2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست

بچه ها ممنونم . ترخدا برام دعا کنید بچه ام صحیح و سالم باشه . البته طبق معمول روزهای گذشته امروز م گرسنه ام میشه زیاد . یعنی حال نی نی خوبه؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا مشخص نیست دوستم 1هفته طول کشید آنا جون گفتن 2ماه خونریزی داشته

علت خونریزی دوستت چی بوده؟ هماتوم یا امپولاي هپارين؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
علت خونریزی دوستت چی بوده؟ هماتوم یا امپولاي هپارين؟

هماتوم داشت.آنوکسان هم میزد آسپرینم داشت یهو خونریزی کرد اونم روشنه روشن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
هماتوم داشت.آنوکسان هم میزد آسپرینم داشت یهو خونریزی کرد اونم روشنه روشن

بچه ها بستنی برام ض بر داره؟

[QUOTE=66294683]خواهر گلم  وقتی 3تا جنین میذارن حتما که هر 3تا نمیگیره ممکنه 2تاش بگیره ممکنه یکیش بگیره یا ممک ...[/QUOTE]

من شرمندم عزيزم براى ٣قلو و دو قلو گفتم يكم كم هست من أينجا از دوست عزيزم معذرت مى خوام 🙏😘

حق باشماست عزيزم حتى يكم هم در همچنين شرايط هم درست نبود بگم 🙈

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
[QUOTE= 66294683 ]خواهر گلم  وقتی 3تا جنین میذارن حتما که هر 3تا نمیگیره ممکنه 2تاش بگیره ممکنه ...

فدات ببخشا توروخدا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
[QUOTE= 66225786 ]اصلا نگران نباش من آرزومه یه ذره علامت داشته باشم.آخه علامت های پری و بارداری خیلی ...

منم شدیدا گشنم میشد و تکرر ادرار داشتم عزیزم 

انشالله به امید خدا مثبتی

خداجونم شکرت       
امیدوار باش عزیزم.خیلی نشونه های خوبی داری دلم گرفته یعنی اینکه دلم میخواد بشینم یه دل سیر گریه کنم ...

منم دوروز مونده به آزمایشم قایمکی میرفتم تو اتاق گریه میکردم 😂😂😂😂😂

خداجونم شکرت       
سلام آنا جون  من امروز روز ۱۳ انتقال هستم رفتم آز دادم جواب بتا ۹۷ هست تو رنج مثبته ولی استرس ...

سلام مبارک باشه عزیزم 

کجاش پایینه عزیزم خیلیم خوبه 

تازه روز ۱۳ هستی 😍😍😍😍😍😍

خداجونم شکرت