2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
راستش من نپرسیدم جنینم چند روزه بود.خود دکترم حساب کرد و سن بارداری رو گفت. حالت تهوع من بهتر شده و ...

وای مسواک.زدنو نگو من فقط با مسواک زدن حالم بد میشد.....

یه راهکار بدم شاید به دردت بخوره......

مسواک بچه بگیر هر چی کوچیکتر باشه حس تهوع کمتر میشه.....

خمیرشم هر چی ساده تر باشه بهتره.....

من اینکارو کردم و دیگه حالم به هم نخورد....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اناجون من اینجارو میشناسم رفتم این کلینک مدیرش یک دکتر ایرانی پرفسور هومن فاطمی هستن همراه با خانومش ...

آره عزیزم دوست منم میگفت دکترش یه پروفسور ایرانیه و از افتخاراتمونه....

هر اطلاعاتی دوستان خواستن ممنون میشم در اختیارشون بذاری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد پریودات چطوریه؟؟؟نشانه های تخمک گذاریم نداری ترشحاتشو...؟

عزیزم من پریودام خیلی منظم و سروقته.دقیق سی روزه.حتی یک روز هم این ور اون ور نمیشه چندساله.منتها مدتش زیاد نیست.چهارروزه تموم میشه ...

نه من ترشحات تخمک گذاری ندارم..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
کمکم کنین بچه ها اینکه تو ازمایش انعقادی جهش دیده بشه،خیلی بده؟

عزیزم منم داشتم جهشو.....

با دارو کنترل میشه نگران نباش.....

خدارو شکر کن خودشو نشون داده و ایشالله با دارو مامانی.....

عزیزم منم داشتم جهشو..... با دارو کنترل میشه نگران نباش..... خدارو شکر کن خودشو نشون داده و ایشالل ...

آره آنا جون ..یادته آزمایشای ایمنی انعقادیو دادمم....جوابشو چن روز پیش گرفتم وای از بس فکرم درگیره شوهرمه ..یادم رفت بهتون بگم

دکتر گفت برای شروع سیکلت مشکلی نداری ولی اگه حامله شدی باید دارو بگیری..

به نطرت لازمه برم مشاوره پره تالوژی(اگه درست بگم) و ایمونولوژی؟

گفت سی دی مارکر ها هم مشکلی ندارن

انا جون ببخش باز سوال ميپرسم گفتي يكي از بچه ها مث من فيبروكيستيك بود دكتر بهش گفته بود تا چه دز در روز ميتونه بخوره؟

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

بچه ها برای من منفی شد امیدوارم روز ۱۳ انتقالم بتام ۱ شد تو اوج امیدی ک  فکر میکردم دوباره خدا فرشتمو برگردونده توی دلم نا امید شدم بچه ها  اگه لطف کنین و دکتر خوبی بهم معرفی کنید ممنون میشم نظرتون راجبه رویانم بهم بگین ممنون

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
عزیزم منم داشتم جهشو..... با دارو کنترل میشه نگران نباش..... خدارو شکر کن خودشو نشون داده و ایشالل ...

آنا جان ..من دیروز انتقال داشتم ولی اصلا لکه بینی ندارم زوده؟/یا باید داشته باشم؟؟

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
آره آنا جون ..یادته آزمایشای ایمنی انعقادیو دادمم....جوابشو چن روز پیش گرفتم وای از بس فکرم درگیره ش ...

عزیزم من دکتر زنانم داروی لازمو داد ولی احتیاطا با ر ا ح ل ه ت و ک ل ی متخصص هماتولوژم مشورت کردم.....

انا جون ببخش باز سوال ميپرسم گفتي يكي از بچه ها مث من فيبروكيستيك بود دكتر بهش گفته بود تا چه دز در ...

شاینا جون بود....

لاله جونم داشته خیلی فکرتو درگیر نکن.....

سلام ب دوستان عزیزم...عزاداری همگی قبول حق ایشالا همگی سال دیگه محرم نینی خوشگلامون بغلمون هستن.🙏..آنا جون منم موقع مسواک زدن خیلی اوق میزنم😏و اینکه بعضی وقتا ی سوزش خیلی خفیف کوتاه اطراف ناف و واژنم دارم این طبیعیه؟

وای تو این هیر ویری داروها و مراحل خودِ میکرو،  چرا بحثای الکی فلسفی درمیارن!! به اندازه کافی ف ...

عزیزم حرفت چقدر ب دلم نشست درسته نزدیکی راهی راحت برای بچه دار شدنه و میکرو راهی دیگه و کمی سخت تر ...منم همیشه میگم بالاخره بچه دار شدم شکر خدا حالا چه طبیعی چه با میکرو مهم اینه ک من الان در دلم یک عدد نینی دارم👶 ب لطف خدا و شکر گزار خدا هستم.🙏..ب امید هر چه زودتر بچه دار شدن شما دوستان گل🙏