2777
2789
عنوان

قضیه این ماکارونی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه اصلی هست همه دکترا بهش معتقد هستند که بیمار همه واقعیت رو نمیگه 

اون بیمار نگفته ماکارونی سس داشته شاید سسش مشکل داشته شاید مخلفاتش مشکل داشته فقط چسبیدن به خود ماکارونی

من دیشب پختم به به خوشمزه بود

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

آخه من موندم یعنی ماکارانی انقدر قدرت داره بزنه آدم بکشه🥲😂دیگه ته تهش استفراغ دیگه

مگه اینکه ماکارانی بدی به بچه یه ساله یا زیر یه سال که معدش نتونه حضم کنه اونموقع هم تازه از ده هزارتا بچه شاید یکیشون این مدلی شه

اهای تویی که فک میکنی قلب منو شکستی،قلب من گلس داره بدبخت🧎‍♀️

داستان رو نمیگن .مثلا میگن ماکارونی چند روز مونده باعث مرگ میشه تا یک هفته هم خوردیم زنده موندیم

معده ما قویه😅😅😅 این سوسول بازی چیه

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
من حتی ماکارونی چند روز مونده تو یخچال هم تا حالا صدبار خوردم ولی نمردم

خدا نکنه حرف مرگ رو نزنید .....💕💕

باز معلوم نیست جه برنامه ای دارن 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری