2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047389 بازدید | 684597 پست
ممنونم نگارجون.میشه اون آزمایشایی که دکتر برات نوشته رو بنویسی ممنون میشم.رز جان شمام اگه میشه بنویس برام.ببین نگارجون ما بیمارای دکتر یونسی3نفریم فقط درمقایسه با بقیه که تعداد زیاده مسلما آمار مثبتشونم زیادتر میشه.ان شاالله ایندفه شماو رز جون مثبت میشین دل منم شاد میشه آنای عزیزم خیلی خوشحالم ان شالله جنینای بسیارخوب و عالی برات تشکیل بشه و با اولین انتقالت مامان یه دوقلو سالم و صالح بشی
فاطمه جون هم خودم هم همسرم اصلا به جنسیت فکر نمیکنیم. عاشق دخترم هستیم جفتمون. اما از بس بقیه بهم گفتن ما مطمئنیم بچه تو دختره بچه ما پسر نا خوداگاه حساسم کردن دوست دارم یه پسرم داشته باشم.اما وضعیتمون یه جوریه که باید به این فکر کنیم فقط خدا رحمتشو بهمون ارزونی کنه یه نی نی بده دیگه به تعیین جنسیت نمیرسیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اااااااااااااااووووووووووه مای گاد. سلام شایناجون. چ خوب شد پیدا شدی داشتم میمیردم. از تنهایی. روزت به خیر و شادی. من کمی زیر دلم حس فشردگی دارم حس پریود تقریبا. بعد گاهی وختا ترشح ابکی فقط اونم گاهی و بعد از اسفاده از شیاف. اب رقیق اصلا به ترشح نکشیده.... ولی لکه ندارم.
والا خدا بهمون یکیشم بده صالح و سالم باشه کافیه والاااااااااااا دیگه تعیین جنسیت و دبه و دستک و ناز و ادا انگار مال ماها نیس مال اوناییه ک طبیعی باردار میشن امیدی دارن باز دومی و سومی بیاد. ولی من چی؟ من ارزوم فقط همی یدونس. دهنمو ببندیمو بشین ببینم خدا چ کار مکنه برام.
کیانا جون نگران نباش دختر. خیلی جدیدا از این حرفا میزنن. فقط تو زیر بار نرو ترو خدا. من تو مطب دکتر معینی دیدم که بهش قطعا گفته بودن سندروم دان حتی گفتن سقط کنه. دکتر معینی قبول نکرد آزمایشش رو فرستا د ژاپن گفتن بچه سالمه هیچیش نیست. ایشالا که به اونجا نمیرسه و قبلش بهت میگن سالمه خیالت راحت میشه.
کیاناجووون از صحبتای المیراجون فهمیدم تقریبا. ک نگرانیت چیه. عزیزم . گر نگهدار من انست که من میدانم.... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. به این شعر یقین داشته باش گلم. ان شالله حله مامان مهربون غصه نخور. خدایی که مامانت کرده خودشم میدونه چتو مراقبت کنه.
سلام به همگی خوبین گل دخترا فاطمه جان الکی دنبال لک و ترشح نباش اگه لک ببینی قلبت میاد تو دهنت ول کن بابا آنا جون مبارکت باشه فکر کنم دیگه آمپول ندهری تااااا بعد انتقال نی نی هات والا من ک همه آمپولامد خودم زدم فقط اونایی ک تو بازو بازو همسر جان میزد ی بارم تو فرودگاه مثل معتادا خودم زدم ب بازوم
خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت
ممنونم ک جوابم دادین. اره حق باشماهاس من تحمل لکه بینی ندارم واقعا. بهارجون اصصصصلا نترس. درد خاصی نیس گلم. من دوشنبه قبل تخمککشی داشتم که بیهوشی کردن و سریعم بهوش اومدم وختی بهوش اومدم داشتن منو منتقل میکردن رو تخت. فقط از لحاظ روحی ببخشید هار شده بودم واقعا حس مکردم چیزیو از دس داده ام حوصله هیچی نداشتم راه رفتنمم خسه میکرد منو. بی حوصله بودم. و زیردلم دردناک بود. ک مسکن هم نخوردم براش. ینی نمیدونم میشه بخوری یا ن. بعد پنج شنبه هم رفم انتقال که برام دوتا جنین انتقال دادن. شب موندم بیمارستان و جمعه هم مرخص شدم. هم برا تخمکشی هم انتقال بستری شدم. فقط یچیز بهارجون اصلا کارا سنگین نکن خدتو خسته نکن البته مطلق هم بیکار نباش کارای سبک انجام بد. ان شالله خیره عزیزم. شما شوهرت مشکل داشته؟ خودت چی؟