه کامل داروهاشو خورده شوهرم.از اول خرداد هرروز موتیلیتی بوست روزی دوتا خورده.با یکی پنتاف ...

سارا جون آزمایش همسرتو به اورولوژی همون ابن سینا نشون میدادی خوب راهنماییت میکردن که چیکار کنی، نبردی جوابو بخش مردان؟

...

دوستان این لینک مال یه مرکز ناباروری تو دوبی هست.....

از دوستان اخیرا اینجا جواب گرفتن ظاهرا آمار مثبتاش بالاست.....

گفتم اطلاع بدم برا دوستانی که دنبال درمان خارج از ایرانن یه گزینه باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم  pcoیعنی چی؟؟

پلی کیستیک عزیزم.....

سارا جون آزمایش همسرتو به اورولوژی همون ابن سینا نشون میدادی خوب راهنماییت میکردن که چیکار کنی، نبرد ...

عزیزم قرار سه شنبه بعد ببریم.واسه اون موقع وقت دادن بهمون.

بچه ها دلم میگیره از بعضی تاپیکا طرف تاپیک زده بچه دارشدن به چی قیمتی چراخدا نمیخواد اصرار میکنید.یا ...

امروز اين جمله رو خوندم خيلى حس خوبى بهم داد و جمله اى كه مدتهاست بهش رسيدم

وقتى درددلهاتو خوندم يادش افتادم كه بفرستم برات و بخونى و با خودت مرور كنى كه بايد قوى بود در اين راه و هر اتفاقى كه باعث مى شه حرف فردى دلتو ناراحت كنه

جنینت چند روزه بوده؟...پس تقریبا با هم هستیم من ۲۴ خرداد انتقال دادم ....لیلی جان شما هنوز حالت تهوع ...

راستش من نپرسیدم جنینم چند روزه بود.خود دکترم حساب کرد و سن بارداری رو گفت.

حالت تهوع من بهتر شده ولی هنوز شبها یک مقدار دارم.مخصوصا موقع مسواک زدن

یعنی تخمک گذاری نداره گلم.پر کیست فولیکولی ریزه تخمدانام.تخمک ازاد نمیکنه..تو سونو نصر دوماه پیش هرک ...

بعد پریودات چطوریه؟؟؟نشانه های تخمک گذاریم نداری ترشحاتشو...؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
دوستان این لینک مال یه مرکز ناباروری تو دوبی هست..... از دوستان اخیرا اینجا جواب گرفتن ظاهرا آمار م ...

اناجون من اینجارو میشناسم رفتم این کلینک مدیرش یک دکتر ایرانی پرفسور هومن فاطمی هستن همراه با خانومش که بلژیکی هستن من با خود دکتر فاطمی ویزیت شدم واقعا دکتر متخصص و خوش برخوردی هستن تو ایرانم اکثر دکتزا میشناسنش من به دکتر عارفی گفتم رفتم پیششون میگفت دیگع چرا پیش من اومدی ایشون استاد همه ما هستن و صاحب نظرن ..فقط هزینه های درمانش بسیار بالاست اگه دوستان بخوان من لیست تمام کارهایی که تو پروتکل این کلینیک هست ودارم واسشون میفرستم

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم
اناجون من اینجارو میشناسم رفتم این کلینک مدیرش یک دکتر ایرانی پرفسور هومن فاطمی هستن همراه با خانومش ...

شیما جان لطف میکنی بذاری پروتکلش رو؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم