2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
ناناز عزیزم فرق نمیکنه بنام بگی یا نه! خدا خودش از همه چی خبر داره و دعا رو به مقصد میرسونه! اما اگه دوست داشتی لیستو فرستادم دوباره! التماس دعا!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنا جون خسته نباشی عزیزم ببخشید یه سوالی داشتم،دکتر به من یه آمپول دیفرلین داده گفته روز بیست قاعدگی یک سوم تزریق کنم این آمپول برای چیه؟
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
بخشید دوستان گلپوره رو به چه مقداری باید دم کنیم ؟
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
ترانه جون عشقم الان دارم صفحه 43 رو دوباره میخونم برای ثبت اطلاعاتش... الان میخوام حسابی بهت تبریک بگم... عزیز دلم خوشحالم که بعد کلی سختی جواب گرفتی... خوشحالم که عجول بودنت کار دستت نداد و امیدوارم دردونه هات بی صبریتو ببخشن!! وروجکات ایشالله تا آخر پیشت میمونن و نهایتا میپرن بغلت و خستگی و استرس این روزا به استرسای دیگه ای تبدیل میشه.... وای یعنی مدرسه برن چی میشه؟؟؟؟ یعنی مثل مامانشون موفق میشن؟؟؟؟ یعنی ازدواج خوبی خواهن داشت؟؟؟؟ ایشالله از این به بعد دغدغه هات همینا میشن اما با پایانی خیلی شیرین.... ترانه عشقم از اینکه در حقم انقدر لطف داری ممنونم... کار خاصی نمی کنم فقط اطلاعاتی رو ثبت می کنم که اگه خودم جای دوستان باشم دوست دارم در موردشون آمار جمع کنم تا بتونم نتیجه گیری کنم! یکی از این اطلاعات به درد بخور هم بتای دوستان بود!!! نیلوفر عشقم بازم تبریک میگم مادر شدنت رو، این معجزه شیرین گوارای وجودت باشه!!!! پرستو عزیزم به جمعمون خوش اومدی.... پرستو عزیزم در مورد تزریق یه سری از آمپولا تو صفحات اولیه اطلاعات هست... صفحه اول پست دوم رو نگاه کن ببین کدوم صفحه اطلاعاتش رو گذاشتم!!! سمانه عزیزم ممنون که بهمون سر زدی... خوشحالم که بالاخره نتیجه زحماتت رو گرفتی.... ایشالله به زودی دردونت رو بغل کنی.... مهسا مامی همه نگرانیا و استراسا و فکر و خیالا تو این دوره از اول سیکل تا زایمان پر از نگرانیه و کاملا طبیعیه فقط کار ما اینه اینو کنترلش کنیم تا خیلی اذیتمون نکنه!!! مهدیه و مهدیار عزیزم خدا رو چه دیدی شاید سه روز بعد 17 شهریور که دوباره آز بدی میبینی بتات بالا رفته... اگه هم نه که مطمئن باش خیری تو این کار هست... نسترن عزیزم ایشالله چیزی نیست و شاید یکم عفونت داری... از حال خودت بیخبرمون نذار عزیزم.... مامی مرسان عزیز ممنون منم دلم براتون یه ذره میشه... آراد جون قربونت، من کلی ذوق میکنم که دوستای خوبی مثل شماها دارم.... نگار جون زیارتت قبول باشه.... ملیکا جون ایشالله که پانکچر پر باری داشتی عزیزم.... در ضمن به جمع دوستات و همراهات خوش اومدی..... مامی مرسان عزیز انقدرام نیست!!!! من و خانوم دکتر؟؟؟؟ عزیزم من کجا دکتر بودن کجا.... من فقط از تجربیات خودم و دوستان استفاده می کنم و اگه چیزی بدونم در اختیار دوستان میذارم... ایشالله که تونسته باشم کمکی کوچیکم شده براتون باشم... ملیکا عزیزم هاش سی جی و خانوادش برای آزاد سازی هست.... سینافکت برای مهار و کنترل تخمک گذاریه!!! دوست جونا من تا صفحه 50 اطلاعات رو خوندم و ثبت کردم.... ایشالله بقیشم باز فرصت کردم میخونم...
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
گه میدونید لطفا جوابمو بدید خیلی گیج شدم ، امروز رفتم تیتر دادم 55 بود از روزی که آمپول اچ سی جی زدم دوازده روز و نیم و از ای یو ای یازده روز میگذره الان این 55 یعنی چی من اصلا اطلاعات در این زمینه ندارم
تو میتوانی نیایی ...! ولی من نمیتوانم منتظرت نباشم .... Lilypie Pregnancy tickers
خوب مرصده جون بارداری دیگه عزیزم.ولی چون خیلی زود از دادی بتات پایینه...شما باید روز 14به بعد از بدی که بتات به اندازه کافی بالا رفته باشه.. مبارکه میشه بگی مشکلتون چی بود؟
خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
رز جون نمیتونه تاثیر آمپول اچ سی جی باشه ? من هزار تا مشکل دارم ، ایمنی ، انعقادی ، کم کاری تیروئید ، شوهرمم مورفولوژی کم و کم تحرکی
تو میتوانی نیایی ...! ولی من نمیتوانم منتظرت نباشم .... Lilypie Pregnancy tickers
دوستان عزیزم سلام من این مدت به صورت خواننده خاموش میومدم. چون تا حالا دو بار پیام گذاشتم هیچ کس جوابمو نداد. میدونم انتظار زیادیه ولی یه کم دلم شکست. ولی چون خیلی دوستون دارم اومدم مطالب خوندم و با مثبت شدن دوستان خوشحال و با منفی شدنشون ناراحت شدم. اگه قابل باشم براتون دعا هم کردم. حالا اینارو ول کنم و برم سر تبریک گفتن به مامانای جدید. واقعا از ته قلبم خوشحال شدم. ترانه عزیزم من هم اول بارداریم و هم از هفته 9 تا الان لکه بینی دارم و استراحت مطلقم. پس نگران نباش و خوب استراحت کن گلی عزیز من هستم هر سوالی داری بپرس و اگه بدونم جواب میدم. برای سونو هم نگران نباش انشالله همه چی خوبه. من که هر مرحله یه نگرانی جدید دارم. چاره ایی جز صبر و آرامش نداریم. دوستان من 25 ام میرم غربالگری. لطفا منم در دعا هاتون فراموش نکنید
خدایا، فرشته ام را سپردم به خودت
بنفشه جان انشالله تا اخر به خوبی پیش میره نی نی میاد بغلت. فکر نمیکنم تاثیر امپول تا الان بمونه چون منم چند ماه پیش ای یو کردم روز12 بی بی زدم منفی شد.باز بهتره با دکترت مشورت کنی عزیزم
خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
بچه ها مبارکتون باشه،جریان باردار شدنای مام همینه دیگه همش از ترس از دست دادن معجزه ای که داریم اینقدر کلافه ایم،بنفشه جون شما چند روز بعد مثبت رفتی سونو حالت تهوع هم داشتی؟از کی؟کجا میری سونو؟