2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047304 بازدید | 684586 پست
گلی عزیزم ایشالله حالش خوبه اما خوب بارداری هم دردسرای خودشو داره! شاید فرصت نمیکنن بهمون سر بزنن!!! بتی قربونت.... التماس دعا!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ستاره جون ممنون عزیزم تا خدا برام چی بخواد،گلم هیچ وقت ناامید نشو ببین دوروبرت،یا اصلا همین جا چقدر معجزه اتفاق میفته پس خودتو تمام و کمال بسپار به دستهای قدرتمند خدا مطمئن باش کریم بودنشو به تو هم نشون میده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها ببخشید من یه سوال دارم ، من دوازده روز پیش امپول اچ سی جی زدم و ده روز پیش ای یو ای کردم ، الان یه بی بی چک زدم دو خط شد البته خط دومش خیلی کمرنگه ، امروز روز بیست و هفت پری هستم و پریودام معمولا 30 تا 32 روزست ، به نظرتون این بی بی چک تاثیر امپول اچ سی جیه ?
تو میتوانی نیایی ...! ولی من نمیتوانم منتظرت نباشم .... Lilypie Pregnancy tickers
سلام به همگی منم وارد سیکل میکرو شدم هر روز 225 واحد گونال اف میزنم امروز چهارمین آمپول را زدم ولی هیچ احساسی ندارم شماها که گونال زدین حالت خاصی داشتین؟
سبحان الله یا فارج الهم و یا کاشف الغم فرج همی و یسر امری و ارحم ضعفی و قله حیلتی و ارزقنی حیث لا احتسب یا رب العالمین
مرصده جون ایشاله که مامانی ،،، مواردی داشتیم با هاش سی جی بعد 12 روز کاذب مثبت نشون داده ،،، ولی شاید برا شما نشونه ی مامان شدنه فردا یه آز بده خووو،،،،، گلی جون سمانه جون تبریک میگمممممم،،،،، بتی جون ،،، شما الان توو چه مرحله ای هستی؟!!!! ممنونم مامی مرسان جون ،،،، اگه معجزه بشه و طبیعی مامان بشممم ،،،،،،،،،، سمی جون ،،، خسته نباشی دستت درد نکنه که از اون نی نی مواظبت میکنی اسمشو چی گذاشتی؟ ایشاله دامن خودتم سبز میشه عزیزم،،،،،،
من رویایی دارم رویای آزادی رویای یک رقص بی وقفه از شادی من رویایی دارم که غیر ممکن نیست...
سلام خانوما خوب هستین.فردا روز دحوالارض هستش از دستش ندید خیلی دعا کنید انشالله که همه حاجت بگیرین منم حاجت بگیرم. فردا 4 هفته از روز انتقالم و دو هفته از روز آز خونم میگذره.دکتر گفته فردا برم برا دیدن ساک حاملگی. آیا فقط ساک دیده میشه یا چیزای دیگم معلوم میشه؟مثلا قلب یا چند قلوئی؟
مرصده من فردا باید برم برا سونو ولی خیلی استرس دارم. اخه تا حالا سه بار پوچ بوده یا قلب نداشته باهزار بدبختی سقط کردم.اگه فردا هم ناامید شم زنده نمیمونم.چون دیگه طاقتشو ندارم.برام دعا کن.انشالله خدا حاجت تو و همه بچه های اینجارو بده.