2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
ممنونم پس باهاشون هماهنگ میکنم که اگه بشه پست کنن.چون خودم فکر نکنم دیگه بتونم بیام تهران

عزیزم نیلو خودت اینترنتی میتونی از تو سایتش برداری، احتیاج به رفتن دوباره به ازمایشگاه نیس

با استفاده از اطلاعات قبض خودت از رو سایتش برمیداری

الهی شکر ک جفتشون حالشون خوبه😍 من تیکر گذاشتم شما هم بزار☺

مرسی عزیزم😘

اگه بگم هنوزم دوس ندارم دعوام میکنین؟😂🙈🙈 ولی چشم بخاطر شما😘😍

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آناجان ممنونم از تمام زحماتت،همچنین از لاله عزیزم

ازاین مطلب ،متوجه شدم گوشت نخوردن برای هموسیستئین هستش.پس راحت میرم سر وقت جوجه ها😉😉😉😉

شرایط ازمایش هموسیستئین:

۱- حداقل ۴۸ ساعت قبل از نمونه برداری از خوردن گوشت و فرآورده های آن نظیر سوسیس، کالباس، همبرگر و یا خوراکی هایی مانند پیتزا، دل، جگر، قلوه و کله پاچه پرهیز نمایید.

۲-بیمار باید ۱۰ تا ۱۲ ساعت قبل از آزمایش ناشتا باشد.

۳-بيمار بايد از سه روز قبل از انجام آزمایش، از مصرف سيگار خودداري نمايد. مصرف سيگار با افزايش سطح هموسيستئين همراه است.

۴- دارو هایي نظیر آزاریبين، کاربامازپين، متوتركسات، اكسيد نيترو، تئوفيلين و فني توئين سبب افزايش سطح هموسيستئين مي شوند لذا با هماهنگی با پزشک معالج ۴۸ ساعت قبل از آزمایش نباید استفاده شوند.

۵- داروهایی نظیر اسيد فوليك، قرص هاي ضد بارداري خوراكي، تاموكسي فن سبب كاهش سطح هموسيستئين مي شوند لذا با هماهنگی با پزشک معالج ۴۸ ساعت قبل از آزمایش نباید استفاده شوند.

*** از یک هفته قبل از انجام آزمایش های انعقادی نباید آسپرین یا هر داروی ضد انعقادی مثل هپارین مصرف کرده باشین **

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
آناجان ممنونم از تمام زحماتت،همچنین از لاله عزیزم ازاین مطلب ،متوجه شدم گوشت نخوردن برای هموسیستئین ...

ااااااا من ميخواستم از انعقادي بدم ولي طبق نظر دكتر بايد اسپرين بخورم

حالا چيكار كنم؟؟؟؟

دكتر واسم از نوشت و بعدش هم گفت بايد روز سوم پري شروع كني به دارو خوردن،روز بعدش من پري شدم

يعني اصلا فرصت نشد برم از

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
مبارک باشه عزیزم دوقلوهای شما هم😍 نه فقط ساک یکی خیلی کوچیکتر بود اما جنین ها که تشکیل شدن دوتاشو ...

انشالا به سلامتي بيان بغلتون ني نيا🙏🏻😍، شما چند هفته رفتين براي سونو قلب؟! قلبشونو ديدن براي شما صداي قلبم گذاشتن؟!

براي من سونو واژينال كرد دكترم و فقط گفت اينجوريه ديگه صداي قلبو نشنيدم😕

مرسی عزیزم😘 اگه بگم هنوزم دوس ندارم دعوام میکنین؟😂🙈🙈 ولی چشم بخاطر شما😘😍

صبا جان ،مبارکت باشه.

این ر از طرف خودم میگم،شاید خودمم باردارشدم دلم نخواد تیکر بارداری بزنم.ولی الآن که وارد این تاپیک میشم ازتیکر متوجه میشم کسی باردارشده وشوق و شور و شعف برم میداره .....و امیدواریم بیشتر میشه که خدایا شکرت که یکی باشرایط من باردارشده ،پس حتمامنم باردارخواهم شد.پس تیکر گذاشتن باردارها باعث امیدبخشی به ماهاست.

ان شاالله،بچه های گلت صحیح و سلامت بیان بغلت،بازم از بابت اظهارنظر م عذر خواهی میکنم ازت.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
ااااااا من ميخواستم از انعقادي بدم ولي طبق نظر دكتر بايد اسپرين بخورم حالا چيكار كنم؟؟؟؟ دكتر واسم ...

آرزو جان

آنا بیان،حتما راهنمایی تون میکنن

انشالا به سلامتي بيان بغلتون ني نيا🙏🏻😍، شما چند هفته رفتين براي سونو قلب؟! قلبشونو ديدن براي شما ...

مرسی عزیزم همینطور نینی های شما😘

نه منم هنوز صدا قلبشونو نشنیدم :(

فعلا فقط تعداد ضربان گفت خوبه

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