2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
[QUOTE= 66225786 ]اصلا نگران نباش من آرزومه یه ذره علامت داشته باشم.آخه علامت های پری و بارداری خیلی ...

امیدوار باش عزیزم.خیلی نشونه های خوبی داری

دلم گرفته یعنی اینکه دلم میخواد بشینم یه دل سیر گریه کنم

بدون هیچ دلیلی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نگران نباش خیلیا بودن سر وقت پریود شدن...  بعضیام تاخیر داشتن..... نگران نباش اصلا.....

سلام انا جون.امروز به امید خدا اولین امپولم که زولادکس بود رو زدم.رفتم مطب یه ماما خودش برام زد ولی گفت بار اولمه.ولی دیگه اعتماد کردم و سپردم به خدا.

انا جون بمن گفتن از 7پری که برم مرکز 7یا8روز اونجام و هروز سونو میشم و طبق وضعیت تخمدانهام دارو میگیرم.

الان این داروهای من شده950.یعنی قراره اونجا هروز همین حدود قیمتها دارو بگیرم؟

واقعا توان اینکه هروز این حدود قیمت دارو بگیرم و ندارم.

مگه چه داروهایی بهم میدن تا برسم به روز پانکچر؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
امیدوار باش عزیزم.خیلی نشونه های خوبی داری دلم گرفته یعنی اینکه دلم میخواد بشینم یه دل سیر گریه کنم ...

نگو عزيزم اخه براى چى ؟هميشه اخر هفته ها دلگيره 

به خودت انرژى بده و اميد 

روز چندم انتقالت هست جونم 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

[QUOTE=66228890]سلام انا جون.امروز به امید خدا اولین امپولم که زولادکس بود رو زدم.رفتم مطب یه ماما خودش برام زد ولی ...[/QUOTE]

عزيزم متاسفانه داروها خيلى گران هست تازه بعد پانكچر وبعد انتقال هم كلى دارو دارى 

انشالله خداوند روزى رسان باشه برات 🙏🙏🙏

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

شياف utrogestan 200 

هر ٨ساعت مى خورم بعد يك ساعت مست خواب مى شم البته من خوراكى مى خورم كسى خورده مثل من بشه ؟؟؟

نمى دونم چرا دكترم خوراكى اين دفعه تجويز كرده براى بعد انتقالم ؟؟

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
عزیزم میفهمت اما برا اینکه دلت آرم بشه فقط به اتفاقای خوب فکر کن و ذهنتو با اونا مشغول کن که فرصت نگ ...

اناجون سلام خوبي؟؟ شما ميدونين اگه نمونه ادرار توي دماي محيط چند ساعت بمونه بازم ميشه باهاش بيبي زد؟

...
ببین خانمی اصلاااااا به خودت استرس الکی نده. به دکترت اعتماد کامل کن  و با آرامش هر چی گفت انجا ...

ستاره جان سلام عزیزم.میگم امروز که امپولو زدم بعداز چندقیقه جاش یکم خون اوند.مگه امپول زیر پوستی هم جاش خون میاد؟بنظرت بخاطر زخیم بودن سوزنشه؟

عزیزم حتما قبلش باید سعی کنی آروم بشی..... عزیز دلم ببین مهم اینه ما تلاشمونو بکنیم اما ته تهش باید ...

انا جون دقیقه بعداز تزریق زولادکس یکم جاش خون اومد.نگرانم نکنه بد زده باشه برام.تو بازوم تقریبا زیر جای واکسنم زد.اخه امپول زیر پوستی مگه خون میاد؟

سلام

آناجان،قبل آزمایشهای تکمیلی،چندروز نبایدگوشت خورد؟؟؟

واینکه آیا آزمایشگاه بیمارستان بقیه الله معتبره؟

آخه همه آزمایشها ر نشون دادم اونجا انجام میدن

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

سلام بچه ها ما یه گروه زدیم واسه خانومای عزیزی ی

که میخوان آی وی اف یا میکرو اینجکشن کنن تا دور هم باشیم  ممنون میشم شما هم تشریف بیارید

این آیدی منه.    Sadaaaf67

واینم لینک گروهمون...

https://t.me/joinchat/HSetwkb2r-8HMY17JfyLng

خوش اومدین

بیاین دیگه چرا هیچکی نمیااااد