2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047243 بازدید | 684582 پست
بهارجون خب کلمه بیهوشی خیلی سنگینه و ادمو یاد تیغ و جراحی و دبه و دستک میندازه . من صب ک رفم بیمارسان یه سرم برام وصل کردن با انژیوکت و سرمه ک تموم شد رفم برا تخمککشی. بعد یه سرنگ حاوی مواد بهیوشی ریختن تو انژیوکتم وای ینی یه هزارم ثانیه نشد چشام بسته شد بعدش بهوش اومدم و منو منتقل میکردن ب تختم. چیزی نیس. بعدش میفهمی الکی میترسیدی خندت میگیره. ای بابا تو اول راهی پس زایمان و درداش رو چتو مخای تحمل کنی؟؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خخخخخخخخ.اره من خیلی ترسوام...لامصب اسم بیمارستان و عمل میاد غش میکنم...واسه ای یو ایم با اینکه ۵دقیقه بیشتر نبود درد کشیدم به خاطر این میترسم اما به نی نی که فکر میکنم حاضرم همه دردا رو تحمل کنم
من یزدم و بیمارستان مادر عمل شدم بهارجون. اینجا نگه میدارن مریضا رو. دکتر افلاطون اگه ببینه خانومی وضعش روبراهه نگه میداره تا ساعت هشت شب ولی بعدش مرخص میکنه. ولی نود و نه درصد میمونن. من با دکتر افلاطون و محمد مهدی کریم زاده بودم. عالی بودن واقعا و بیخود نیس انقد ازشون تعریف میشه. از کادر پرستاری بیمارستان هم راضی بودم و اتاقامون چارنفره بود غذاش عالی و پرستارها هم ماه بودن و سرویس بهداشتی ها هم مال بخش ما همه توالت فرنگی بودن.
تعریف یزد رو زیاد شنیدم انشالا دو تا نی نی هات واست بمونه عزیزم. من موندم بعد عمل چه جوری بیام خونه سه طبقه رو باید برم بالا تازه دو طبقه پایینمونم فامیل هستن نمیخوام بدونن فقط دعا میکنم منو نبینن تو پله ها اروم میرم بالا.
اره. توکل ب خدا ان شالله خیر باشه، دکتر اصلی اون بالاسریه ک قربونش برم بی دردسر میبخشه ب ادم. نه اصلا برو خودت نیار اگه دیدنت فوقش بگو پریود هسم مگه مردم فضولن بلانسبت و پله هم اهسته برو بالا. رنجی نیس. تموم میشه. فک کن من یزد بودم خانواده همسری زنگیدن ک از شهرستان بیان خونمون، تو حیص و بیص عمل . وای خدامیدونه چ حالی داشتم بعد شوهرم بشون زنگید گف نیاین من یمدت شیفت هستم شبا و خانومم میره پیش دوسش میخابه خلاصه ک خونه نیسیم شرمنده. بخیر گذشت.
کیانا جان اصلا نگران نباش برای خیلیا این طور شده دکتری که من پیشش میرم برای این موارد دوتا راه حل پیشنهاد میده یا آمینوسنتز یا تست ceel free DNA تست سل فری هزینه اش بالاست چون نمونه خون میقرستن خارج یه حالتش میفرستن هنگ کنک 1800 میشه یا میفرستن امریکا 2.5 هزینشه ولی 99.5% دقت داره اگه میتونی هزینشو بدی خیالت راحتتره دکترم بمن گفت که آمینوسنتز تو بارداری اول برام انجام نمیده منم تست سل فری دادم
کل خانواده همسرم دور و برمونن میخوام ماسک بزنم بگم انفولانزا گرفتم هیچکس نه بیاد خونمون نه دورو برم بچرخه...فقط همین به فکرم رسید به مامان خودمم گفتم اون روز از صبح بیرونم کار دارم بعدم میگم سرما خوردم واگیر داره نمیتونم بیام خونتون..یعنی بساطی دارما....
