2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047217 بازدید | 684581 پست
از کجا مطمینی که باردلرم ستی جون ? منم تا حالا 4 تا بارداری پوچ داشتم ، انشاالله فردا میری و با خبرای خوش میای ، میدونم حست چیه خیلی سخته ، اگه قابل باشم برات دعا میکنم
تو میتوانی نیایی ...! ولی من نمیتوانم منتظرت نباشم .... Lilypie Pregnancy tickers

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ستی فردا برم آزمایش معلوم میشه ? دو ماه پیشم امپول زدم روز دوازده بی بی زدم منفی بود ، البته اون ماه اچ سی جی که زدم دور ناف بود این ماه عضلانی بود ، نمیدونم تاثیر این میتونه باشه یا نه
تو میتوانی نیایی ...! ولی من نمیتوانم منتظرت نباشم .... Lilypie Pregnancy tickers
الکی به خودت استرس نده. بذار همون روز برو. چون منم بی بی چکم کمرنگ بود و بعدش رفتم آزمایش گفتن مثبته ولی خیلی کمه. سه بار آزمایش دادم تا نرمال شد. دقیقا همون موقع بی بی چک هم پررنگ بود. فقط خودتو اذیت میکنی. چون اونا به فکر استرست نیستن هی میگن خارج رحمیه فلانه. به نظرم بذار پررنگ تر شد برو.
ممنون از راهنماییت ، اخه من به محض مثبت شدن باید سرم ای وی ای جی بزنم ، میترسم دیر بشه ، من دفه آخر که باردار بودم روز 33 پری سرم زدم یعنی پنج روز بعد از مثبت شدن که بازم سقط شد ، میترسم علتش همون باشه میخوام این باز زود دارو شروع کنم
ستی جون نگران نباش. به امید خدا این دفعه مامانی. راستی دعا برا ماها یادتون نره. مرصده جون انشالله به سلامتی داری مامان می شی. من یک بار روز هفتم انتقال بی بی چک استفاده کرده بودم ببینم اثر hcg مونده یا نه که نتیجه منفی بود. پس انشالله مثبت شمام هم کاذب نیست و واقعیه. انشالله که به سلامتی بعد نه ماه نی نی تو بغل می کنی.
مامی مهسا جون و دوستای گلی که بیادم بودین ممنونم از همه التماس دعا انا جون من هر روز یاسین خودم رو خوندم بنیت اون خانمی که امروز نوبتشه هم میخونم دیگه تو لیست اسمها نمیرم ایرادی نداره
فقط خدا
اصلاحیه چله یاسین!!!!! ((چله سوره یاسین جهت برآورده شدن حاجات دوستان منتظر)) 11 شهریور به نیت بتی 12 شهریور به نیت خورشید92 13 شهریور به نیت leila 14 شهریور به نیت نازی 15 شهریور به نیت ممری 16 شهریور به نیت رز سفید 17 شهریور به نیت مهدیه و مهدیار 18 شهریور به نیت تورک آنا 19 شهریور به نیت الی (عضویت:1394/5/17) 20 شهریور به نیت sogol 21 شهریور به نیت ستاره (عضویت:1394/2/11) 22 شهریور به نیت مامی مهسا 23 شهریور به نیت مامی مرسان 24 شهریور به نیت آسا 25 شهریور به نیت asalak-u 26 شهریور به نیت انتظار 27 شهریور به نیت Niloufar 28 شهریور به نیت mona139521 29 شهریور به نیت آزاده هستم 30 شهریور به نیت رز22 31 شهریور به نیت ترانه 1 مهر به نیت بسارا 2 مهر به نیت ناناز 3 مهر به نیت ساراگل 4 مهر به نیت سحر شمالی (خواننده خاموشمون) 5 مهر به نیت مامان آیدین 6 مهر به نیت منتظر معجزه 7 مهر به نیت درسا 8 مهر به نیت مامی مرسانا و سورنا 9 مهر به نیت mahsa 10 مهر به نیت بتی- خورشید92- leila 11 مهر به نیت نازی- ممری- رز سفید 12 مهر به نیت مهدیه و مهدیار- تورک آنا- الی 13 مهر به نیت sogol- ستاره- مامی مهسا 14 مهر به نیت مامی مرسان- آسا- asalak-u 15 مهر به نیت انتظار- niloufar- mona139521 16 مهر به نیت آزاده هستم- رز22- ترانه 17 مهر به نیت بسارا- ناناز- ساراگل 18 مهر به نیت سحر شمالی- مامان آیدین- منتظر معجزه 19 مهر به نیت درسا- مامی مرسانا و سورنا- mahsa دوستای گلم التماس دعا!!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com