2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684662 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاريخ پانكچرم ٩ تير انتقالم ١٣ تير .انتقالم فرش بود

پس نه تیر تاریخ لقاح بوده.......

برو سایت فرزند دات آی آر ماشین حساب زایمان بر اساس تاریخ لقاح (همون تاریخ پانکچر) میتونی محاسبه کنی که سه فروردین میشه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون گلم.خواستم ببینم بنظرتون من استفاده کنم؟

من کلا اخلاقم اینه هیچ دارویی رو بدون تجویز دکتر نمیخورم حتی مکمل......

پس نظر ندم بهتره......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
[QUOTE= 65826041 ]عزیزم کاش به دکترت بگی شاید عفونت اداریه......[/QUOTE] اينجورى نبود از بعد عمل اي ...

عزیزم جکوزی به تخمدانات فشار نیاره......

مواظب باشیا......

کارای خطرناک نکن......

بیچاره شوشو من😆😆😆😆😆سینه مهلو کرد از بس کمپرس یخ گذاشتم وسط پاش

با سینه پهلو منو کشتی دختررررررررر.....

خخخخخخخخخخخخ......

عزیزم مدام که به یخ نباید ببندی.....

روزی یه ربع بیست دقیقه......

دوستان من انتقال اول بود كه منفي شد دكتر ميگه بايد خودت و شوهرت يكسري آزمايش ديگه قبل انتقال بعدي بدين چرا به نظرتون؟؟؟ نگران شدم كسي بوده بعد انتقال اول دكتر بهش اينجوري بگه؟ خدايي ديگه اينهمه استرس رو نيستم

عزیزم چی میشه که خارج رحمی میشه؟ خود آدم میتونه کاری کنه که اینجوری نشه؟ یا نه، از اختیار ما خارجه؟ ...

عزیزم معمولا نمیشه پیش بینی کرد......

بعضا میگن انتقال با سونو احتمالشو کمتر میکنه اما به نظرم یه بد شانسیه......

اما خوب علت دقیقشو نمیدونم......

[QUOTE= 65827424 ]روزی که پانکچر کردی رفتی داخل وان و جکوزی؟!!!![/QUOTE] اره چون درد داشتم و ادارم ...

انصافا کارت اشتباه بوده خدا رحم کرده.......

دختر مواظب خودت باش....

اناجون من قبل ازاينكه معلوم شه انتقال دارم بخاطرهايپرم قرص استراديول وآ اس آوكلرفنيرامين وكابرلين وازي ترومايسين دادن حالا فرداانتقال دارم امشب اين قرصاروبخورم همه روطبق روال قبل يا ن

دوستان من انتقال اول بود كه منفي شد دكتر ميگه بايد خودت و شوهرت يكسري آزمايش ديگه قبل انتقال بعدي بد ...

عزیرم خوبه که دکترت میخواد بررسی کنه.......

ماها کلی التماس کردیم دکترا آزهای بیشتری بنویسن و بررسی کنن......

اناجون من قبل ازاينكه معلوم شه انتقال دارم بخاطرهايپرم قرص استراديول وآ اس آوكلرفنيرامين وكابرلين وا ...

عزیزم سه تای اولو آره اما گابرگولینو نمیدونم زنگ بزن بپرس......

خيلي ممنونم عزيزم،، دكتر من هم بهم گفت كه در اثر استرس بالا ميره ولي ديگه نه اينقدر،، من تا حالا هرو ...

خواهش میکنم عزیزم . دکتر غدد بهتون این دارو رو داده ؟  راستی شرایط قبل از آزمایش رو حتما رعایت کن خیلی تاثیرگذاره تو نتیجه اش

عزیزم معمولا نمیشه پیش بینی کرد...... بعضا میگن انتقال با سونو احتمالشو کمتر میکنه اما به نظرم یه ب ...

یعنی باید ازشون ردز انتقال بخایم که با سونو انتقال بدن؟ یا خودشون این کار رو میکنن؟

منم ابن سینا میرم.

ممنون از پاسخت

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار