2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
صبا جان ،مبارکت باشه. این ر از طرف خودم میگم،شاید خودمم باردارشدم دلم نخواد تیکر بارداری بزنم.ولی ا ...

مرسی عزیزم

چشم گذاشتم

الهی که همه این روزهارو تجربه کنن و دامنشون سبز بشه😘😘

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هامون رخ نماییدن😂😂😍😍

😍😍

یک هفته فرق دارن نینیای ما😍

من تیکرو بر اساس سونو زدم چهل هفته تمام محاسبه کردم

دو هفته دیگه هم برام سونو ان تی نوشت

نکنه زایمانت ۲۹ اسفند باشه ک نینیهات ندونن ۹۷ هستن یا ۹۸  😂

😂😂😂

نه

خودم دوس داشتم اسفندی باشن

الان چهل هفته م تو اسفنده اما فکنم اواخر بهمن بشه

پس حالا راحت جوجه چند شب مونده ر میتونم بخورم؟؟؟😀😀😀😀پس خوردن گوشت قبل انجام سی دی مارکرها،حلاله؟ ...

عزیزم نوش جونت.....

حلال حلاله.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم نیلو خودت اینترنتی میتونی از تو سایتش برداری، احتیاج به رفتن دوباره به ازمایشگاه نیس با استفا ...

من برا بیمه گفتم که شاید به نتابج مهر خورده نیاز باشه.....

اگه تکمیلی نداره لزومی نداره وگرنه ما همیشه برا تکمیلیمون مجبوریم داشته باشیم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
أنا جان من ميخوام آز انعقادي بدم منتها دارم ال دي و اسپرين ميخورم،به نظرت ميتونه تو نتيجه تأثير داشت ...

نه عزیزم با آسپرین نمیتونی بدی.....

لااقل دو هفته نباید بخوری.....

پس فعلا نده هزینت هدر میره....

ااااااا من ميخواستم از انعقادي بدم ولي طبق نظر دكتر بايد اسپرين بخورم حالا چيكار كنم؟؟؟؟ دكتر واسم ...

حالا میخوایی زنگ بزن ببین رو کدوما تاثیر میذاره....

شاید اون مواردی که تو قراره بدی براش مهم نباشه....