دوستای گلم قربون مرامتون.... اسم نمیبرم کسی از قلم نیفته.... چه خبره یه چرت زدم سه سوته تو صفحه رو پر کردین.... حالا تا بیام جواب بدم یه ده صفحه دیگه میاد روش.... امان از دست دکترا.... یه آز تکمیلیو باید صد ملق بزنی برات بنویسن اما ماشالله تو نگران کردن استادین.... کیانا جون عزیز دلم ایشالله که به زودی جوابش میاد و میبینی چیزی نیست.... عزیزن صفحه اولو نگاه کن.... سارا جونم براش همچین حرفی زده بودن اما شکر خدا همه چی خوب بود.... سوگل جون نگران نباش همه چی خوب پیش میره... هیچیم کم نذاشتی.... تازه در مقابل داروها تغذیه انقدرام نقش نداره.... استرس نداشته باش و خیالت راحت باشه.... رنگتم مال داروهاست.... نگران نباش.... اما از دستت فاطمه جان.... حالا میفهمم خدا چرا خودشو نشون نمیده.... برای اینکه از دست بنی بشر کچل شده خوب..... یکی میگه من چرا لک دارم... یکی میگه چرا ندارم.... عزیز دلم فاطمه جان بشین زندگیتو بکن.... حال داریا؟ لکم داشته باشی میخوای گریه کنی داد و بیداد کنی وای دارم پریود میشم حتما.... عزیز دلم از مامانامون بدون لکشم بودن.... نمونش مامان آیدین جون بود که سه قلو باردار بود.... عزیز دلم اتفاقا من از خدامه بدون لک مامان بشم دردسر استراحت مطلقش نباشه و خودم تنهایی کارامو انجام بدم و لازم نباشه مامانمو اسیر خودم کنم.... برو حالشو ببر دختر.... آفرین مهدیه جون.... خوشم میاد که نیمه پر لیوانو میبینی.... همیشه همینطور باش... خوب معلومه به نسبت تعداد کم نمیشه با آمار بالای مریضای طرازی اونم تو این تاپیک مقایسه کرد.... نگار جون عزیز دلم نگران نباش.... قبلا هم گفتم دکتر خیلی تعیین کننده نیست... چون همه دوستان پیش دکترای خوب میرن.... معمولا اونایی که مشکل دارن تا آزارو ندن و لااقل مشکلاتی که با این آزا رو میشن رو نشن همچنان به منفی شدن ادامه خواهند داد.... حالا با هر دکتری باشه.... پس بازم مشکل همیشه آنای غرغرو میگه.... کسایی که یه با منفی شدین سعی کنین همه آزاتونو بدین.... راستی دیرود یکی تو مطب بود که خواننده خاموشمونه.... میگفت من یه بار منفی شدم و آزهایی که صفحه ۴ نوشتیو گفتم طرازی برام بنویسه.... میگفت قبول نمیکرد و میگفت زوده.... خلاصه قانعش کرده بود بنویسه و معلوم شده بود مشکل ایمنی و انعقادی داره.... خیلی خوشحال بود این آزارو داده!!!! بازم میگم قرار نیست کسی که یه سری مشکلاتش با آزا معلوم میشه صد درصد مامان بشه اما لااقل با کنترل مشکلاتش لااقل بابت این مشکلات منفی نمیشه و اگه غیر از اینا مشکل دیگه ای که تشخیص داده نشده نداشته باشه میشه گفت دیگه مامان میشه.... عسل جون آفرین.... من بیشتر برا خاطر عضلانی خودم سراغش نرفتم.... اما دیروز این دوست خاموشمون میگفت تو آینه نگاه میکنه میزنه.... اتفاقا خوبه مستقل بودن... اینکه منتظر باشی یکی بیاد آمپولتو بزنه خودش استرس میده.... طفلک همسرم همیشه سر موقع مرسه اما خوب چون محدودیت داشت آمپولای ۴ تا ۶ عصر رو با طرازی هماهنگ شدم و تایید گرفتم ۸ شب بزنه.... عوضش ستروتایدامم ۱۱-۱۲ صبح میزدم.... اما میرفتم تزریقاتی.... که امروز تنبلی بهم جسارت داد خودم بزنم.... تازه فهمیدم کاری نداشته.... عسل جون معمولا کسایی که سیکل نچرال دارن دوره های بعدم نچراله.... دریای دنیز فکر کنم چند دوره سیکل نچرال داشت و با سیکل نچرالم مامان شد و دخترشم به دنیا اومده... بهار جون پانکچر اولش که هیچی نمیفهمی چون بیهوشت میکنن و بعدش کاراشونو انجام میدن.... بهوش که میایی در حد پریود درد داری.... اونم یه شیاف میذارن به یه ربع نیم ساعت نمیکشه حالت خوب میشه.... نگران نباش.... و اما در مورد انتقال بستگی داره جنین چند روزه بخوان انتقال بدن.... نرمش سه روزه هست اما ۲-۳-۴-۵ روزه هم انتقال میدن.... بهار جون یزد انگاری روالشه که نگه میدارن.... بهار جون نگران نباش.... وقتی از پله ها بالا میری آیت الکرسی بخون کسی نمیبیندت.... تازه اگه دیدن بگو پریود شدی و از این حرفا.... اینطوری هم هوس نمیکنن بیان عیادتت هم اینکه توجیه میشن.... فاطمه جان چه جالب الان دیدم تو هم فکر منو کردی.... خوبه خانوما این پریودو دارن....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com