2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
آناجون دکترم معتقد بود برا انتقال پردنیزولون رو قطع نکنم و منم ادامه دادم به نظرت موردی که نداره نه؟

نگران نباش حتما چیزی میدونسته اینو گفته.....

توکلت به خدا باشه فقط برا عفونت احتیاطت بیشتر باشه و مواظب تماس با دیگران باش از بابت سرناخوردگی و.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیز دلم خدا میدونه خیلی ناراحت شدم...... آره عزیزم حتما پیگیر باش..... به نظرم آزارو خودت انجام ب ...

آنا جون این دکتر نصر دیگه به هیچی معتقد نیستا من دوستم با هزار امید از عمان اومد پیش دکتر نصر براش میکرو انجام داد 20دقیقه بعد انتقال گفت یاعلی پاشو استراحتم لازم نیست اینم استراحت نکرد تنها بود خودش میرفت کاراشو میکرد بازار خرید خلاصه من هرچی گفتم حداقل سه روز استراحت کن گفت دکتر نصر گفته استراحت بیخوده که نهایتا هم منفی شد 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش حتما چیزی میدونسته اینو گفته..... توکلت به خدا باشه فقط برا عفونت احتیاطت بیشتر باشه و م ...

من ترسم از اینه نکنه باید قطع میکردم و نکردم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
والا منم فكر ميكردم نيازي نيست واسه پانكچر و فقط موضوع انتقال و پس نزدن جنين هست كه امروز توجيه شدم! ...

پرمیس جون منم دکترم گفته بود اگه مشکل ایمنی مطرح باشه تو آزهام ، حتما باید از یه ماه قبل از سیکلم پرد رو شروع کنم
با اینکه من عدد ذخیره ام هم 5 هست و کم نیست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آنا جون این دکتر نصر دیگه به هیچی معتقد نیستا من دوستم با هزار امید از عمان اومد پیش دکتر نصر براش م ...

عزیزم یه سری چبزا که دست خودمونه رو میتونیم خودمون رعایت کنیم اما دارو رو باید کاری کرد که دکتر همراهی کنه......

برا همین گفتم اگه ماهی کوچولو میخواد باهاش ادامه بده با نظر مشاوره تخصصی بره که نتونه نه بیاره.....

نه که بهتره پیش دکتری بره که باهاش راحتتر باشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من ترسم از اینه نکنه باید قطع میکردم و نکردم

نگران نباش فکر کنم بیشتر به خاطر حساسیت به عفونته که میگن قطع بشه تو خودت احتیاط لازمو بکن.....

دوستان میشه هزینه میکرو رو تو مرکزایی که انجام دادین بهم بگین مراکز دولتی اگه کسی رفته و راضی بوده ...

من تو مرکز دولتی این سری پانکچر و انتقال داشتم
ویزیت ها و سونو ها تو مطب خصوصی بود
فقط هزینه پانکچر و انتقالم شد حدودا 1500
البته شک دارم یه کم که ممکنه 300 تومن هم بیشتر شده باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
نگران نباش فکر کنم بیشتر به خاطر حساسیت به عفونته که میگن قطع بشه تو خودت احتیاط لازمو بکن.....

مرسی از نظرت.مراعات میکنم

نه نمیدونستم اصلا لوپوس چی هست؟ جالبه امروز که پانکچر شدم هم دکتر اصلا به این آزمایش هام نگاه نکرد

عزیزم نوشتم که نوعی رماتیسم هست
باید یه سری ازمایش های تکمیلی انجام بشه
تنها این تست کافی نیست
باید سریع به یه متخصص رماتولوژی مراجعه کنین

پرمیس جون منم دکترم گفته بود اگه مشکل ایمنی مطرح باشه تو آزهام ، حتما باید از یه ماه قبل از سیکلم پر ...

گلم من نه تا تخمک ازم کشیدن ب نظرت چن تا جنین تشکیل میشه خیلی نگرانم . من گفتم ک ۱۵ تا ب بالا دارم گفتم حالا پنج تاش هم جنین تشکیل نشه بازم ک ده تا رو دارم ‌. الان کم هستش خیلی نگرانم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
والا منم هر روز يه فكر و خيال تازه دارم، يعني تا اميد به خدا ني ني بياد موهام سفيد شده، منم ترشح زيا ...

عزيزم ميفهممت ان شاءالله همممه نينياي تودلي به سلامتي و به موقع بيان بغل مامان و باباهاشون و دوستاي ديگه هم زودي يكي دوتا نيني سرحال تو دلشون جاخوش كنه ٩ ماه

خدارو شکر عزیزم..... من که گفتم انقدر زیاد میشه حس میکنی خودتو خیس کردی کاملا..... عزیزم یادمه اون ...

آره عزيزم فعلا خيالم راحت شد، واسه من دقيقا شبيه همون ترشحات تخمك گذاريه شفاف و اونجوري، از حسش بدم مياد كه خدارو شكر انگار مشكلي نيست

دوستان منفي و من خراب😭

متاسفم عزیزم
خیلی سخته حالتو درک میکنیم همگی
ان شاء ا... خیلی زود بتونی کنار بیای باهاش و دوباره از نو شروع کنی

خب خدا را شکر. خوب کاری کردی رفتی دکتر. دیگه الان استرسش را نداری

آره همش ميگفتم نكنه چيزي باشه و سهل انگاري كنم اونم بعد از اينهمه سختي... ان شاءالله كه واسه هممون به خير ميگذره

عزیزم....چه داروهایی به شوهرت داد ؟

داروی خاصی نبود یعنی همون داروهایی که همیشه میخورد : فرتیل اید و آمپول اچ ام جی و ...

ولی کار متفاوتی که تو این مدت کرد انزال هر روزه بود . دکتر گفته بود هرچی اسپرم تازه تر باشه دی اف آیش بهتره